Yani elbette soylicez ama allah korusun bisey olursa bi de millete yok soyle oldu boyle oldu yine anlatmak gerecek onun icin bekleyelim demistim ama gecti bor'un pazari :))
Haydi hayirlisi canim insallah duyarsinda icin rahatlar benim taaa cumartesi
Yani elbette soylicez ama allah korusun bisey olursa bi de millete yok soyle oldu boyle oldu yine anlatmak gerecek onun icin bekleyelim demistim ama gecti bor'un pazari :))
Insallah canim bekliyemicem duyulmasi lazim artik insallah sorunsuz gecerde agoz tadiyla gezerim canim sen kac kiloyla gebe kaldin
Inşallah sağlıkla duyarsın canım
Insallah canim bekliyemicem duyulmasi lazim artik insallah sorunsuz gecerde agoz tadiyla gezerim canim sen kac kiloyla gebe kaldin
Insallah canim benim
Ooff yaa bende tombik annelerden olcam 65 kiloyla hamileyim boyumda uzun degil 1.60 filan
slm kızlar umarım hepiniz iyisinizdirpazar gününden beri yorgan döşek yatıyorum grip oldum çok fenaydım boğaz ağrısı baş ağrısı istifra kabus gibiydi valla şimdi bugün çok şükür daha iyiyim
bugün de dr kont varinşş minnoşumun kalp atışlarını duyarım
geçmiş olsun canım bende gidicem kontrole inşallah kalp atışını bende duyarım
sağol kuzum benimhavalar tam hastalık havası çok dikkat etmek lazım inşş hepimiz o sesi duyarız canım inşş
geçmiş olsun canım bende gidicem kontrole inşallah kalp atışını bende duyarım
sen yine iymişin canım ödüm kopuyor kilo alacam diye(ben 74 kiloyum ben tostombik anne alacam kilo almaya çok meyilli bir yapım var zaten
Sen kac haftalik oldun cnmmmm,,,, bn rabbimin eliylee 7. Hfta icindeimmmmm dahaaaa bu surucekmiiii diosunnn buuu tiksinmeeeee migde bulantilariiii hiccc bi se yiyemiorummm bu cocuk nasil saglikli beslenicek bilmiorummmmmn((((*
4 yıl oldu ama 47 kilo sozlendim 49 kilo nisanlandim 51 kilo evlendim 53 kilo hamile kaldım bulantilardan 51 kiloya geri düştüm bakalım nası devam edecek? :)Aynen benimde 52 kiloyla evlendim masalalh 65 e ciktim artik kacla dogururum bilemiyorum :))
4 yıl oldu ama 47 kilo sozlendim 49 kilo nisanlandim 51 kilo evlendim 53 kilo hamile kaldım bulantilardan 51 kiloya geri düştüm bakalım nası devam edecek? :)
Kızlar sol kasığımda bir ağrı var bıçak saplanıyo gibi dün öğlen biraz olmuştu geçmişti sonra çok önemsemedim ama bugün öğlen başladı hala geçmedi endişelenmem gereken bi durum varmı acabayarın sabah hemen doktorumu arıycam ama şimdi aklıma takılmaya başladı
Ooff yaa bende tombik annelerden olcam 65 kiloyla hamileyim boyumda uzun degil 1.60 filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?