merhaba hamiş anneler umarım hepiniz iyisinizdir bugün doktor kontrolune gittim korkularım vardı ama korkularım mutluluğa döndü ALLAH nasip ederse ikiz bebeklerim olacak iki kese gözüktü 26 kasım inş kalp atışlarını dinlicez buradan mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim hanımlar :
Evlendiğimde ben de 52 kiloydum şuan 64.5 kiloyla hamileyim.boyum da 1. 60 senle aynıyız yani.bakalım kim kimi geçcekk.
Aysegülden haber var mı? Cok merak ettim.umarım hersey yolundadır...
merhaba hamiş anneler umarım hepiniz iyisinizdir bugün doktor kontrolune gittim korkularım vardı ama korkularım mutluluğa döndü ALLAH nasip ederse ikiz bebeklerim olacak iki kese gözüktü 26 kasım inş kalp atışlarını dinlicez buradan mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim hanımlar :
:))) seni geceyim diye ugrasmicam söz :)))
Sağlıklı bir hamilelik geçirelim inşallah gerisi boşşş :))
Aynen canim cok umrumda degil dogumdan sonra zumba yaparim diyorum :)))) ablamda 70 kiloyla hamile kalip neredeyse 90 la dogum yapti ama cok kisa surede eski haline geri döndü ustelik sezeryan bakalim nasip ne kilo ne catlaklar cok umrumda degil evlatlarimiz saglikli olsun yeterki
O besleniyor canım metak etme bende yiyemedim hatta ayağa kalkamadim ben çubuk krakerden bile igrendim duşun :) 2 kilo verdim ama masallah bebekler turp gibilerdi:) 10. Haftadan sonra biraz hafifliyo bulantılar ama hala tam geçmedi..buna razıyım ama en azından yatak döşek yatmıyorum sürekli..simdi 13+1 oldular teyzesi buyuyoruz hep birlikte:)
Sen bu arada ikiz bekliyodun dimiiiii benimki tek iki embriyo konmuştu teki tuttu şükürler olsunki.ben de isterdim ikiz kısmet böyleymiş Allahım olmayanlara da ver inşallah.eeee sen beni geçcen o zaman:))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tebriklerrrr
Aaayyy cok sevindim ben de cumartesi bebislerimin kalp atislarini dinlicem insallah hayirli uuğurlu olsun
Sagol bende senin adina sevindim ins kucuk kalplerini duyarsin meleklerinin senin aduna cok sevindimmm cnmmmm
:) olsun bebislerimiz sağlıkla doğsun da kiloları veririzOo masallah sende bisey yokmus ben kilo verecegimi sanmiyorum allaha sukur bulantim filan olmadi simdiye kadar annem olsa simdiye kadar bulanirdi diyo insallah boyle devam eder kac kiloyla dogururum allah bilir :)))
Hayırlı olsun 2014 ikiz anneleri topigimize bekleriz seni de..merhaba hamiş anneler umarım hepiniz iyisinizdir bugün doktor kontrolune gittim korkularım vardı ama korkularım mutluluğa döndü ALLAH nasip ederse ikiz bebeklerim olacak iki kese gözüktü 26 kasım inş kalp atışlarını dinlicez buradan mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim hanımlar :
Canım ben hep evdeyim ilk 3 ay hep yattım doktorum ısrarla dinlenmemi istedi cok sükür bende leke olmadı..bence biraz ise ara ver dinlen bi sure derim..Saol cnmmm,, bndede surekli uyku haliiii,, ama ise gittigm icin mecbur kalkiorum,, cnmm hayirlisi ile bebegim saglikli olsunda bn dayanirimmm bu tiksinmelere,,, ama hep su kahve akintilar bazen bordo bazende kirmizi gelen akintintilarrrr bniii cokkkk ama cokkkk korkutuooo,,, sende oluoyormuyduu cnmm?????
Aysegul hala yok(
Kizlar merhaba
bugun kalp atisini duyduk cok sukurr doktor bir sorun yok dedi cok sukur tup bebekle hamilelikte normal dogum sakincaliymis daha erken ama normalde 26 haziran a denk geliiyor dogum buyuk ihtimalle 15 haziran gibi sezeryan olur dedi ceviz yememi istedi yumurta yerken midem bulaniyor dedim zorlama kendini dedi 12 haftadan sonra yiceklere dikkat etmeni ozenmeni isticem dedi ayy cok guzel bi duygu allahim ins saglicakla dogururuz
Kizlar merhaba
bugun kalp atisini duyduk cok sukurr doktor bir sorun yok dedi cok sukur tup bebekle hamilelikte normal dogum sakincaliymis daha erken ama normalde 26 haziran a denk geliiyor dogum buyuk ihtimalle 15 haziran gibi sezeryan olur dedi ceviz yememi istedi yumurta yerken midem bulaniyor dedim zorlama kendini dedi 12 haftadan sonra yiceklere dikkat etmeni ozenmeni isticem dedi ayy cok guzel bi duygu allahim ins saglicakla dogururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?