2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Agrisa korkuyoruz agrimasada kalp atisini falan duysak hersey normale binse

Canım benimde transfer günüm senle aynı Cumartesi günü başka birşey için doktora gittiğimde doktor bakalım dedi ve karından gördü keseyi daha yeni oluşmaya başlamıştı 0.56 cm si görüldü çok küçük belki görünür seninde ama daha erken

Suan hamileyim ama sevinemiyorum tedirginlikten

Ya bende de aynı durum insanlara söylerken bile çekiniyorum söyleyeyorum hamileyiz diyemiyorum rahat rahat allahım hayırlısıyla kycağımıza aalmayı nasib etsin inşallah

aynen canım rabbim içimizdeki korkuları azaltsın ve sağlıklı gebelik geçirip bebeklerimizi kucağımıza alalım

yasadığım 2 düşükten sonra çok tedirginim yrn doktora gitcem serum takacaklar olmazsa doktoruma rica etcem ultrasonda keseye baktırcam çok ama çok tedirginimm sevinemiyorum bile ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

yasadığım 2 düşükten sonra çok tedirginim yrn doktora gitcem serum takacaklar olmazsa doktoruma rica etcem ultrasonda keseye baktırcam çok ama çok tedirginimm sevinemiyorum bile ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

Amin canim insallah

aysegül slm sana bir şey soracaktım bugün transferin 5 .gğnğ ama ben hala hiç bir kasık ağrısı yaşamıyorum adet sancı da yaşamıyorum sadece ilaçtan kaynaklı ateş basıyor ama çok az hemen geçiyor kafayı yemek üzereyim kasık batması yada ağrısı şart mı ya of çok zor beklemek

Selam canim yok ya benimde oyle ahim sahim bir belirtim olmadi halada yok belirti arama bikiyorum zor ama iyi dusun ve bokca dua et rabbim en iyisini bilir

Cnm sana bisi solimmi bnm hc ama bir belirtim olmadiii taki 9.gune kadar bildigin o gunden snra adet sancim basladii ve 9.gun kanamam oldu bayagi kesin adet oldum dedim cnku belimm ve bacaklarim cok agridi oysa yerlesme kanamasiymis 11.gunde belim cok agridi cnm son gunlere dogru belirtin olur rht ol...

Gunaydin bebegimin kalp atisini dinlemeye gidecegim ogleden sonra insallah hersey yolundadir ve rahatlarim biraz olsun dua edin bizim icin

aaaa sen bugün mü dinleyecektin canım....unutmuşum ben....hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım....bebeğinin kalbi pıt pıt atıyordur...sağlıklıdıır inşallah canım....benimde yarın kontrolüm....

Bizde yarin gidecektik aslinda ama ben bugun gitmek istedim aklimdaki soru isaretleri gitsin rahat uyumak istiyorum allahin izniyle kendi doktoruma gidicem simdi tup yapan doktora ilk kontrolum olacak

Bizde yarin gidecektik aslinda ama ben bugun gitmek istedim aklimdaki soru isaretleri gitsin rahat uyumak istiyorum allahin izniyle kendi doktoruma gidicem simdi tup yapan doktora ilk kontrolum olacak

Haydi hayirlisi canim insallah duyarsinda icin rahatlar benim taaa cumartesi

😊benim tellalım da annem aynı şekilde Rabbim inşallah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı evlatlar nasib etsin

Yani elbette soylicez ama allah korusun bisey olursa bi de millete yok soyle oldu boyle oldu yine anlatmak gerecek onun icin bekleyelim demistim ama gecti bor'un pazari :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…