Agrisa korkuyoruz agrimasada kalp atisini falan duysak hersey normale binse
Merhaba hanimlar yazdiklarinizi takip ediyorumda bende ne mide bulantisi nede agizda bir degisiklik var arada bir kasik agrisi var ama hafif 12 gunde kanda 219 cikti 14 gun 532 cikti acaba yine kan testi yaptirsammi cmt gunu kese icin doktora gitcem acaba hafta sonunu beklemesem gidip keseye baktirsam gozukirmu 18 ekim transferim oldu
Suan hamileyim ama sevinemiyorum tedirginlikten
Canım benimde transfer günüm senle aynı Cumartesi günü başka birşey için doktora gittiğimde doktor bakalım dedi ve karından gördü keseyi daha yeni oluşmaya başlamıştı 0.56 cm si görüldü çok küçük belki görünür seninde ama daha erken
Ya bende de aynı durum insanlara söylerken bile çekiniyorum söyleyeyorum hamileyiz diyemiyorum rahat rahat allahım hayırlısıyla kycağımıza aalmayı nasib etsin inşallah
Ayni durum bndede vr,,, dha hamile oldugumu kimseye solemedikkk((((
aynen canım....hem tedirginiz....hemde daha hamille gibi hissedemiyorum ki kendimi...
hissetmemek değil de bilmiyorum ohh bee diyip rahatça uyumak istiyorum
Canım benimde transfer günüm senle aynı Cumartesi günü başka birşey için doktora gittiğimde doktor bakalım dedi ve karından gördü keseyi daha yeni oluşmaya başlamıştı 0.56 cm si görüldü çok küçük belki görünür seninde ama daha erken
Ya bende de aynı durum insanlara söylerken bile çekiniyorum söyleyeyorum hamileyiz diyemiyorum rahat rahat allahım hayırlısıyla kycağımıza aalmayı nasib etsin inşallah
allahım en kısa zamanda bizlere o günleri göstersin inşallah canım....
Amin canim insallah
aysegül slm sana bir şey soracaktım bugün transferin 5 .gğnğ ama ben hala hiç bir kasık ağrısı yaşamıyorum adet sancı da yaşamıyorum sadece ilaçtan kaynaklı ateş basıyor ama çok az hemen geçiyor kafayı yemek üzereyim kasık batması yada ağrısı şart mı ya of çok zor beklemek
aysegül slm sana bir şey soracaktım bugün transferin 5 .gğnğ ama ben hala hiç bir kasık ağrısı yaşamıyorum adet sancı da yaşamıyorum sadece ilaçtan kaynaklı ateş basıyor ama çok az hemen geçiyor kafayı yemek üzereyim kasık batması yada ağrısı şart mı ya of çok zor beklemek
söyledik biz ama tam anlamıyla hamileyim demeye korkuyorum rabbim yüzümüzü güldürsün yoruldum çok ben
Bizde guya cok yakinlara soyledik sadece en azindan kalp atislatini duyana kadar dedim ama sagolsun annem bütün sulaleye soylemis
Bizde guya cok yakinlara soyledik sadece en azindan kalp atislatini duyana kadar dedim ama sagolsun annem bütün sulaleye soylemis
Gunaydin bebegimin kalp atisini dinlemeye gidecegim ogleden sonra insallah hersey yolundadir ve rahatlarim biraz olsun dua edin bizim icin
aaaa sen bugün mü dinleyecektin canım....unutmuşum ben....hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım....bebeğinin kalbi pıt pıt atıyordur...sağlıklıdıır inşallah canım....benimde yarın kontrolüm....
Bizde yarin gidecektik aslinda ama ben bugun gitmek istedim aklimdaki soru isaretleri gitsin rahat uyumak istiyorum allahin izniyle kendi doktoruma gidicem simdi tup yapan doktora ilk kontrolum olacak
😊benim tellalım da annem aynı şekilde Rabbim inşallah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı evlatlar nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?