Ay yesin kz yazk hepsi yesin yollarm cikolata badem hersy yollarm ac kalmasn hcbiri:)
Napıyorsun fıstıkkk
merhaba canımm benim
Nasılsın
Kz yollama der bana bilyrm sormak istmyrm o yuzden kuzum.dyolla tabiii kuzu hayır duası alırsın ne güzelll :)) sevdiceğinin ağzını ara sonra kızmasın he
İyiyimmm kuzummm şuan sevdicekle konuşuyorum hemde size yazıyorum :) sen nasılsın ballım:)
İyiym çok şükür canım şuan sevdicekle konuşuyorum hemde size yazıyorum :) sen napıyosun:)
Sevgiiiikuşuuummmmama bende seni özleedimm
Ahahahahaha tamam tanamm kııız o kdr ince detay sizin özeliniiizzzTööööövbe estağfirullaaah Ayıp ayıp
Tinki vinkiiiii, dipsiiiii, lalaaaa, poooooTeletabiiiiiiiissss Çocukkene ammada izlerdim kızzz.. Hoşgeldin buarada
.,yolla tabiii kuzu hayır duası alırsın ne güzelll :)) sevdiceğinin ağzını ara sonra kızmasın he
İyiyimmm kuzummm şuan sevdicekle konuşuyorum hemde size yazıyorum :) sen nasılsın ballım:)
İyiym çok şükür canım şuan sevdicekle konuşuyorum hemde size yazıyorum :) sen napıyosun:)
Hehe bende istiyorm usenyrm misr patlatmaya kuzu gel bana hazirlayiver kz sevabina hahaAynen kuzumm bende paramparçayı izliyorummmMısır patlattım yedim bi koca kase gece gece kalorileri aldım
SevgiiiikuşuuummmmBende seni özledimkiiiiiiiiii Naber beybiiii Nasılsıııın?
Sizi tencere kapaklar siziiiiibugun ilk gunu annem vala azck dertlıydı mutfak duzenlemeye vermsler:)
ahahaa gel bebeğim ben çok patlatmışım yarısını vereyim sanaaHehe bende istiyorm usenyrm misr patlatmaya kuzu gel bana hazirlayiver kz sevabina haha
oy kiyamam :) iyidir yavrum yaa nobet tutmaktan iyidirrbugun ilk gunu annem vala azck dertlıydı mutfak duzenlemeye vermsler:)
hahah saka kiiizAhahahahaha tamam tanamm kııız o kdr ince detay sizin özeliniiizzzTööööövbe estağfirullaaah Ayıp ayıp
Tinki vinkiiiii, dipsiiiii, lalaaaa, poooooTeletabiiiiiiiissss Çocukkene ammada izlerdim kızzz.. Hoşgeldin buarada
Dur tahmin edeyimmmmm....İyiyimm bebeğimmm kız valla girmeyince özlüyorum yahu Evdeyim bol kalorili tv keyfi yapıyorumm
Sen bitirirsn kz fazla patlattgna gore gozun doysun hahaahahaa gel bebeğim ben çok patlatmışım yarısını vereyim sanaa
iveeeettttDur tahmin edeyimmmmm....
Paramparçayı mı izliyosun bebeğim
Sizi tencere kapaklar siziiiiiSevdiceğinde mi ucundan kıyısında mutfak işleriyle ilgili gızzzz
Ben ne izliyorm kz bunuda bilDur tahmin edeyimmmmm....
Paramparçayı mı izliyosun bebeğim
Hahahaa o biraz zorSen bitirirsn kz fazla patlattgna gore gozun doysun haha
Sen onu izliye izliye seninde pskoljn bozulacakiveeeettttAy dizideki herkezin psikilojisi bozuk yaa
Kucuk emrah seni hahahaHahahaa o biraz zorHepsi benim nihahaaaa
oy kiyamam :) iyidir yavrum yaa nobet tutmaktan iyidirr
hahah saka kiiizayipsiz demettt kiz o askerden gelmis ben onun suratinin heryerinden opmezmiyimmmm
askerini geldiginde oyle opmeyeni ben dusunemiyorumm
Kucuk emrah seni hahaha
Yaşasın tam bağımsız ruh hastaları , Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlarSen onu izliye izliye seninde pskoljn bozulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?