Kiz bende dusunyorm sacmn uclarni boyatmayi yaa az dha uzasn boyatcm.d havanin sogklgndan usenyor insan kuafre gtmeye kzMevsimdenmidir nedir kız saçımı boyatmaya gidemedim 3 haftadır yaa şaka gibi tıkıldım kaldım evde işim olmayınca hiç çıkmak gelmiyor içimden sevdiğim olmadıgındanmıdır nedendirki
Senin coktan pskljn bozulms annemYaşasın tam bağımsız ruh hastaları , Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar
Kesinlikşe demetimmmmm yaa.. Sadee suratını değiiiil elini kolunu boynunu kafasını gözünü kulağını da öperimmmmmm beeeennnoy kiyamam :) iyidir yavrum yaa nobet tutmaktan iyidirr
hahah saka kiiizayipsiz demettt kiz o askerden gelmis ben onun suratinin heryerinden opmezmiyimmmm
askerini geldiginde oyle opmeyeni ben dusunemiyorumm
Ynen gızzz herkes bi manyakkk ayoliveeeettttAy dizideki herkezin psikilojisi bozuk yaa
Ulan istanbul mu damlişkomBen ne izliyorm kz bunuda bil
Kuzum saoll az bıse yapıom ıste gel de yedirem sana :)
Kz yollama der bana bilyrm sormak istmyrm o yuzden kuzum.d
Hihihii ben en çok bebek vardı ya güneşte gülerdi onu severdimm
.,
Ohh ne güzel canımm benimkinden birden mesajlar kesildi uyuyakaldı sanırım
aynen kuzu yaa ayy az önce nası vurdu ama ahahaa ağlıyo bide pis karga sesliKesinlikşe demetimmmmm yaa.. Sadee suratını değiiiil elini kolunu boynunu kafasını gözünü kulağını da öperimmmmmm beeeennnVallahi bak kııızzz.. Ahhh ah şimdi yanımda olsada öpsemmm
Ynen gızzz herkes bi manyakkk ayolhele şu kerimanla hazala çok ayar oluyorummm görgüsüzlerr yaa.. Buarda yukarda yazdığını görmedim bebişim hıııı zaten paramparçayı izliym demişin yukarda Ama onu görmeden tahmin ettim çnkü biz genelde aynı şeyleri izliyorx seninle
Ulan istanbul mu damlişkom
ayyyy icim bi tuhaf olduuuu yavruuumKesinlikşe demetimmmmm yaa.. Sadee suratını değiiiil elini kolunu boynunu kafasını gözünü kulağını da öperimmmmmm beeeennnVallahi bak kııızzz.. Ahhh ah şimdi yanımda olsada öpsemmm
Ynen gızzz herkes bi manyakkk ayolhele şu kerimanla hazala çok ayar oluyorummm görgüsüzlerr yaa.. Buarda yukarda yazdığını görmedim bebişim hıııı zaten paramparçayı izliym demişin yukarda Ama onu görmeden tahmin ettim çnkü biz genelde aynı şeyleri izliyorx seninle
Aynen aliskin bunada sasrmaz o.yuzden kuzum:) sen naptn kaynanaya gidecektn en son gttnmi bebisaz mııı az mıııı :) haksızlık etme tatlım kendine lütfen :) Nerde oturuyorsunn ki :)
Çatlakkk senii :) bişicik demez ozaman hem hatırladım şimdi süprizler seven biri değil mi kzuu senin deliliklerine alışkında yap gitsin
:) sabah erken kalkıyorlar bu soğukta yorulmuş demekkikeeyifler nasıl iyidir inşallah :)
Hee dogru kuzum ulan iatnbulu yirim kiz seni bildinKesinlikşe demetimmmmm yaa.. Sadee suratını değiiiil elini kolunu boynunu kafasını gözünü kulağını da öperimmmmmm beeeennnVallahi bak kııızzz.. Ahhh ah şimdi yanımda olsada öpsemmm
Seninki etçil mi bebeğimHee bacus bana gectı ondan da :)) Ben senden guzel yapıyrm dıyrm hadı lan ordan dıoo :)))) Anaaam benmkı zor et verecen onune makarnaylan corbaylan kandıraman :))
evet kuzum sanıırımm.. Çok şükür yolunda herşey askerin hangi şehirde biz kıbrıstayızaz mııı az mıııı :) haksızlık etme tatlım kendine lütfen :) Nerde oturuyorsunn ki :)
Çatlakkk senii :) bişicik demez ozaman hem hatırladım şimdi süprizler seven biri değil mi kzuu senin deliliklerine alışkında yap gitsin
:) sabah erken kalkıyorlar bu soğukta yorulmuş demekkikeeyifler nasıl iyidir inşallah :)
Ay kuzu yaa havalar buz buzzPup şalalaaa lalaaaa
az mııı az mıııı :) haksızlık etme tatlım kendine lütfen :) Nerde oturuyorsunn ki :)
Adana mersin tokadimi yersin:)) adanaya geldgnde bende beklerm canim :)hihihihi saol kuzum adana mersin baby beklerm :)
Seninki etçil mi bebeğimBenimkisi otçul yaa aydınlı oldğumuzdan envai çeşit otu kavurur haşlar bişiler yapar yiriz
ayyyy icim bi tuhaf olduuuu yavruuumduduştannnn öpsün görekkkk
Ben damlişkomun ne izlediğini bilmem mi yaaaaHee dogru kuzum ulan iatnbulu yirim kiz seni bildin
Adana mersin tokadimi yersin:)) adanaya geldgnde bende beklerm canim :)
Oyy kuzum benimmm yaa bilir benm denizm zeytn gozum :)Duduştanda öperimmmmmmmm kızıııımmmm.. Ooofff ulen offf bal dudaklı aşkımı özledimmmmmmm Ay neler diyorum ben böyleeeee Utandımmmm
Ben damlişkomun ne izlediğini bilmem mi yaaaa
Maşşallah kııııızBana smdıden soyluo guzel et yapmayı ogren marine et fln dıo bonfile hayatm bidee tum maas ete gıder bu gıdısle :)) Benımkısı etın yanına otu da yer iştah tavan :))
Olur laaaaLaaaa biz senle bi gun goruselm haa 2 adanalı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?