2014 Yarenleri! :)

Mevsimdenmidir nedir kız saçımı boyatmaya gidemedim 3 haftadır yaa şaka gibi tıkıldım kaldım evde işim olmayınca hiç çıkmak gelmiyor içimden sevdiğim olmadıgındanmıdır nedendirki
Kiz bende dusunyorm sacmn uclarni boyatmayi yaa az dha uzasn boyatcm.d havanin sogklgndan usenyor insan kuafre gtmeye kz

oy kiyamam :) iyidir yavrum yaa nobet tutmaktan iyidirr

hahah saka kiiiz ayipsiz demettt kiz o askerden gelmis ben onun suratinin heryerinden opmezmiyimmmm

askerini geldiginde oyle opmeyeni ben dusunemiyorumm
Kesinlikşe demetimmmmm yaa.. Sadee suratını değiiiil elini kolunu boynunu kafasını gözünü kulağını da öperimmmmmm beeeennn Vallahi bak kııızzz.. Ahhh ah şimdi yanımda olsada öpsemmm
iveeeetttt Ay dizideki herkezin psikilojisi bozuk yaa
Ynen gızzz herkes bi manyakkk ayolhele şu kerimanla hazala çok ayar oluyorummm görgüsüzlerr yaa.. Buarda yukarda yazdığını görmedim bebişim hıııı zaten paramparçayı izliym demişin yukarda Ama onu görmeden tahmin ettim çnkü biz genelde aynı şeyleri izliyorx seninle
Ben ne izliyorm kz bunuda bil
Ulan istanbul mu damlişkom

Kuzum saoll az bıse yapıom ıste gel de yedirem sana :)

az mııı az mıııı :) haksızlık etme tatlım kendine lütfen :) Nerde oturuyorsunn ki :)

Kz yollama der bana bilyrm sormak istmyrm o yuzden kuzum.d

Çatlakkk senii :) bişicik demez ozaman hem hatırladım şimdi süprizler seven biri değil mi kzuu senin deliliklerine alışkında yap gitsin

Hihihii ben en çok bebek vardı ya güneşte gülerdi onu severdimm

.,

Ohh ne güzel canımm benimkinden birden mesajlar kesildi uyuyakaldı sanırım

:) sabah erken kalkıyorlar bu soğukta yorulmuş demekki keeyifler nasıl iyidir inşallah :)

aynen kuzu yaa ayy az önce nası vurdu ama ahahaa ağlıyo bide pis karga sesli Biliyorum bebişim zevklerimiz aynı senle

ayyyy icim bi tuhaf olduuuu yavruuum duduştannnn öpsün görekkkk

Aynen aliskin bunada sasrmaz o.yuzden kuzum:) sen naptn kaynanaya gidecektn en son gttnmi bebis

Hee dogru kuzum ulan iatnbulu yirim kiz seni bildin

Hee bacus bana gectı ondan da :)) Ben senden guzel yapıyrm dıyrm hadı lan ordan dıoo :)))) Anaaam benmkı zor et verecen onune makarnaylan corbaylan kandıraman :))
Seninki etçil mi bebeğim Benimkisi otçul yaa aydınlı oldğumuzdan envai çeşit otu kavurur haşlar bişiler yapar yiriz

evet kuzum sanıırımm.. Çok şükür yolunda herşey askerin hangi şehirde biz kıbrıstayız

hihihihi saol kuzum adana mersin baby beklerm :)

Seninki etçil mi bebeğim Benimkisi otçul yaa aydınlı oldğumuzdan envai çeşit otu kavurur haşlar bişiler yapar yiriz

Bana smdıden soyluo guzel et yapmayı ogren marine et fln dıo bonfile hayatm bidee tum maas ete gıder bu gıdısle :)) Benımkısı etın yanına otu da yer iştah tavan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…