- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
burdayım canım pek giremiorum askısı burdaydı bir haftadır :) gitti dün işte.. calısıyorum bende aynı hızla devam :) sen neler yapıyosun safak kaç :)afiyet olsuın hepsine
Yeşimmmmimmmcimm
Merhabaaa canım :) instgramda seni takip ediyorum valla becerikli hatunsun he :)
Kaçak gelin nerelerdesin yahu özlettin kendini :) Nasıslın balım:)
ben hiç yicek yollamadım da ballım annesi dolma börek falan yollamış ikram etmiş arkadaşlarına göz hakkı :) komutan yimesi için izin alması gerek senin sevdicekten :)
korkmaa kuzu 1haftaya herşey bitiyor veee rahat ediyorsun bebekim :) kendini motive et git :)
hahahahaha kiiiiz biz astik olayi abowwww cok ayuppppDuduştanda öperimmmmmmmm kızıııımmmm.. Ooofff ulen offf bal dudaklı aşkımı özledimmmmmmm Ay neler diyorum ben böyleeeee Utandımmmm
Ben damlişkomun ne izlediğini bilmem mi yaaaa
Hep et yedigne gore kilodan soryn direk mantkli vardr herlde kilosu haha kz bende etcilim haa oyle byle dgl hem .dMaşşallah kııııızKaç kilo senin sevdicek?
oh oh maşallah :) bizimde eriyor cok sukur iki bucuk ay kaldı :) sonra vur patlasın cal oynasın nişanımızda bütün bir yılın ceremesini atacagız insallah :)iyi ol guzelimmm :) valla havadis safagimiz eridi bitti onu bekliyoruzz oyle balimm sende varmi haberler
olur bebisimmm yazmam miii detayli detayliii anlatirim sana kusuuum :)
Siz zaten 2 adanalı birbirinizi bulunnn beni unutunnLaaaa biz senle bi gun goruselm haa 2 adanalı :)))
Maşşallah kııııızKaç kilo senin sevdicek?
Siz zaten 2 adanalı birbirinizi bulunnn beni unutunnBelki bende gelicem adanayaaa nerden biliyonuzzz Alla allaaaa.. Şurdada bi aydınlı yada denizlili yok heee
Oyy kuzum keske gelsen kizzz super agirlarz valla direk kebaba adananin kebabi meshurda aklm yemege calsyr ya hahaSiz zaten 2 adanalı birbirinizi bulunnn beni unutunnBelki bende gelicem adanayaaa nerden biliyonuzzz Alla allaaaa.. Şurdada bi aydınlı yada denizlili yok heee
oo sizin de az kalmis yavrum yaa cok sevindimm :) ohh insallah nisaniniz da hazirmis daha ne isterki bi asker yareniiii :)oh oh maşallah :) bizimde eriyor cok sukur iki bucuk ay kaldı :) sonra vur patlasın cal oynasın nişanımızda bütün bir yılın ceremesini atacagız insallah :)
Hep et yedigne gore kilodan soryn direk mantkli vardr herlde kilosu haha kz bende etcilim haa oyle byle dgl hem .d
Valla mı kız? Neresinden denizlinin.. Çallılar fena olur heeeBenım yengem denizlili ha :) denizliye gelmstm ben bi ara aydınada geldm didime tatile :) ama seni Adanamıza beklerikkkkkkk
Yfff begeğimmmm banada bazen böyle şakalar yapıooo bnmkiii deli oluyooommm yaaHayatm 80 kusurdu :))) Göbüşü var biraz
Gecen sene cek cumhuryetıne gtmstı allahm dondugunde cocuk iğne iplik olmstu turkıyede gerı eskı haline dondu :)
Kızlar zayıflattı benı dıoo pislikkkkkkkkkkkkkkkkkk :)))
Damlam sen kaç kilosun kız habire yemeklere dalıyosunnnOyy kuzum keske gelsen kizzz super agirlarz valla direk kebaba adananin kebabi meshurda aklm yemege calsyr ya haha
Kızlaaaaar kızlaarre yüreğim sızlarrrr :) nasılsınızzzz ??
57 idim suan firlamsmdr moralm bozlmasn die dartlmyrm hastande dardi onmde ama dartlmyrm hahaha sen kac kilosn balimValla mı kız? Neresinden denizlinin.. Çallılar fena olur heeeİnş çallı değildir.. Denizliye yolun düşerse gel gızz yanıma
Yfff begeğimmmm banada bazen böyle şakalar yapıooo bnmkiii deli oluyooommm yaaBen deli oldukça manyağın hoşuna gidiyo dahada yükleniyoo
Damlam sen kaç kilosun kız habire yemeklere dalıyosunnn
Hos geldin duham iyi cok sukur baby sennKızlaaaaar kızlaarre yüreğim sızlarrrr :) nasılsınızzzz ??
İyidir kuzucukkk senden napeeeer?Kızlaaaaar kızlaarre yüreğim sızlarrrr :) nasılsınızzzz ??
Öyle bi şarkı varya ondan yoksa bişey yk :) iyiyim ben kuşumm gün sayıyorum Bursama gitmek için. Buarlar çok şafak sayıyrum asker,ev şafağı ohh :)neden sizlaaaar :)) iyilik annem senden
Kz denizim sordu ya seninkinin kilosunu et sevdgi icn dedm ki vardr kilosu etcil oldgu icn bnde etcilm oyle bype degl didim.d.dne dedın kz anlamadm :)
Hoşbulduk boncuk gözümmm :) iyiyim nolsun aynı işte :)Hos geldin duham iyi cok sukur baby senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?