2014 Yarenleri! :)

burdayım canım pek giremiorum askısı burdaydı bir haftadır :) gitti dün işte.. calısıyorum bende aynı hızla devam :) sen neler yapıyosun safak kaç :)

Duduştanda öperimmmmmmmm kızıııımmmm.. Ooofff ulen offf bal dudaklı aşkımı özledimmmmmmm Ay neler diyorum ben böyleeeee Utandımmmm

Ben damlişkomun ne izlediğini bilmem mi yaaaa
hahahahaha kiiiiz biz astik olayi abowwww cok ayupppp bende operimmmm ahhhh affetmemmmmm gahahaha

dudustan opsun gorekkkk yapan yok mu baska haha

iyi ol guzelimmm :) valla havadis safagimiz eridi bitti onu bekliyoruzz oyle balimm sende varmi haberler

olur bebisimmm yazmam miii detayli detayliii anlatirim sana kusuuum :)
oh oh maşallah :) bizimde eriyor cok sukur iki bucuk ay kaldı :) sonra vur patlasın cal oynasın nişanımızda bütün bir yılın ceremesini atacagız insallah :)

Siz zaten 2 adanalı birbirinizi bulunnn beni unutunn Belki bende gelicem adanayaaa nerden biliyonuzzz Alla allaaaa.. Şurdada bi aydınlı yada denizlili yok heee
Oyy kuzum keske gelsen kizzz super agirlarz valla direk kebaba adananin kebabi meshurda aklm yemege calsyr ya haha

oh oh maşallah :) bizimde eriyor cok sukur iki bucuk ay kaldı :) sonra vur patlasın cal oynasın nişanımızda bütün bir yılın ceremesini atacagız insallah :)
oo sizin de az kalmis yavrum yaa cok sevindimm :) ohh insallah nisaniniz da hazirmis daha ne isterki bi asker yareniiii :)

Benım yengem denizlili ha :) denizliye gelmstm ben bi ara aydınada geldm didime tatile :) ama seni Adanamıza beklerikkkkkkk
Valla mı kız? Neresinden denizlinin.. Çallılar fena olur heee İnş çallı değildir.. Denizliye yolun düşerse gel gızz yanıma
Yfff begeğimmmm banada bazen böyle şakalar yapıooo bnmkiii deli oluyooommm yaa Ben deli oldukça manyağın hoşuna gidiyo dahada yükleniyoo
Oyy kuzum keske gelsen kizzz super agirlarz valla direk kebaba adananin kebabi meshurda aklm yemege calsyr ya haha
Damlam sen kaç kilosun kız habire yemeklere dalıyosunnn

57 idim suan firlamsmdr moralm bozlmasn die dartlmyrm hastande dardi onmde ama dartlmyrm hahaha sen kac kilosn balim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…