- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
Kızlaaar tam 9 çarşımız kalmış.. :)9 çarşı spnrası aşkıtom burdaa
İyiyim bebeğiiiimmm rabbime çoook şüküüüürbebeğimmmm canım cok teşekkür ederim.. inşallah güzel dileklerin kabul olsunnapıyosun canısı ?
Ne guzel bebegm ya benımkının sadece 2 evcı hakkı varms sacmalk ya sınır oldum
İyidir kuzucukkkk sen nasılsınnnnkuzulaaarrr nasılsınızzz
İyidir kuzucukkkk sen nasılsınnnn
iyiyimm bebeyimmm nasıl olayımmm bi koşturmaca gidiyo bnde pazar günü kayınvalidemgil vardı kahvaltıda sonra hepberaber yürüyüşe çıktık flann çok güzeldiiİyidir kuzucukkkk sen nasılsınnnn
Of sorma ya bu aralar çok abarttım bi deayy sınav geliyor aklıma
iyiyiiiim kusuuuuum sen nasilsiiin
yaklasiyobiz kutlamiyozzz kii pis erdi karsi oyle gunlere
Sade ve sadece 2 tanecik mi bebeğiiiim? 1+1=2 tanecik miiii ama nideeeeeeen?
Bende iyiyim baby yarın gardasım gelıoo borek yapıom :) bıde ev toplancak :)
Becerikli hatunum benim yaaa.. Börekler pişince gönder benede 2dilim ordaaan.. YollaaaaaBende iyiyim baby yarın gardasım gelıoo borek yapıom :) bıde ev toplancak :)
Ooooh maşşallahh ne güzel kııııziyiyimm bebeyimmm nasıl olayımmm bi koşturmaca gidiyo bnde pazar günü kayınvalidemgil vardı kahvaltıda sonra hepberaber yürüyüşe çıktık flann çok güzeldii
güzeldi bebeğim çok şükür sevdiceğim de annesile resmimizi koymuş çekindiğimiz hayatımın kadınları yazmıs sıpaaBecerikli hatunum benim yaaa.. Börekler pişince gönder benede 2dilim ordaaan.. YollaaaaaGözünaydın buarada kuzucukkk
Ooooh maşşallahh ne güzel kıııızÇok keyifli geçmiştiiiiiir
Bebeğimmmmmmmmhahahaha topraam ünide bu kadar çalışmamıştım derslere beçalışsaydım eminim ki başka yerdeydim
Merhabaa canımmm :)
Denizim kuşum nasılsın yaaa göreşmediknasıl geçti yolculuk anlat bakeemm :)
Merhaba şekerrrimmm:)
evet kuuzuum yogun calıstıgım için eve gelince buralara gelmeye üşeniyorum azcukİyiyim bebeğiiiimmm rabbime çoook şüküüüürDuşa giricem birazdaaaaannnn.. Sen naposun fıstığımmm? İş kadını oldun buralara uğrayamaz oldun yaavvv Nasıl gidiyo işleeeer? Bıcırıklar iyi miii?
Buarada ben haftasonu çağlartomun yanına gittim amaaaBurdur'cukta dolaştıkkk, dışardan yattığı odayı gördüüüümm Küçcücük yer kııııızzz.. 1günde her yerini öğrendim burdurun
Ayyyyyy enişteye bak beeeegüzeldi bebeğim çok şükür sevdiceğim de annesile resmimizi koymuş çekindiğimiz hayatımın kadınları yazmıs sıpaa
aa gökhanımın 5 ti. Olsun canım kısmet ypcak bişi yok izne gelir..Ne guzel bebegm ya benımkının sadece 2 evcı hakkı varms sacmalk ya sınır oldum
Haklısın bibiğimmmmevet kuuzuum yogun calıstıgım için eve gelince buralara gelmeye üşeniyorum azcukoyy bebegmm cok sevndm yaa bak neler kacırmısım ya beeen... Emınım cok guzel gecmıstır kısa da olsa. ben gokhanın yanına gittiğimde sanki iki gun yanındaymısım gibi hissediyorum yazın daha iyi oluyor ama gunler uzun oldugu içinnn evet burdur kucucuk insanları cok sıcakkkanlı ama ya :)) bi tane adam vardııı yem ntorenıne gele nbutn araclar o adamı durdurup yol soruyordu bizde sorduk bzm arkamızdan bi araba daha sordu adam usanmadan bıkmadan yol tarif etti millete şivesi de cok tatlıydı
Bebeğim bu şehirden şehire değişkenlik gösteriyo sanırım yaa çağlar sormuşta bi sınır var mı komutanım diye adam afedersin "bokunu çıkarmadıktan snra yok be oğlm" fln demişaa gökhanımın 5 ti. Olsun canım kısmet ypcak bişi yok izne gelir..
Becerikli hatunum benim yaaa.. Börekler pişince gönder benede 2dilim ordaaan.. YollaaaaaGözünaydın buarada kuzucukkk
Ooooh maşşallahh ne güzel kıııızÇok keyifli geçmiştiiiiiir
hahahaha topraam ünide bu kadar çalışmamıştım derslere beçalışsaydım eminim ki başka yerdeydim
Merhabaa canımmm :)
Denizim kuşum nasılsın yaaa göreşmediknasıl geçti yolculuk anlat bakeemm :)
Merhaba şekerrrimmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?