2014 Yarenleri! :)

bebeğimmmm canım cok teşekkür ederim.. inşallah güzel dileklerin kabul olsun napıyosun canısı ?
İyiyim bebeğiiiimmm rabbime çoook şüküüüürDuşa giricem birazdaaaaannnn.. Sen naposun fıstığımmm? İş kadını oldun buralara uğrayamaz oldun yaavvv Nasıl gidiyo işleeeer? Bıcırıklar iyi miii?

Buarada ben haftasonu çağlartomun yanına gittim amaaa Burdur'cukta dolaştıkkk, dışardan yattığı odayı gördüüüümmKüçcücük yer kııııızzz.. 1günde her yerini öğrendim burdurun

Of sorma ya bu aralar çok abarttım bi de ayy sınav geliyor aklıma

hahahaha topraam ünide bu kadar çalışmamıştım derslere be çalışsaydım eminim ki başka yerdeydim

iyiyiiiim kusuuuuum sen nasilsiiin

yaklasiyo biz kutlamiyozzz kii pis erdi karsi oyle gunlere

Merhabaa canımmm :)

Sade ve sadece 2 tanecik mi bebeğiiiim? 1+1=2 tanecik miiii ama nideeeeeeen?

Denizim kuşum nasılsın yaaa göreşmedik nasıl geçti yolculuk anlat bakeemm :)

Bende iyiyim baby yarın gardasım gelıoo borek yapıom :) bıde ev toplancak :)

Merhaba şekerrrimmm:)

Bende iyiyim baby yarın gardasım gelıoo borek yapıom :) bıde ev toplancak :)
Becerikli hatunum benim yaaa.. Börekler pişince gönder benede 2dilim ordaaan.. Yollaaaaa Gözünaydın buarada kuzucukkk
iyiyimm bebeyimmm nasıl olayımmm bi koşturmaca gidiyo bnde pazar günü kayınvalidemgil vardı kahvaltıda sonra hepberaber yürüyüşe çıktık flann çok güzeldii
Ooooh maşşallahh ne güzel kıııız Çok keyifli geçmiştiiiiiir

Becerikli hatunum benim yaaa.. Börekler pişince gönder benede 2dilim ordaaan.. Yollaaaaa Gözünaydın buarada kuzucukkk

güzeldi bebeğim çok şükür sevdiceğim de annesile resmimizi koymuş çekindiğimiz hayatımın kadınları yazmıs sıpaa

Bebeğimmmmmmmm Rüya gibiydiiiiiiiiii Yolculuğum iyi geçti çok şükür son 15km geçmek bilmediiiiiiiiii Ayyy o ilk karşılaşmamızı hiç unutmuycaaaammmm.. Pis zaman çabucak geçiverdi onunlayken Dönüşte iyiydi kuşum ama benimki sana doyamadım diye ağladı tlfda yaa aşkım beniiiiiim.. Rolleri değiştik ben ona moral verdim bebeğim

evet kuuzuum yogun calıstıgım için eve gelince buralara gelmeye üşeniyorum azcuk oyy bebegmm cok sevndm yaa bak neler kacırmısım ya beeen... Emınım cok guzel gecmıstır kısa da olsa. ben gokhanın yanına gittiğimde sanki iki gun yanındaymısım gibi hissediyorum yazın daha iyi oluyor ama gunler uzun oldugu içinnn evet burdur kucucuk insanları cok sıcakkkanlı ama ya :)) bi tane adam vardııı yem ntorenıne gele nbutn araclar o adamı durdurup yol soruyordu bizde sorduk bzm arkamızdan bi araba daha sordu adam usanmadan bıkmadan yol tarif etti millete şivesi de cok tatlıydı

güzeldi bebeğim çok şükür sevdiceğim de annesile resmimizi koymuş çekindiğimiz hayatımın kadınları yazmıs sıpaa
Ayyyyyy enişteye bak beeee Romantikaaaaa Kıııız kayınvalideciğînle nasılsınııız anneciğimmm diyebildin miiii Neydi kız adı sen bişi demişin ya bi gün konuşurken aklıma geldi şimdi gülceğim geldii

Haklısın bibiğimmmm Bende sevdim yaaa.. Aşkım var orda beee AŞK'ın olduğu yer sevilme miiii Rüya gibiydi bebeğimmmm kısada olsa tadı damağımdada kalsa iyi geldi.. Önümüzdeki ayı iple çekiyorummmmnm

aa gökhanımın 5 ti. Olsun canım kısmet ypcak bişi yok izne gelir..
Bebeğim bu şehirden şehire değişkenlik gösteriyo sanırım yaa çağlar sormuşta bi sınır var mı komutanım diye adam afedersin "bokunu çıkarmadıktan snra yok be oğlm" fln demiş

Saol baby smdı oturdum kıcımın ustune eheheh :))) evet yavrum ya sadece 2 denecik blmem onların orda bı kısım oyleyms anlamadm bırınde ben gdcem ıste allah kısmet ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…