- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
hahaha aynen öyle gülüm gökhan 6 kere falan geldi e vciye zatenBebeğim bu şehirden şehire değişkenlik gösteriyo sanırım yaa çağlar sormuşta bi sınır var mı komutanım diye adam afedersin "bokunu çıkarmadıktan snra yok be oğlm" fln demiş
aa gökhanımın 5 ti. Olsun canım kısmet ypcak bişi yok izne gelir..
hee canım kısa dönem ondan öyle anladımKuzum zaten kısa donem izin kullanmck 2 de yeter artk bakalm :) bazılarının ıstredııgı kadarmıs da bunun oldugu yer oyleyms
Ohhh git kuşum gittt.. Onu askerdeyken ziyaret etmenin tadı çok başka yaa.. Çok şükür rabbim bunu nasip etti bana, inşallah tüm yarenlerimize nasip olurSaol baby smdı oturdum kıcımın ustune eheheh :))) evet yavrum ya sadece 2 denecik blmem onların orda bı kısım oyleyms anlamadm bırınde ben gdcem ıste allah kısmet ederse
Ooooo yaşasııııııııınnnnnnhahaha aynen öyle gülüm gökhan 6 kere falan geldi e vciye zatenbende subatta gidiciğim aşkşuma
kuzum 59 sanırsam bakalım bi değişşiklik olmazzsa.. oyy 25 subat yarimin dogum günüsüü haftasonuna denk gelmediği için gidemiyciiğim.. ama 14 subatta giderim aksilik çıkmazsa.. kuzum artık bitti gözüyle bakıyorum ben assker saymıyom onuOoooo yaşasııııııııınnnnnnAşklara kavuşalımmmmmm bibiğimmmmmm bende 14-15 yada 24-25 şubatta gidiciğim allah izin verirseeeee Sizin çok azıcık kaldı tabiii.. Şafak kaç kuşum? Hangi ildesiniz bakalım bugün?
Ohhh git kuşum gittt.. Onu askerdeyken ziyaret etmenin tadı çok başka yaa.. Çok şükür rabbim bunu nasip etti bana, inşallah tüm yarenlerimize nasip olur
Hişşşşt beybisiiiii hani bnm börekler nerdeeeee?
Bencede bebeğim yaaa bitmiş artık sizin askerliğinizkuzum 59 sanırsam bakalım bi değişşiklik olmazzsa.. oyy 25 subat yarimin dogum günüsüü haftasonuna denk gelmediği için gidemiyciiğim.. ama 14 subatta giderim aksilik çıkmazsa.. kuzum artık bitti gözüyle bakıyorum ben assker saymıyom onu
Süpper olur deriiiiiiimmmmKuzum iç harcını hazırladm yaaa sarıp dolaba koycam pısırmıcem smdı :) yarın pısırcem ama cok ıstıosan sana arsıvden börek ataym ne dersın :)))
Bencede bebeğim yaaa bitmiş artık sizin askerliğiniz
Süpper olur deriiiiiiimmmmHadi atta görek beybiiii
Ufff beeee acayio canım çekti heee
Ufff beeee acayio canım çekti heeeÇıtır çıtır görünüyoooo.. Uf len bi tarafım şişicekkk Kız bu çıtır börek tarifleri oluyo ya onlardan mı? Nasıl yaptın bakiyim?
Çatlak kız böreğin fotosu burda kalsa nolucakYaaa böreği silcem silemıyrm of duzenlemenun 10 dk doldu dıo bıda buraya foto atmam ya sılemıyrm sora :)
Çatlak kız böreğin fotosu burda kalsa nolucakEline sağlık bebeğimmmm Becerikli kızsın vesselammm.. Totonu kaşı nazar etmiyim
OLsun kuzum ya kalmasın heryerde foto olmasın :) kaşıdım yavrum :)
Bebitooooo ben yatıyorummm artkkk çok çok öpüldüünnnn iyi geceleeeer hamarat hatunnn
Haniiiiii? Fotosunu aaaatttt banaaaa ben çok merak ederiiiiimmmTamam bebebegm opum bende kız tabak çanak aldım kapli kalpiii netın basında 60 kagıt harcadm yıne ya :))))
Haniiiiii? Fotosunu aaaatttt banaaaa ben çok merak ederiiiiimmmÖzelden atttt.. Tam yatıyoken dencek laf bu şimdi yaaaa tabak çanak hemde kalpliiiii Göriyim bendeeeee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?