Bende Rabbim izin verirse 2014 Eylül veya Ekim'de bebişimin kucağıma alacağım. Mutluyum cok mutluyum. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın. Tüm anne adaylarına da sevgimi yolluyorum. Cumanın huzuru bereketi ve şifası hepimizin üzerine olsun. Rahat bir hamilelik geçirmemiz dileğiyle. Bu arada henüz keseyi görebildik bizde. Haftaya kalp atışları için gidiyoruz tekrardan
merhaba bende 6*4 günlük hamileyim dün dr. gittim bana 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi bana baya geç geldi senin kalp atışını nasıl duygu üstten muayenedemi birde vitamin vermedi gunde 1 adet folik asit iç dedi cevaplarsan sevınırım çok teprik ederim senide :)6 hafta 4 günlük hamileyim ve nihayet bu gün kalp atışları görüldü inşşşşşş hepimiz sağlıklı bir şelikde bebişlerimizi kucağmıza alırız
10 gün sonra duyulur tatlım
kizlar merhaba ben daha aranizda yeniyim bi sorum olucak idrar testim positiv cikti bugün kan vericem yanliz sorum tok karninami gitmem lazim yoksa hamilelikde farketmiyomu?
Hcg icin ac tok farketmiyor. Hayirli olsun bebeginn
tesekkür ederim canim rahatladim iki günden beri hersey okadar tuhafkiama insAllah bebegime bisey olmaz cok erken oldugu icin rahatsizlik raporuda alamiyorul insAllah tutunmusdur bebegim birakmaz beni
İnsallah bi problem olmaz oyle dusunme rahat olur. Cooook agir isler yapmadikca saglikli bi bebege hic bisey olmaz Allahin izniyle. İcin rahat olsunn
sagol canim cok dikkat ediyorum evde ama isyerimdeki yaptigim isler biraz agir daha cok erken oldugundan biside diyemedim :-(
Agir derken ???
ben yurtdisinda yasiyorum Avusturya'da calistigim yerde Swarovski duymussunuzdur pahali crystallar felan ve ben onlar yapiyorum kontrol ediyorum kartonlari indirip kaldirmak ne bilim tepsi dolu taslar oluyo kaldirmak zorunda kaliyorum
Yaa( cok zormus o zaman. Rabbim korusun seni ve melegini. İnsallah kucaginda gorursun
Ben istediğim hala kabullenemiyorum sanki yalanmis gibi. Ben de 3 aylik hamileyim cinsiyetini çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?