2014'te anne olmaya hazirlanan hamisler :))))

arkadaşlar ben ev tipi ultrason aleti kullandım...onu özlediğimde endişelendiğim de bir hayli işe yaradı.ilgilenirseniz bana ulaşın ya da telden gö
rüşelimmm

6 hafta 4 günlük hamileyim ve nihayet bu gün kalp atışları görüldü inşşşşşş hepimiz sağlıklı bir şelikde bebişlerimizi kucağmıza alırız
merhaba bende 6*4 günlük hamileyim dün dr. gittim bana 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi bana baya geç geldi senin kalp atışını nasıl duygu üstten muayenedemi birde vitamin vermedi gunde 1 adet folik asit iç dedi cevaplarsan sevınırım çok teprik ederim senide :)

Merhaba arkadaşlar ben de 6+5 günlük hamilerim dün kalp atımı için doktora gittik tam farkedemedim dedi cuma tekrar gidecem ama tedirgin oldum normal mi bu? Ilk hamileliğim bi de

kızlar bende 6 hafta 4 günlük hamileyim dün doktora gittim 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi sizce geç degil mi bende 10 kontrol süresi var ya o zmn gideyim diyorum ne dersiniz kalp atışı duyulurmu 10 günde:44:

Merbaba kızlar bende hamileyim 4 şubatta öğrendim haftam belli değil daha üstüne adet görmüşüm keseciği gördük bu perşembe yine gidicem inşallah kalp atışını duyarımmm.

kizlar merhaba ben daha aranizda yeniyim bi sorum olucak idrar testim positiv cikti bugün kan vericem yanliz sorum tok karninami gitmem lazim yoksa hamilelikde farketmiyomu?

Hcg icin ac tok farketmiyor. Hayirli olsun bebeginn

tesekkür ederim canim rahatladim iki günden beri hersey okadar tuhafki ama insAllah bebegime bisey olmaz cok erken oldugu icin rahatsizlik raporuda alamiyorul insAllah tutunmusdur bebegim birakmaz beni

tesekkür ederim canim rahatladim iki günden beri hersey okadar tuhafki ama insAllah bebegime bisey olmaz cok erken oldugu icin rahatsizlik raporuda alamiyorul insAllah tutunmusdur bebegim birakmaz beni

İnsallah bi problem olmaz oyle dusunme rahat olur. Cooook agir isler yapmadikca saglikli bi bebege hic bisey olmaz Allahin izniyle. İcin rahat olsunn

İnsallah bi problem olmaz oyle dusunme rahat olur. Cooook agir isler yapmadikca saglikli bi bebege hic bisey olmaz Allahin izniyle. İcin rahat olsunn

sagol canim cok dikkat ediyorum evde ama isyerimdeki yaptigim isler biraz agir daha cok erken oldugundan biside diyemedim :-(

ben yurtdisinda yasiyorum Avusturya'da calistigim yerde Swarovski duymussunuzdur pahali crystallar felan ve ben onlar yapiyorum kontrol ediyorum kartonlari indirip kaldirmak ne bilim tepsi dolu taslar oluyo kaldirmak zorunda kaliyorum

ben yurtdisinda yasiyorum Avusturya'da calistigim yerde Swarovski duymussunuzdur pahali crystallar felan ve ben onlar yapiyorum kontrol ediyorum kartonlari indirip kaldirmak ne bilim tepsi dolu taslar oluyo kaldirmak zorunda kaliyorum

Yaa( cok zormus o zaman. Rabbim korusun seni ve melegini. İnsallah kucaginda gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…