Ben de anniş olmaya hazırlanıyorum :)
10 haftalığız :)
Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar :))))))
Amiiiinnn inşalahh :)maşallah Allah hepimize hayırlısıyla meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
bende ekim annesi olacagım inşallah :) 5 haftalık bebişim var :) pazarteside ben kalp atışlarını duyacagım allahın izniyle :)
Masallahlar olsun :))Rabbim cocuklarinizi size bagislasin. Insallah hayirlisiyla ikinci bebeginizide kucaginiza alirsiniz :)
Merhaba yedinci haftaya girdim bu aksam peceteye kahverengi akinti geldi normalmi sizce
Canim gercekten bos yere endiselendirmisler 5.5 haftalikta gozukmez daha olusum evresinde ve kendine yer yapmaya calisiyor kese. Ayrica bazen yumurtlama donemine bagli haftalarda farklilik olabiliyor ki bu gayet dogal bendede ayni durum olmustu. Benim dusundugum ve hesapladigim hafta ile ultrasondaki farkliydi ki doktorum buna gayet normal demisti. Canini skma insallah hersey gayet iyi olucak. Ayrica egerki doktorun tanidik ve surekli gittigin biri degilse baska bir tanidik ve onerilen doktorada gozukmeni tavsiye ederim. Hayirli haberlerini alalim insallah :*
tatlım bnde 5.5 te görmedim bebek gözkmezki okdar küçükkn ..boş yere endişelendrmişler seni
sakın ıhmal etme dr gıt ben gıttım halde dusuk tehlıkesı var dedıler gercı benımkı boş gebelik cıktı kahve rengı lekeler sonra kırmızıya donusuyor dıkkat et lutfenmerhaba aynı şeyi bende soracaktım bende 2 gündür kahverengi leke oluyo tuvaletten sonra neden acaba bi tehlikesi varmıdır????
aayy geçmşolsun canım allah korumuş seni demekki sğlıklı değildi tatlım üzülme . rabbm kısa zamnda sanahayrlısını sağlıklı bi rbebek versin sınavsız inşallahverdiğin cevap için teşekkür ederım ama farklı hastanede muayne oldum salı gunu ve açıl kürtaj dedıler yoksa zehırlenebılırsın dedıler kanamamda çoğaldı ve normal kan rengine donusmustu artık carsamba gunu mecburen kürtaj oldum toparlanmaya çalışıyorumrabbım bolesının hayırlı buldu hakkımızda
sakın ıhmal etme dr gıt ben gıttım halde dusuk tehlıkesı var dedıler gercı benımkı boş gebelik cıktı kahve rengı lekeler sonra kırmızıya donusuyor dıkkat et lutfen
aayy geçmşolsun canım allah korumuş seni demekki sğlıklı değildi tatlım üzülme . rabbm kısa zamnda sanahayrlısını sağlıklı bi rbebek versin sınavsız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?