2014'te anne olmaya hazirlanan hamisler :))))

Ben de anniş olmaya hazırlanıyorum :)
10 haftalığız :)
Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar :))))))

bende ekim annesi olacagım inşallah :) 5 haftalık bebişim var :) pazarteside ben kalp atışlarını duyacagım allahın izniyle :)

Bende 23 haftalık hamileyim.ama sıkıntım var.8 kilo almışım dr normal dedi fakat dikket et fazla alma dedi
önerileri olan varmı acaba.lütfen yardım edin.çok moralim bozuk(((

Masallahlar olsun :))Rabbim cocuklarinizi size bagislasin. Insallah hayirlisiyla ikinci bebeginizide kucaginiza alirsiniz :)

Benimde ağustosta olacak allah izin verirse. Bebeği çok istedim ama garip tereddutlerim korkukarim var alisamadim hala nedense. Sizinkilerin cinsiyeti kacinci haftada belli oldu

9+1 daha :) ekim annesi olucam inş kuzum durursa:)

9+5 teyim Rabbim sağlık sıhhat versin inşaAllah ben de eylül annesiyim :)

Son düzenleme:

maalesef hayırlı haberler veremıcem sıze boş gebelıkmıs salı gunu bahat hastanesine reşat bahata muayne oldum orda sadece o deıl bır kac dr daha muayne ettı ve kan değerlerıme gore daha önceden anlaşılması lazımdı dedıler
kanamama coğalmıstı zaten carsamba gunu kürtaja aldılar benı açil hayırlısı dıyorum cok sarsıldım yenı toparlanıyorum dualarınızda benıde unutmayın rabbım ıkıncı hamıleleığimide nasıp etsın

tatlım bnde 5.5 te görmedim bebek gözkmezki okdar küçükkn ..boş yere endişelendrmişler seni

verdiğin cevap için teşekkür ederım ama farklı hastanede muayne oldum salı gunu ve açıl kürtaj dedıler yoksa zehırlenebılırsın dedıler kanamamda çoğaldı ve normal kan rengine donusmustu artık carsamba gunu mecburen kürtaj oldum toparlanmaya çalışıyorum rabbım bolesının hayırlı buldu hakkımızda

merhaba aynı şeyi bende soracaktım bende 2 gündür kahverengi leke oluyo tuvaletten sonra neden acaba bi tehlikesi varmıdır????
sakın ıhmal etme dr gıt ben gıttım halde dusuk tehlıkesı var dedıler gercı benımkı boş gebelik cıktı kahve rengı lekeler sonra kırmızıya donusuyor dıkkat et lutfen

aayy geçmşolsun canım allah korumuş seni demekki sğlıklı değildi tatlım üzülme . rabbm kısa zamnda sanahayrlısını sağlıklı bi rbebek versin sınavsız inşallah

sakın ıhmal etme dr gıt ben gıttım halde dusuk tehlıkesı var dedıler gercı benımkı boş gebelik cıktı kahve rengı lekeler sonra kırmızıya donusuyor dıkkat et lutfen

canım cevabın için çok teşekkür ederim allaha şükür benim akıntı geçti kahverengi akıntı dediğim sütlü kahve rengndeydi..doktor düşük tehlikesi yok dediği için gitmedim tekrer doktora.ama geçti allaha şükür..çok teşekkür ederim bir daha olursa kesin doktora giderim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…