2014'te anne olmaya hazirlanan hamisler :))))

37 mi abow hayrlısı neyse o olsun canm yaş mühim değil eşya dediğin gbi bi şklde alınıo ama yavaş:)

Aynen öyle canım daha bebislerle geçen upuzun bi ömrümüz olucak inşallah:) ah zaten bi kucagimiza alsak.Ben suan safak sayar gibi gun sayiyorum geçmekte bilmiyo zaman doktor 5 nisan dedi doguma 50 gün var geçmiyor geçmiyor

amin inş cnm rabbım herkesın gönlüne gore versın

Hamile oldugumu ogreneli bir kac gun oldu,oyle bi korku aldi ki icimi,yani tamam heycan geliyor arada ama yinede cok garip hissediyorum.surekli uyuyasim var ve.midem cok kotu..Bebegim suan bi susam tanesi kadarmis mesela:))
Kendimi duruma alistirmak icin neler yapmaliyim.neler oneriyorsunuz?her turlu oneriye acigim..ve suan sadece esim ve.ben.biliyoruz bu durumu..anneme soylemeye utaniyorum.nasil soyleyeyim sizce?:)

Ben ilk andan beri kiz olacakmis gibi hissediyorum.Sizce insan hisseder mi?size nasil oldu..Ay rabbim saglikli bir evlat nasibetsin de insallah..yine de insan merak ediyor.

geçmeeez :)ama çok az kalmşşş . Bu arada benm bebekte çok ii gttim doktora 10.haftadayım bebeğim ayakları hareket edio yüzüo :)içim fena olduuu yaaaaaa

Maşallah canım bide içinde hisset hareketlerini bak o zaman nasıl garip olucaksın :)

Ben ilk andan beri kiz olacakmis gibi hissediyorum.Sizce insan hisseder mi?size nasil oldu..Ay rabbim saglikli bir evlat nasibetsin de insallah..yine de insan merak ediyor.

Baştan beri erkek hissettim canım ki kız çocuklarını daha çok severim.Sonra kız çıktı.Sağlıklı olsunlarda..Ama hislerin doğru çıkması insanı mutlu eder tabi.Gönlün ne istiyorsa o olsun inşallah

Bitanem bunda utanacak ne var.. Dünyanın en mucizevi şeyini gerçekleştirmişsiniz Anne olucaksın var mı daha ötesi..Bende içindeki heyecanı bastırma çıkar açığa söyle söyleyebildiğine..ok iyi hissediceksin kendini.İnsanların davranışlarıda değişiyo gerçekten.Hamile psikolojisi inan çok farklı ama insanın etraftaki herkesten iyi bir şey duymak istiyor, bebeğiyle ilgili iyi dilekler sunsun..Bu sıralar uykunun olması çok normal ve dilediğin kadar uyu bebeğinin gelişime yardımcı olursun..Miden için söyleyebiliceğim az az ama sık sık ye.Baharat ve yağlı yiyeceklerden uzak dur.En azından biraz hafifler.Hormonlardan dolayı gerçiyor malasef.Bide doktoruna söyle mide bulantısı için haplardan versin.ben çok faydasını gördüm.Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Daha upuzunn bir yolun var hamilelik gerçekten sabır isteyen bir süreç.Enerjini yüksek tutmaya çalış..

kizlar bugün kesemizi gördüük 2 hafta sonrada insAllah kalp atisini dinlicem cok sükür hersey yolunda ama benim basim bu gaz sorunuyla belada:26: siz neler yapiyosunuz bu konuda?

kalp atışlarını ne zaman duydun acaba ben 7 haftalık hamileyım dr. 8 den sonra duyulur dedı ara sıra kasık ağrım oluyor sendede oluyormu acaba

Merhaba, mesajı yeni gördüm. biz 6 haftalıkken ilk dr randevumda vajinal muayene ile duyduk. 8 haftada duyuluyor diye ilk kez duydum, ama doktoruna güven, yakında duyarsın, hatta belki duymuşsundur? ben çok kasık ağrısı yaşamıyorum, 14.haftaya girdik, ara ara batmalar oluyor, bunlar da normal..

selam annecikler.
Bizde 4 aylıkızz. temmuz sonu ve ya ağustos başı gibi teşriflerini bekliyoruz.
Umarım herkesin doğumu güzel kolay geçer ve rabbim sağ salim bebişine kavuşturur

tatlım hayırlı olsun öncelikle.Ben ilk öğrendiğimde günlerce ağladım.Bulantılar ,psikoloji doğu da olmanın sıkıntısı vs.vs.vs. Ama merak etme ilk zamanlar senin bu hislerinden bebişin haberi bile yok.Ayrıca birilerine ilk etapta söyleme önce biraz alışmaya çalış eşinle planlar yapın hayal kurun.Sonra ailelere söyleyince onların sevinmesi seni de sevindirecek emin ol.Ben ilk 2 hatta 3 ay kendime kıyafet bakmak istemedim.tezgahtara hamileyim nasıl derim diye.hatta kayınvalidemin soruları bile beni tiksindiriyordu.Sonuç:artık kimse soramıyor.Siz merak etmeyin kontrol bende ben herşeyi doğrusuyla biliyorum yaparım mesajını verdim.
Belki senin endişelerin farklıdır ama canım şuan böyle hissetmen çok doğal .ok.sıkıntı yok

merhabalar bende 10 hafta içersindeyim.hakkımızda hayırlısı olsun.çok heyecan verici bişey Allah bütün isteyenlere nasip etsin inşallah...

merhaba kızlar bugun dr gıttım bana kese olkması gerektıgınden kucuk dedı banım hesaplarıma gore 6 haftayı doldurmuştuk ama dr utrasonda 5 buçuk aftalık dedı ve olması gerektiğinden kucuk kalmış kesen dedı bırde bebeği görmedi boş gebelik olabilirmiş haftaya tekrar cağırdı benım yasadıklarımı aranızda yasıyan varmı ne olur bırseyler yazın bılgılerınızı paylasın

Ne soruyordu kaynvalidrn de miden bulaniyordu,ben suan soylesem asiri uzerime titreyecekler ve fazla ilgilerinden nefret ediyorum.mumkun olsa bes alti ay da saklardim.Bilmiyorum alisacak miyim.Hala saka gibi geliyor.inanamiyorum yani.Kiyafet bakmak da istemiyorum aynen.nede olsa kilo alacagim diye.simdiden iki kilo aldim

tatlım bnde 5.5 te görmedim bebek gözkmezki okdar küçükkn ..boş yere endişelendrmişler seni

Canim gercekten bos yere endiselendirmisler 5.5 haftalikta gozukmez daha olusum evresinde ve kendine yer yapmaya calisiyor kese. Ayrica bazen yumurtlama donemine bagli haftalarda farklilik olabiliyor ki bu gayet dogal bendede ayni durum olmustu. Benim dusundugum ve hesapladigim hafta ile ultrasondaki farkliydi ki doktorum buna gayet normal demisti. Canini skma insallah hersey gayet iyi olucak. Ayrica egerki doktorun tanidik ve surekli gittigin biri degilse baska bir tanidik ve onerilen doktorada gozukmeni tavsiye ederim. Hayirli haberlerini alalim insallah :*

evet 8*4 gunluk duyduk kalp atışını ama seslı olarak degıl ekrandan doktor ıyı dedı hatta 13 haftada 2 li test yaptır dedi şimdilik iyiyiz allah bızlere hayırlı sağ sağlım evlatlar nasıp eder işallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…