37 mi abowhayrlısı neyse o olsun canm yaş mühim değil eşya dediğin gbi bi şklde alınıo ama yavaş:)
ohh çok sevindim canım benim sağlıkla kucağına al inşallah :)
ben kalp atışını 7+3 te duydum karından. daha geç duyanda var, vajinadan baktırıp erken duyanda var.
hepimizinki tamamına ersin inşallah hayırlısıyla
geçmeeez :)ama çok az kalmşşş . Bu arada benm bebekte çok ii gttim doktora 10.haftadayım bebeğim ayakları hareket edio yüzüo :)içim fena olduuu yaaaaaa
Ben ilk andan beri kiz olacakmis gibi hissediyorum.Sizce insan hisseder mi?size nasil oldu..Ay rabbim saglikli bir evlat nasibetsin de insallah..yine de insan merak ediyor.
Hamile oldugumu ogreneli bir kac gun oldu,oyle bi korku aldi ki icimi,yani tamam heycan geliyor arada ama yinede cok garip hissediyorum.surekli uyuyasim var ve.midem cok kotu..Bebegim suan bi susam tanesi kadarmis mesela:))
Kendimi duruma alistirmak icin neler yapmaliyim.neler oneriyorsunuz?her turlu oneriye acigim..ve suan sadece esim ve.ben.biliyoruz bu durumu..anneme soylemeye utaniyorum.nasil soyleyeyim sizce?:)
cok tesekkur ederim guzel yorumlarin ve tavsiyelerin icin:))
kalp atışlarını ne zaman duydun acaba ben 7 haftalık hamileyım dr. 8 den sonra duyulur dedı ara sıra kasık ağrım oluyor sendede oluyormu acaba
Hamile oldugumu ogreneli bir kac gun oldu,oyle bi korku aldi ki icimi,yani tamam heycan geliyor arada ama yinede cok garip hissediyorum.surekli uyuyasim var ve.midem cok kotu..Bebegim suan bi susam tanesi kadarmis mesela:))
Kendimi duruma alistirmak icin neler yapmaliyim.neler oneriyorsunuz?her turlu oneriye acigim..ve suan sadece esim ve.ben.biliyoruz bu durumu..anneme soylemeye utaniyorum.nasil soyleyeyim sizce?:)
tatlım hayırlı olsun öncelikle.Ben ilk öğrendiğimde günlerce ağladım.Bulantılar ,psikoloji doğu da olmanın sıkıntısı vs.vs.vs. Ama merak etme ilk zamanlar senin bu hislerinden bebişin haberi bile yok.Ayrıca birilerine ilk etapta söyleme önce biraz alışmaya çalış eşinle planlar yapın hayal kurun.Sonra ailelere söyleyince onların sevinmesi seni de sevindirecek emin ol.Ben ilk 2 hatta 3 ay kendime kıyafet bakmak istemedim.tezgahtara hamileyim nasıl derim diye.hatta kayınvalidemin soruları bile beni tiksindiriyordu.Sonuç:artık kimse soramıyor.Siz merak etmeyin kontrol bende ben herşeyi doğrusuyla biliyorum yaparım mesajını verdim. Belki senin endişelerin farklıdır ama canım şuan böyle hissetmen çok doğal .ok.sıkıntı yok
tatlım bnde 5.5 te görmedim bebek gözkmezki okdar küçükkn ..boş yere endişelendrmişler senimerhaba kızlar bugun dr gıttım bana kese olkması gerektıgınden kucuk dedı banım hesaplarıma gore 6 haftayı doldurmuştuk ama dr utrasonda 5 buçuk aftalık dedı ve olması gerektiğinden kucuk kalmış kesen dedı bırde bebeği görmedi boş gebelik olabilirmiş haftaya tekrar cağırdıbenım yasadıklarımı aranızda yasıyan varmı ne olur bırseyler yazın bılgılerınızı paylasın
merhaba kızlar bugun dr gıttım bana kese olkması gerektıgınden kucuk dedı banım hesaplarıma gore 6 haftayı doldurmuştuk ama dr utrasonda 5 buçuk aftalık dedı ve olması gerektiğinden kucuk kalmış kesen dedı bırde bebeği görmedi boş gebelik olabilirmiş haftaya tekrar cağırdıbenım yasadıklarımı aranızda yasıyan varmı ne olur bırseyler yazın bılgılerınızı paylasın
Merhaba, mesajı yeni gördüm. biz 6 haftalıkken ilk dr randevumda vajinal muayene ile duyduk. 8 haftada duyuluyor diye ilk kez duydum, ama doktoruna güven, yakında duyarsın, hatta belki duymuşsundur? ben çok kasık ağrısı yaşamıyorum, 14.haftaya girdik, ara ara batmalar oluyor, bunlar da normal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?