2014'te anne olmaya hazirlanan hamisler :))))

mrb kalp atışları 6+4 günlükken duyulmadı monitörde görüldü karından ultrasyonla ama dün dr gittimde yani 9+2 günlük dedi ve kalp atışarını bu defa sesli olarak duyduk yine karından ultrasyonla ama bence gitin dr çok önemli kalp atışlarını dinletiren hastanede dr da farklıylı vitamine gelince bende günde bir defa folik asit kullanıyorum

Merhaba arkadaşlar ben de 6+5 günlük hamilerim dün kalp atımı için doktora gittik tam farkedemedim dedi cuma tekrar gidecem ama tedirgin oldum normal mi bu? Ilk hamileliğim bi de
mrb ayyyyyyyy o tedirginlikler endişeler bitmiyor hiç ama bazen geç döllenmelerde daha geç farkediliyormuş bu siteden beni rahatlatan arkadaşlar olsu şükürler olsun 8 haftada bile anca duyanlar olmuş içini rahat tutmaya çalış stres yapmamaya çalış bebişler etkileniyor

kalp atışları monitörden görülmesiyle kastın gözükür benimde 6+4 günlükken görüldü ama sesli olarakilk defa dün duydum yani 9+2 günlükken

koçyiğit cevabın için çokteşekküğr ederim sanırım dediğin gibi geç döllenme dün tekrar doktora gittim normalde 7+1 olması gerekirken ultrasonda 5+5 gözüktü dedi doktorum

benim ilk hamileliğim
8 hafta 4 gunluk hamıleyım kalp atıslarını duydum çok heyecan verici doğumum eylül ayında olacak bir aksilik olmazsa

güzel haberlerini bize de bildirmeyi unutma merak ederim :)

slm nbr dr gıttım ve bebeğimin kesesini gördüm gecen cuma haftaya cuma tekrar çağırdı heycanla kalp atışlarınıu duymak ıcın o gunun gelmesını bekliyorum kaçıncı haftada duyuluyor kalp atışı yanlış hesaplamadıysam 5 haftadatım

ohh çok sevindim canım benim sağlıkla kucağına al inşallah :)
ben kalp atışını 7+3 te duydum karından. daha geç duyanda var, vajinadan baktırıp erken duyanda var.
hepimizinki tamamına ersin inşallah hayırlısıyla

Kadınlarkulubune bugün üye oldum ve bu ilk mesajım!
Merhaba 2014 anneleri, biz de 9 haftaliğiz, Eylül 2014'de anne olacağım inşallah.

kalp atışlarını ne zaman duydun acaba ben 7 haftalık hamileyım dr. 8 den sonra duyulur dedı ara sıra kasık ağrım oluyor sendede oluyormu acaba

Bende 8+3 kızlar hazırlıklara cinsiyet belli olunca başlıcaz :) sizce ii bir zaman mı

Merhaba canım bende 31 haftalık hamileyim.Hazirliklara 14. Haftada kızımızın olacağını ogrendigimizde başladık. Ama 1 aya her şey bitti :) O zamandan beri sıkıntıdan patlıyorum:) Cinsiyetini ogrendikten sonra başlayın ama zamana yayarak yapın bence:)

Kizlar merhaba bende 31 haftalık hamileyim az kaldı bekliyorum heyecanla..Hayırlısıyla hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah bebeklerimizi.Bir çoğunuz kap atışlarını duymadigindan endiselenmis.Ayni şeyleri bende yasadigimdan tecrübelerimi paylaşmak istedim.Ben kızımın kalp atışlarını 8. Haftada duymuştum alttan muayenede sonra 10. Haftada normal ultrasonda duydum ve gördüm.Kasik ağrılarına gelirsekte bu dönem oluyor.Aslinda hamileligin her doneminde oluyor ilerleyen zamanlarda rahim genişlediği için olacak.Son zamanlardada doguma hazirlik için. Ama yinede cok siddetli olması normal değil. Bu durumda doktora başvurun. Cevaplayabilceğim başka şeyler olursada sorun..Tüm çıtır anneleri tebrik ederim..Zamanın çabuk geçmesi dileklerimle:)

sen bya hızlı davramışın tatlım benm zamna yaaymam lazım zaten.maddi durumdan dolayı öle yapıcam bebk bezini bezinibile yavaştan alıcam :)

canım rubellayıbilion mu sennnnn anti rubella ıgg 125 pozitif

canım rubellayıbilion mu sennnnn anti rubella ıgg 125 pozitif

Canım onu kızamıkçık testi diye biliyorum ıgg eskiden geçirdiğin ıgmde suanku durum diye bikiyorum.ıgm pozitif degilse bir sorun yok demektir.

sen bya hızlı davramışın tatlım benm zamna yaaymam lazım zaten.maddi durumdan dolayı öle yapıcam bebk bezini bezinibile yavaştan alıcam :)

Evet canım eşim 37 yaşında ilk bebekte olunca çok hryecan yaptı haliyle benide çok heveslendirdi yoksa bizimde durumlar cok iyi degil kredi kartina taksit yaptik bol bol:) Yavaş yavaş almak daha zevkli hem tadını çıkartırsın

valla tatlım ıgm dediğin cvm mi acaba aman çok korkuorum . Kızamık geçrdm ben ama kçkken

Yok canin cvm değil benim tum yaptirdigim testlerde bi ıgm bide ıgg oluyo oluyodu tokloplazma testindede öyleydi ıgm suan hastalik varsa ıggde eskiden gecirdiysen doktor öyle demişti.allah korusun ama korkma bi danis doktoruna ıçin rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…