Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insAllah canim
mrb kalp atışları 6+4 günlükken duyulmadı monitörde görüldü karından ultrasyonla ama dün dr gittimde yani 9+2 günlük dedi ve kalp atışarını bu defa sesli olarak duyduk yine karından ultrasyonla ama bence gitin dr çok önemli kalp atışlarını dinletiren hastanede dr da farklıylı vitamine gelince bende günde bir defa folik asit kullanıyorummerhaba bende 6*4 günlük hamileyim dün dr. gittim bana 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi bana baya geç geldi senin kalp atışını nasıl duygu üstten muayenedemi birde vitamin vermedi gunde 1 adet folik asit iç dedi cevaplarsan sevınırım çok teprik ederim senide :)
mrb ayyyyyyyy o tedirginlikler endişeler bitmiyor hiç ama bazen geç döllenmelerde daha geç farkediliyormuş bu siteden beni rahatlatan arkadaşlar olsu şükürler olsun 8 haftada bile anca duyanlar olmuş içini rahat tutmaya çalış stres yapmamaya çalış bebişler etkileniyorMerhaba arkadaşlar ben de 6+5 günlük hamilerim dün kalp atımı için doktora gittik tam farkedemedim dedi cuma tekrar gidecem ama tedirgin oldumnormal mi bu? Ilk hamileliğim bi de
kalp atışları monitörden görülmesiyle kastın gözükür benimde 6+4 günlükken görüldü ama sesli olarakilk defa dün duydum yani 9+2 günlükkenkızlar bende 6 hafta 4 günlük hamileyim dün doktora gittim 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi sizce geç degil mi bende 10 kontrol süresi var ya o zmn gideyim diyorum ne dersiniz kalp atışı duyulurmu 10 günde:44:
4 aylik hamileyim ve Rabbim nasip ederse Temmuz'da anne olmaya hazirlaniyorum. Inanilmaz bir heyecan ve mutluluk hissediyorum. Benimle ayni duygulari paylasan hamisler buraya :)) Kimler 2014 yilinin hangi ayinda anne olmayi bekliyor acaba?? Insallah bu yil hem bizim hemde bebeklerimiz icin ugurlu olur :) Eki Görüntüle 950525 Buyrun Hamislerrr :)))
arkadaşlar ben ev tipi ultrason aleti kullandım...onu özlediğimde endişelendiğim de bir hayli işe yaradı.ilgilenirseniz bana ulaşın ya da telden gö
rüşelimmm
güzel haberlerini bize de bildirmeyi unutma merak ederim :)
slm nbr dr gıttım ve bebeğimin kesesini gördüm gecen cuma haftaya cuma tekrar çağırdı heycanla kalp atışlarınıu duymak ıcın o gunun gelmesını bekliyorum kaçıncı haftada duyuluyor kalp atışı yanlış hesaplamadıysam 5 haftadatım
Kadınlarkulubune bugün üye oldum ve bu ilk mesajım!
Merhaba 2014 anneleri, biz de 9 haftaliğiz, Eylül 2014'de anne olacağım inşallah.
Bende 8+3 kızlarhazırlıklara cinsiyet belli olunca başlıcaz :) sizce ii bir zaman mı
sen bya hızlı davramışın tatlımMerhaba canım bende 31 haftalık hamileyim.Hazirliklara 14. Haftada kızımızın olacağını ogrendigimizde başladık. Ama 1 aya her şey bitti :) O zamandan beri sıkıntıdan patlıyorum:) Cinsiyetini ogrendikten sonra başlayın ama zamana yayarak yapın bence:)
canım rubellayıbilion mu sennnnn anti rubella ıgg 125 pozitifMerhaba canım bende 31 haftalık hamileyim.Hazirliklara 14. Haftada kızımızın olacağını ogrendigimizde başladık. Ama 1 aya her şey bitti :) O zamandan beri sıkıntıdan patlıyorum:) Cinsiyetini ogrendikten sonra başlayın ama zamana yayarak yapın bence:)
canım rubellayıbilion mu sennnnn anti rubella ıgg 125 pozitif
sen bya hızlı davramışın tatlımbenm zamna yaaymam lazım zaten.maddi durumdan dolayı öle yapıcam bebk bezini bezinibile yavaştan alıcam :)
valla tatlım ıgm dediğin cvm mi acaba aman çok korkuorum . Kızamık geçrdm ben ama kçkken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?