- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.061
batıkent tarafındaCanim ne tarafta oturuyorsun?
canım benim bildiğim son testşeker yükleme testi son test değil mi? sonrasında başka testlerde var mı?
senin o tarafta bilgi hast. selçuk hoca var. bana biraz uzak ama ankara dışından bile hastaları varmış. internettende bi araştır, yorumları nasıl bilmiyorum amabatıkent tarafında
kız tanıyamadım gülendamı görünce hahaha :) benim haftaya çarşamba kuzum ozamanda 25+5 oluyorum.saf zamanıma gelmiş demek ki
neyse iyiki uyardın doğru yaaa ucuz dahi olsa hastalıktan yiyemeyen de var
şimdiki aklım olsa açmazdım amaaaan neyse
canım ne zaman senin şeker yükleme
benim ilk gebelik de 26. haftada yapmışlardı merak ettim
alışırsın canım bişey olmazkız tanıyamadım gülendamı görünce hahaha :) benim haftaya çarşamba kuzum ozamanda 25+5 oluyorum.
sağlık ocagı daha benden kan fln almadı normalde aşı zamanı kan verenler vardı burda yanlış hatırlamıyosamcanım benim bildiğim son test
ama sağlık ocağı arada kan idrar testi istiyor galiba
canım pek güzel yorumlar yok hep sezeryan yapıyormuş selcuk bey muayne ucretı uygunsenin o tarafta bilgi hast. selçuk hoca var. bana biraz uzak ama ankara dışından bile hastaları varmış. internettende bi araştır, yorumları nasıl bilmiyorum ama
ben işten çıkıcam zaten 4 aylık doğum iznimi kullanıp yeni eleman aldılar ona işleri öğreticem ama 1.5 ay bosluk oluyo. şirkette ikinizi birden çalıştıramam dedi bende beni işten fln çıkarırlar dıye rapor alıym dedim. 4 aylık param düşük mü yatar rapor alırsam
günaydın kızlar.
akşam ayrıntılı ultrasonumuz vardı. elhamdülillah bebeğimizin herşeyi normalmiş. kan uyuşmazlığımız için 1 ay sonra test yapılcak tekrar negatif çıkarsa iğne yapılcak.
dr. şeker yüklemeni yaptır dedi şizofrenlere inanma dedi. mükemmel bir dr eray bey fiyat uygun olsa her ay giderdim.
devletde yaptırmaya karar verdim bu ay paramız yok
14 kg aldığım için kızdı alman gereken 6 dedi sana yemekten kıs diyemem bu dönemde dedi ama hamurları yeme meyveyi dahi sen tane yiceksin dedi. meyvede de şeker var kg olur dedi. ben 1 kg çilek yiyorum düşünün :)
2 gündür bebek oynamıo dedim hayır güzel oynuo ama plesentaya vuruyo ondan sen hissetmiyosun dedi.
bebeği oynamıyo sananlar benim gibi merak etmeyin kuzucuklar oynuyor bize sert vurmadıklarından anlamıyoruz sakin çocuklar ne güzel :)))
bebeğim yüzünü hiç ama hiç açmadı, yüz üstü yatmayı seviyo dedi.nereye dönsek yüz üstü döndü.
işte böyle kızlar dr normal diye herşeyi saydıkça allaha dua ettim. RABBİM hepimizin evladını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı uzun ömürlü olsunlar inşallah.
günaydın arkadaşlar
lütfen ama lütfinnn herkes yediklerini yazmasın yaw
canımız heran çekebilir.. işyerindeyiz alamıyoruz herhalde
olan da var olmayan da var.. please
bende nickimi değiştirdimTamam 32.haftalar dolmaya başlayınca yazalım o zaman
kapatabilir. kapatmasa bile sağlığı yerinde olsun yeter.Günaydın anneler ;
Bir şey sormak istiyorum hafta sonu ayrıntılı usg çektirdim. Kızımın maşallah herşeyi çok iyi fakat perinatolog 1 hafta geriden geliyor dedi yani 350 gr olması gerekirken bebeğim 270 gr çıktı ne yazık ki ! bende çok kafama takıyorum üzülüyorum sürekli ? Doktorum arayı kapatabilir haftalar ilerledikçe dedi. Genetik de olabilir sen minyonsun dedi . 4 hafta sonra gel yine bakalım dedi. Aranızda benim durumumda olan var mı ? Bebeğim arayı kapatır mı acaba ?
kızlar bugün nette gördüm de
doğum sonrası izin bittikten sonra 6 ay yarım zamanlı çalışma .1 ocak 2016 dan itibaren yürürlüğe girecekmiş.
hahahahahahahahYa kuzum ben bazı yerlerde 2015 diye okudum onu bazı yerlerde 16öyle de olsa hazirana kadar yarı zamanlı çalışma hakkımız olacak dimi yani? Ben mesela kasım ayında iznim bitecek gelicem işe. Günlük 1.5 saat emzirme iznim olacak ocak ayına kadar. Ocak ayında da yarım gün çalışmaya başlayabilicem dimi? Yani kızlar şimdi bizi kapsamıyor demeyin valla yeniden hamile kalırım bu ay
ııııııııııııııııı soslu_bişeyy diyimZuzum kimsin kimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?