- 1 Aralık 2014
- 1.519
- 1.001
- 198
- 37
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.081
kapatabilir. kapatmasa bile sağlığı yerinde olsun yeter.
kızlar bugün nette gördüm de
doğum sonrası izin bittikten sonra 6 ay yarım zamanlı çalışma .1 ocak 2016 dan itibaren yürürlüğe girecekmiş.
bilmem bana yapılmıyor dediler cnmalışırsın canım bişey olmaz
benim de ilk gebeliğimde o tarihlerde yapmışlardı
sağlık ocağı yan iaile hekiminde de yapılıyor diye biliyorum
gerçi hemşire hiç sormadı bana demedi de yanlış mı biliyorum acep?
Allah Allahbilmem bana yapılmıyor dediler cnm
ayyy deme kız canı isteyecek milletin
evet arkadaşa yemekte makarna var dedim pilav diceme :)))
ayyy deme kız canı isteyecek milletin
kuzum valla netden hemen aldım.sende öyle yap 2 dkkamı almadı devlete teşekkür ettim hakkını yemeyimAllah Allah
bende devlet hastanesi arayayım en iyisi
zaten 225 bayılacağım ayrıntılıya dediğin gibi bide o tutarsa
onu bari beleşe getireyim :)
yani kuzum kafam durdu bize vurmuyor dimi
kız sussana kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzKız bir tabak bana da gönderseneeee canım çekti valla
benim de kafam durduyani kuzum kafam durdu bize vurmuyor dimi
yemek konusu açmayalım. benim de canım ister bak.kız sussana kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Canim benim hic üzülme bende ayni durumdayim hatta senden 2haftalik büyük bebegim ama kilosu 280 gram bende baslarda cok uzuluyordum ama simdi saglikli olsun yeter diyorum kucuk bebeklerde dogumdan sonra toparlaniyor hem doguma cok var kilo alir insallahGünaydın anneler ;
Bir şey sormak istiyorum hafta sonu ayrıntılı usg çektirdim. Kızımın maşallah herşeyi çok iyi fakat perinatolog 1 hafta geriden geliyor dedi yani 350 gr olması gerekirken bebeğim 270 gr çıktı ne yazık ki ! bende çok kafama takıyorum üzülüyorum sürekli ? Doktorum arayı kapatabilir haftalar ilerledikçe dedi. Genetik de olabilir sen minyonsun dedi . 4 hafta sonra gel yine bakalım dedi. Aranızda benim durumumda olan var mı ? Bebeğim arayı kapatır mı acaba ?
evet arkadaşa yemekte makarna var dedim pilav diceme :)))
kıyamam.. bugün iyiki uyarı yapıp bende uyarımı aldımBen seni her gördüğümde istedi canım bugüne kadar Allah Allah
offf of sinir bozucu hamileliğimde ne dua ettiysem oldu. bütün topik arkadaşlarım hepinizi duaya davet ediyorum bu vesile ile lütfen haklarımız düzelsin diye dua edelim rabbim yardım etsin. bebeklere birazcıkda olsa bakalım.benim de kafam durdu
bazı yerdelde 2015 ocak itibariyle diyor .
öyleyse bizi kapsıyor. ama yarım maaş mı veriyor o zaman onu da anlamadım. çok karışık. net bi şey yok.
kız adiloş şu gülendama sen başlarda yazmıştın ki senin adın çok güzel canım çekti demiştin :) senin vesilenle baktım kzın adına ogünden beri canım çekiyo bakınca bugün dedim artık değiş diye :) değişti şükürde rahatladımyemek konusu açmayalım. benim de canım ister bak.
benim işyerimin tam karşısı devlet hastanesi canımkuzum valla netden hemen aldım.sende öyle yap 2 dkkamı almadı devlete teşekkür ettim hakkını yemeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?