2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kapatabilir. kapatmasa bile sağlığı yerinde olsun yeter.

Bence de doğru söylüyorsun tatlım. Sonuçta zayıf olan insan sağlıksız diye birşey yok. Bir de ben çevremde malesef çok gördüm. Geçen yaz doğum yapan 2 arkadaşımın arasındaki şahit olduğum diyaloglardan örneklendirmek istiyorum. Bir arkadaşımın oğlu, bir arkadaşımın da kızı olmuştu sağlıcakla büyürler inşallah öncelikle :) Kız bebişimiz birazcık zayıftı. Erkek bebişimiz daha iriydi kıza göre. Ve erkek bebişin annesi sürekli bu bebek zayıf, sağlıksız bak dikkat et, niye bu kadar küçük kaldı gibisinden kız bebişin annesine sürekli söylendi. Ve şöyle de birşey oldu, kendi oğlu da zayıf kalmasın diye mama takviyesi yaptı oğluna. Ve daha 3 aylık falandı bebişler bu sürede. Sonuçta kızı olan arkadaşım çok taktı ilk başlarda ama sonra erkek bebişin fazla süt istememesi ve bu sebepten içmemesini görüp anladığında, iyi ki takviye mama vermemişim dedi. Ve kendi kızı hala süt de emiyor, mama takviyesi de alıyor şuan 8 aylık. Sonuçta süt daha önemli :)

Merhabalar güzel anneler. Allah herkesi topiğine sağlıkla kavuştursun:)
Benim merak ettiğim birşey var size de sormak istedim. 21+5 im ve karnımda çok hareket hissediyorum. Bazen sert hareketler bazen de daha küçük hareketler. Ama bazen bana gün boyu çok fazla hareket ediyormuş gibi geliyor. Nerdeyse günlük hayatıma konsantre olamıyorum. Sizce de bu erken bir zaman değilmi. YA da bu hareketli bir bebek olacağı anlamına mı geliyor acaba? Doktor bize bacak boyuna bakarak 2 hafta büyüklük olarak erken gittiğini söyledi. Uzun bir bebek olacakmış. Bundan kaynaklanıyor olabilir mi acaba. Aynı şeyleri yaşayan ya da fikri olan benimle paylaşabilir mi:)
Şimdiden teşekkürler:)

Canim benim hic üzülme bende ayni durumdayim hatta senden 2haftalik büyük bebegim ama kilosu 280 gram bende baslarda cok uzuluyordum ama simdi saglikli olsun yeter diyorum kucuk bebeklerde dogumdan sonra toparlaniyor hem doguma cok var kilo alir insallah

benim de kafam durdu
bazı yerdelde 2015 ocak itibariyle diyor .
öyleyse bizi kapsıyor. ama yarım maaş mı veriyor o zaman onu da anlamadım. çok karışık. net bi şey yok.
offf of sinir bozucu hamileliğimde ne dua ettiysem oldu. bütün topik arkadaşlarım hepinizi duaya davet ediyorum bu vesile ile lütfen haklarımız düzelsin diye dua edelim rabbim yardım etsin. bebeklere birazcıkda olsa bakalım.
az önce ssk lı çalışan 40 gün rapor diye yazmıs bi arkadaş o nasıl olcak kız biliyomusun?

yemek konusu açmayalım. benim de canım ister bak.
kız adiloş şu gülendama sen başlarda yazmıştın ki senin adın çok güzel canım çekti demiştin :) senin vesilenle baktım kzın adına ogünden beri canım çekiyo bakınca bugün dedim artık değiş diye :) değişti şükürde rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…