- 13 Kasım 2014
- 274
- 247
- 63
- 38
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.581
Yok canım ya hiçbişey olmaz hassaslaştı artık damarlanma arttı kıl kökleri kanamıştır bişey olmaz merak etme ben en başından beri gidiyorum ilk zamanlardan azcık fazla acıyo ama okadarcıkAaaaa agdadan neresi kanadi yaa hep agda yaptirirdim 5 Aydir yaptirmuiyorum ama bu hafta karar verdim yaptirmaya bisey olmaz degil mi yaaa
Gündüz yapmıştım canm ilik düş maalesef aksam da bi suru cikotala yedim böle çok küçük hareketlenme var sanki simdiCanım yaptın mı bilmem ama ılık bi duş al kremle karnını bi güzel bende çok işre yarıyo belki sendede yarar sıkma canını yorgundur sadece
Evet ama haziran a kadar memleket te kalcaz eşimle ben rapor o izin aldı kimsenin yanında giyemem ki rahat rahat. Hele o karnında bebek resmi olan tişörtler i hayatta giyemem ayiplarlar bizde ya saçma ama öyle anca evime gidince alırsam giyerim:)Kız sen al kapalıysna nolmuş evde giyersin veya kız kızayken annenleyken vs giyersin kuzum. Ya da bir şekilde kısa kolluların üstüne bir hırka giyinirsin olmaz mı öyle? Bence beğendiğin varsa tatlım içinde kalmasın :) Çünkü insan sonra imreniyor hamile bir bayan görünce yakışmş ne güzel diyerek :)
Iyi geceler annisler..
bebisim gobegimin sag tarafini sisirdi resmen ve cok.sert.biraz canimi yakiyor.arada sirada boyle yapiyir normal mi acaba?
Evet can yakabiliyorlarIyi geceler annisler..
bebisim gobegimin sag tarafini sisirdi resmen ve cok.sert.biraz canimi yakiyor.arada sirada boyle yapiyir normal mi acaba?
Bizimkiler baba kız birbirlerinden korkuyorlar. İçim huylanıyor neresi kımıldıyo bilemeyince huylanyorm diyor :)bnmki de öyle yaa oynuyor elini koy diyorum çıt yok diyorum bak seni hissedince sakinleşiyor kuzum seni çok seviyor ya falan diyorum da yok hayatım hiç sanmıyorum
canım cok sık olmasada benimdee olmaya basladı. dün yazdım hatta. canım acıyor hemde..biraz ovalıyorum konusuyorum felan geciyor hemen. uzun sürmüyor Allah tan.Iyi geceler annisler..
canımm bak benim bigün cok iyiyse 1-2 gün durgun oluyor hareketleri..bende gün boyu kolluyorum acaba hareket var da ben mi hissetmiyorum diye.. sen cok hafif hareketlenme var dedin. bence bir sıkıntı yoktur.. öyle düşünüyorum yani.. insallah gece yattıgında oynamıstır da icin rahatlamıştır.Beebegim hala oynamadı((
Evet can yakabiliyorlarBenim de 24.hafta dan beri böyle
Normal oyleyse...ben kasilma fln mi acaba diye dusundum...magnezyum da iciyorum...canım cok sık olmasada benimdee olmaya basladı. dün yazdım hatta. canım acıyor hemde..biraz ovalıyorum konusuyorum felan geciyor hemen. uzun sürmüyor Allah tan.
canım gittim ögleden sonra sut ıznıne cıkıyormuş başa dr muayne oldumZubeyde hanim da sezin erturk e gidiyorum ve memnunum ilgili bi bayan veee guler yuzluama randevu almak sıkıntı oluyo biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?