2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaaa agdadan neresi kanadi yaa hep agda yaptirirdim 5 Aydir yaptirmuiyorum ama bu hafta karar verdim yaptirmaya bisey olmaz degil mi yaaa
Yok canım ya hiçbişey olmaz hassaslaştı artık damarlanma arttı kıl kökleri kanamıştır bişey olmaz merak etme ben en başından beri gidiyorum ilk zamanlardan azcık fazla acıyo ama okadarcık

Canım yaptın mı bilmem ama ılık bi duş al kremle karnını bi güzel bende çok işre yarıyo belki sendede yarar sıkma canını yorgundur sadece
Gündüz yapmıştım canm ilik düş maalesef aksam da bi suru cikotala yedim böle çok küçük hareketlenme var sanki simdi

yok cnm bir sey olmaz.kenari kanamis ben iceriden sandim soylemedi de kadin bana kaniyor diye ödüm patladi Allahtan o gun dr a gidicektm anlatti yok iceriden degil dedi.eli agirdi kadinin daha oncede resmen agda kagidinda kaldi orasi o kadinin elinde:))sisti 1 ay gecmedi dokunamiyordum valla:))

Evet ama haziran a kadar memleket te kalcaz eşimle ben rapor o izin aldı kimsenin yanında giyemem ki rahat rahat. Hele o karnında bebek resmi olan tişörtler i hayatta giyemem ayiplarlar bizde ya saçma ama öyle anca evime gidince alırsam giyerim:)

Iyi geceler annisler..
bebisim gobegimin sag tarafini sisirdi resmen ve cok.sert.biraz canimi yakiyor.arada sirada boyle yapiyir normal mi acaba?

Iyi geceler annisler..
bebisim gobegimin sag tarafini sisirdi resmen ve cok.sert.biraz canimi yakiyor.arada sirada boyle yapiyir normal mi acaba?

normal artık kilo alıyorlar ve çok daha fazla anlıyoruz hareketlerini :) benim karnımda dün sağdan sola doğru döndü hem şişkinliğimden takip ettik hemde hissettim içimde bi tuhaflık olduğunusüper birşey bencee artık daha yakın olduk

Iyi geceler annisler..
canım cok sık olmasada benimdee olmaya basladı. dün yazdım hatta. canım acıyor hemde..biraz ovalıyorum konusuyorum felan geciyor hemen. uzun sürmüyor Allah tan.

Beebegim hala oynamadı ((
canımm bak benim bigün cok iyiyse 1-2 gün durgun oluyor hareketleri..bende gün boyu kolluyorum acaba hareket var da ben mi hissetmiyorum diye.. sen cok hafif hareketlenme var dedin. bence bir sıkıntı yoktur.. öyle düşünüyorum yani.. insallah gece yattıgında oynamıstır da icin rahatlamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…