2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Az bir hareketlenme var iki gün cosuyosa iki gün dinleniyordu herhalde inşallah iyidir yavrum ya benim ikili testin kötü çıktığı için evhamim çok oluyo

Bende birsey giyince canm sikiliyr nisan a gidecegiz geçen hafta olan tunik in sadece üstten 2 düğme kapaniyr bir haftada nasil sistiysem giycm birseym kalmadı 44 beden de olmuyr artk ne giycksm

Bende birsey giyince canm sikiliyr nisan a gidecegiz geçen hafta olan tunik in sadece üstten 2 düğme kapaniyr bir haftada nasil sistiysem giycm birseym kalmadı 44 beden de olmuyr artk ne giycksm

Elbise al daha kullanışlı bir tane hamile elbisem var digerleri normal büyük beden elbise pantolon tunikden daha rahat

Sevinmelisi ne guzel demek kilo almadin ayyy kiskandim bak şimdi hayranim böyle kilo almayan çıtır annelere maşallah

Canim aldim aslinda yaa 6,7 kilo almisim dun itibariyle. Az sayilmaz yani. Yine de oluyor 38 beden kiyafetlerim. Yuksek bel giyemiyorum ben sanirim onun avantajini yasiyorum.

Canim aldim aslinda yaa 6,7 kilo almisim dun itibariyle. Az sayilmaz yani. Yine de oluyor 38 beden kiyafetlerim. Yuksek bel giyemiyorum ben sanirim onun avantajini yasiyorum.

Bende düşük bel giyerim ama mümkün değil içine giremem sen yine almamissin annesi aldiysanda 3 kilo felandir gerisi su bebeğindir arkadasim 8 aylik hamileydi bana resim gönderdi nerde kiz bebek diyordum karni yoktu taaa dogurdu hastane resimlerini atti gormeseydim o resimleri inanmiyacaktim dogum yaptigina bazi anneler çok şanslı dogumdan sonra kilo sorunlari olmuyo ne güzel

Bilmiyorum ki canim baskul 6,7 diyor tek bildigim o ve gecen hafta itibariyle 810 grinin ogluma ait oldugu :) Masallah arkadasina. Ben o kadar olamam mumkun degil. Canim seninlr yasadigimiz sikintilari dusununce... 30-40 kg alalim yeter ki saglikli olsun evlatlarimiz...

Ayy canım benim aynen yaa hiç sorun değil kilo önceleri dert ediyordum bebişlerimiz hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli dunyaya getirelimde oglumdada 25 kilo almistim hepsini verdim 1 yilda bundada veririm heralde gerci aradan 17.yil gecti genclikte vardi hangi testi yaptirirsam yaptirayim hala kafamda acabalar var o yüzden bebeklerimizin sağlığı kilodan daha önemli hepmize dua ediyorum her gün inşallah rabbim kabul eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…