- 29 Nisan 2012
- 760
- 545
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.601
Ayyyy cok heyecanli..ne guzel:)))))))darisi bize...Iki haneli safagimizla selamliyoruz sizi teyzelerrrr. Mutlu pazarlar.
Ayyyy cok heyecanli..ne guzel:)))))))darisi bize...
Oooo çok güzelIki haneli safagimizla selamliyoruz sizi teyzelerrrr. Mutlu pazarlar.
Ekli dosya bir programdan mi? Cok guzelmisIki haneli safagimizla selamliyoruz sizi teyzelerrrr. Mutlu pazarlar.
Az bir hareketlenme var iki gün cosuyosa iki gün dinleniyordu herhalde inşallah iyidir yavrum ya benim ikili testin kötü çıktığı için evhamim çok oluyocanımm bak benim bigün cok iyiyse 1-2 gün durgun oluyor hareketleri..bende gün boyu kolluyorum acaba hareket var da ben mi hissetmiyorum diye.. sen cok hafif hareketlenme var dedin. bence bir sıkıntı yoktur.. öyle düşünüyorum yani.. insallah gece yattıgında oynamıstır da icin rahatlamıştır.
Play storeden hamilelik diye indirebilirsin cnm.pembe bir hamis var resimdeEkli dosya bir programdan mi? Cok guzelmis
Iki haneli safaginiz hayirli olsun buarada :)
Bende birsey giyince canm sikiliyr nisan a gidecegiz geçen hafta olan tunik in sadece üstten 2 düğme kapaniyr bir haftada nasil sistiysem giycm birseym kalmadı 44 beden de olmuyr artk ne giycksmbende aksine ne cikolata yiyorum ne abur cubur. hamile değilken daha cok yiyordum.. şimdi bir hafta içinde kv de hamur işleri bide kendi evimde 3 adet masumcuk pogaca yedim diye hemen bu kadar geldi.
hayatım boyunca hıc zayıf olmadım tamam amaaa kilo korkutuyor beni. insallah dogum sonrası vericem diye kendimi motive ediyorum. bu kadar moralimin bozulacagını tahmin etmezdim..
neyse bebişler saglıkla gelsinde....
Bende birsey giyince canm sikiliyr nisan a gidecegiz geçen hafta olan tunik in sadece üstten 2 düğme kapaniyr bir haftada nasil sistiysem giycm birseym kalmadı 44 beden de olmuyr artk ne giycksm
Ekli dosya bir programdan mi? Cok guzelmis
Iki haneli safaginiz hayirli olsun buarada :)
Iki haneli safagimizla selamliyoruz sizi teyzelerrrr. Mutlu pazarlar.
Oooo çok güzeldarisi bizlere bir hafta sonra da been:)
Ayy ne güzel darısı bana ve benim gibi geride kalanlara olsuncanım maşallah Size
Elbise al daha kullanışlı bir tane hamile elbisem var digerleri normal büyük beden elbise pantolon tunikden daha rahat
Ben hala normal kiyafetlerimi giyiyorum. Sevinmeli mi dert mi etmeli bilemiyorum :)
Sevinmelisi ne guzel demek kilo almadin ayyy kiskandim bak şimdi hayranim böyle kilo almayan çıtır annelere maşallah
Canim aldim aslinda yaa 6,7 kilo almisim dun itibariyle. Az sayilmaz yani. Yine de oluyor 38 beden kiyafetlerim. Yuksek bel giyemiyorum ben sanirim onun avantajini yasiyorum.
Evet canımmm her gün hayali ile yaşıyorumInsallah tatlim, cabucak gecsin su aylar artik :)
Bende düşük bel giyerim ama mümkün değil içine giremem sen yine almamissin annesi aldiysanda 3 kilo felandir gerisi su bebeğindir arkadasim 8 aylik hamileydi bana resim gönderdi nerde kiz bebek diyordum karni yoktu taaa dogurdu hastane resimlerini atti gormeseydim o resimleri inanmiyacaktim dogum yaptigina bazi anneler çok şanslı dogumdan sonra kilo sorunlari olmuyo ne güzel
Bilmiyorum ki canim baskul 6,7 diyor tek bildigim o ve gecen hafta itibariyle 810 grinin ogluma ait oldugu :) Masallah arkadasina. Ben o kadar olamam mumkun degil. Canim seninlr yasadigimiz sikintilari dusununce... 30-40 kg alalim yeter ki saglikli olsun evlatlarimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?