2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bildigim kadariyla var ama onden rezervasyon yok doguma gittiginde bos oda olursa tercih yapiosun die biliyorum ama birebirde sormadim bi sonraki kontrole sorup haber veririm
sağol canım bır sonrakı randövü ne zaman senın ? ben perşembe cuma gıdecegım torch testı yaptılar 1 haftaya çıkar dediler sen benden önce gıdersen sor merak edıyorum

Ayy canim ya aynısı iste aksamlari uyuyamiyorum Allah yardimcimiz olsun

Yok canim kendimi kasmamda ben hani bebegi etkiler ne bilim agdanin kalitesi falan etkiler diye dusunmustum jilet cok kotu birseymis bidaha yapmam yaaa

sağol canım bır sonrakı randövü ne zaman senın ? ben perşembe cuma gıdecegım torch testı yaptılar 1 haftaya çıkar dediler sen benden önce gıdersen sor merak edıyorum
Hmm sen benden once gideceksin o zaman ben senden haber bekliyorum biz daha yeni gittik sayilir bizimki yaklasik 1 ay sonra

Elbise al daha kullanışlı bir tane hamile elbisem var digerleri normal büyük beden elbise pantolon tunikden daha rahat
Öyle bir elbise aldm da genisleyebilir hatta pileli göğüs altından çuval giymis gibi oluyrm içe top gibi gorunuyr kiloluda olunca her yerim kilo aldm karnm birden cikiyr durup durup .hamile elbisesi değil belki ondan dir .

Öyle bir elbise aldm da genisleyebilir hatta pileli göğüs altından çuval giymis gibi oluyrm içe top gibi gorunuyr kiloluda olunca her yerim kilo aldm karnm birden cikiyr durup durup .hamile elbisesi değil belki ondan dir .

Tatlım kilo alma işini sıkıntı etme kendine sonuçta hamilesin erken ve hizli kilo alabilirsin kimi son iki ayda alir kimi çıtır anne adayi herkes farklı bende kendimi begenmiyorum aynaya baktigimda ama dert etmiyorum sonuçta can taşıyorum ve geçici bir süreç icerisindeyiz sağlıkla evlatlarimiza kavusalim da kilo alalim estetik gorunmeyelim dert değil hamile elbiseleri ve diger bol kesim elbiseler cuval giymiş gibi görüntüsü var ama yapacak bir şey de yok tatlım üzme kendinide bebegini de

Günaydın anneler.. Şu teldeki sorun yüzünden bi varım bi yokum özlüyorum sizi vallA.. Amma çok konuşmuşsunız yine..:))

Günaydın anneler.. su an oglusun tekmeleri eşliğinde yazıyorum canımı çok yakıyo küçücük ama maşallah.. çok aşağıda hissediyorum hatta vurduğunda afedersiniz baya vajinamin içinde hissediyorum şiddetli şekilde hareketlerini suanda da öyle irkiliyorum çünkü canım yanıyo hafifte ağrı yapiyo normal bi durumdur bu dimi

günaydın canım ben de aşağıda hissediyordum dr um ayakları orda o yüzden öyle hissediyorsun normal dedi merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…