- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.641
sağol canım bır sonrakı randövü ne zaman senın ? ben perşembe cuma gıdecegım torch testı yaptılar 1 haftaya çıkar dediler sen benden önce gıdersen sor merak edıyorumBildigim kadariyla var ama onden rezervasyon yok doguma gittiginde bos oda olursa tercih yapiosun die biliyorum ama birebirde sormadim bi sonraki kontrole sorup haber veririm
Ayy canim ya aynısı iste aksamlari uyuyamiyorum Allah yardimcimiz olsunO bendede var canım dr a sordum çekilme gibi bi ağrım var dedim normalmiş rahim kaslarından dolayı kasılmamı yani dedi ben yine ip çekiliyo gibi dedim özellikle oturunca kalktığımda oluyo dedim bi sonraki ay magnezyum veririz dedi şimdi bişey vermedi hala devam 2-3 haftadır
Yok canim kendimi kasmamda ben hani bebegi etkiler ne bilim agdanin kalitesi falan etkiler diye dusunmustum jilet cok kotu birseymis bidaha yapmam yaaaB çok çekniyorum agdadan.. 7. aydan sonra yaptırmayı planlıyorum..
Korkum kendimi kasıyor olmam.. bunun bir zararı olacağı endişesindeyim..
Eğer çok kasmıyorsan kendini öyle kimyasal falan diye düşünme canım..Ooo ona gelene kadar ne kimyasallara mağruz kalıyoruz..
Amin canım gitgide zorlaşıyor ama canları sağolsun sağ salim gelsinlerde en önemlisi o dayanıyoruzAyy canim ya aynısı iste aksamlari uyuyamiyorum Allah yardimcimiz olsun
Yook canm yaaa.. şu telefon internet radyasyonu kadar zarar veren bir şey olamaz bebişlere benceYok canim kendimi kasmamda ben hani bebegi etkiler ne bilim agdanin kalitesi falan etkiler diye dusunmustum jilet cok kotu birseymis bidaha yapmam yaaa
Hmm sen benden once gideceksin o zaman ben senden haber bekliyorumsağol canım bır sonrakı randövü ne zaman senın ? ben perşembe cuma gıdecegım torch testı yaptılar 1 haftaya çıkar dediler sen benden önce gıdersen sor merak edıyorum
Bu arada o test ne ise yariyo?sağol canım bır sonrakı randövü ne zaman senın ? ben perşembe cuma gıdecegım torch testı yaptılar 1 haftaya çıkar dediler sen benden önce gıdersen sor merak edıyorum
Öyle bir elbise aldm da genisleyebilir hatta pileli göğüs altından çuval giymis gibi oluyrm içe top gibi gorunuyr kiloluda olunca her yerim kilo aldm karnm birden cikiyr durup durup .hamile elbisesi değil belki ondan dir .Elbise al daha kullanışlı bir tane hamile elbisem var digerleri normal büyük beden elbise pantolon tunikden daha rahat
Öyle bir elbise aldm da genisleyebilir hatta pileli göğüs altından çuval giymis gibi oluyrm içe top gibi gorunuyr kiloluda olunca her yerim kilo aldm karnm birden cikiyr durup durup .hamile elbisesi değil belki ondan dir .
geçirdigin kızamıkcık var mı toxoplasman aktıf mı ona bakıyorBu arada o test ne ise yariyo?
aaa o kadar aralıklarla bır mı çagırıyolarHmm sen benden once gideceksin o zaman ben senden haber bekliyorumbiz daha yeni gittik sayilir bizimki yaklasik 1 ay sonra
Günaydın anneler.. su an oglusun tekmeleri eşliğinde yazıyorumcanımı çok yakıyo küçücük ama maşallah.. çok aşağıda hissediyorum hatta vurduğunda afedersiniz baya vajinamin içinde hissediyorum şiddetli şekilde hareketlerini suanda da öyle irkiliyorum çünkü canım yanıyo hafifte ağrı yapiyo normal bi durumdur bu dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?