2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaaa agdadan neresi kanadi yaa hep agda yaptirirdim 5 Aydir yaptirmuiyorum ama bu hafta karar verdim yaptirmaya bisey olmaz degil mi yaaa
Bende çok çekniyorum agdadan.. 7. aydan sonra yaptırmayı planlıyorum..
Korkum kendimi kasıyor olmam.. bunun bir zararı olacağı endişesindeyim..
Eğer çok kasmıyorsan kendini öyle kimyasal falan diye düşünme canım..Ooo ona gelene kadar ne kimyasallara mağruz kalıyoruz..

Nerdesin tatlım? Gittin mi doktora? Yoksun ne zamandır merak ettim

Insallah tatlim. O acabalar beynimizi kemiriyor zaten. Rabbim korktuklarimiza ugratmasin. En basindan beri kilo almaktan degil gebelik sekerinden korkuyorum, dikkat etmeye calismam sadece o yuzden, cunku onumde oldukca kotu bir ornek var. Ohoo 25 kg verdiysen yine verirsin canim, vucut ayni, irade ayni ustune bir de 17 yillik tecrube eklendi

Bende doguma yakin gitmeyi planliyorum bir zarari olmaz degil mi

Kızlar uzakdan takip ediorum sizi.
23+2 ayrıntılıda bagırsagında genişleme cıktı ankara etlık lokmanda bakıldı. Radyolojıde. Elif hnm dr.
Ankara ztb büyük doguma gittim 2 dr girdim ikisidr bişy yok dedi. Tekrar etlık lokmana geldim tekrar baktı var dedi kafam allak bullak. Başkent hast. Gidicem bide bakalım hayırlısı.

Kizlar cuma gunu dr a gittim.dusuk,erkekn dogum vb... gibi risklerin yok dedi Ama dunden beri karnim agriyor hafif hafif geciyor sonra. Biraz kabiz gibiyimde ondanmi acaba.birsey olsa belli olurdu degilmi

Nerdesin tatlım? Gittin mi doktora? Yoksun ne zamandır merak ettim
Burdayim canim fazla girmiyorum artik korkuyorum radyasyon varya telden yaziyorum bide artik ara sıra takılıyorum sizleri takip ediyorum yani tesekkur ederim yarin gidecem canim doktora. Ya canim bisey diyecem yatin doktora soracam ama seninde boylemi afedersin ama benim asagidan cok ağrım oluyor otururken kalkarken cok kötü oluyor sanki bi icinden ip cekiyorlar bi kac gündür boyle

O bendede var canım dr a sordum çekilme gibi bi ağrım var dedim normalmiş rahim kaslarından dolayı kasılmamı yani dedi ben yine ip çekiliyo gibi dedim özellikle oturunca kalktığımda oluyo dedim bi sonraki ay magnezyum veririz dedi şimdi bişey vermedi hala devam 2-3 haftadır

Aaaa olabilir onun ufak bebegi var dogru,ama ben hep sabah gidiyorum benimde aklimda bulunsun sagol.memnun kaldinki diger dr dan kimdi?
kaldım canım hatıceydı ismi onunda kucuk bebegı varmış oğgeln 2den sonra çıkıcaktı sut ıznıne
ben kontrole yıne aynı dr gıtcem ama bır sonrakınde sezin hanıma bı gıdecem.

doğum için özel oda var mı o hastanede

Bildigim kadariyla var ama onden rezervasyon yok doguma gittiginde bos oda olursa tercih yapiosun die biliyorum ama birebirde sormadim bi sonraki kontrole sorup haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…