- 29 Eylül 2012
- 4.121
- 753
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.621
Bende çok çekniyorum agdadan.. 7. aydan sonra yaptırmayı planlıyorum..Aaaaa agdadan neresi kanadi yaa hep agda yaptirirdim 5 Aydir yaptirmuiyorum ama bu hafta karar verdim yaptirmaya bisey olmaz degil mi yaaa
Canim benim hic üzülme bende ayni durumdayim hatta senden 2haftalik büyük bebegim ama kilosu 280 gram bende baslarda cok uzuluyordum ama simdi saglikli olsun yeter diyorum kucuk bebeklerde dogumdan sonra toparlaniyor hem doguma cok var kilo alir insallah
Ayy canım benim aynen yaa hiç sorun değil kilo önceleri dert ediyordum bebişlerimiz hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli dunyaya getirelimde oglumdada 25 kilo almistim hepsini verdim 1 yilda bundada veririm heralde gerci aradan 17.yil gecti genclikte vardihangi testi yaptirirsam yaptirayim hala kafamda acabalar var o yüzden bebeklerimizin sağlığı kilodan daha önemli hepmize dua ediyorum her gün inşallah rabbim kabul eder
Bende doguma yakin gitmeyi planliyorum bir zarari olmaz degil miBende çok çekniyorum agdadan.. 7. aydan sonra yaptırmayı planlıyorum..
Korkum kendimi kasıyor olmam.. bunun bir zararı olacağı endişesindeyim..
Eğer çok kasmıyorsan kendini öyle kimyasal falan diye düşünme canım..Ooo ona gelene kadar ne kimyasallara mağruz kalıyoruz..
Canım çok güzelmiş hem de spor. Ne kadara aldın canım?Bebis cantamizida aldikkkk bizzzz:)
Canım olmaz mantık olarak ama dediğim gibi ben kastığım için korkuyorum.Bende doguma yakin gitmeyi planliyorum bir zarari olmaz degil mi
Bende doguma yakin gitmeyi planliyorum bir zarari olmaz degil mi
Dayimin magazasindan aldim,izmirde:)Canım çok güzelmiş hem de spor. Ne kadara aldın canım?
Aaaa olabilir onun ufak bebegi var dogru,ama ben hep sabah gidiyorum benimde aklimda bulunsun sagol.memnun kaldinki diger dr dan kimdi?canım gittim ögleden sonra sut ıznıne cıkıyormuş başa dr muayne oldum
Memnun kaldinmi yazmaya calism8stim:)canım gittim ögleden sonra sut ıznıne cıkıyormuş başa dr muayne oldum
selinselinn sıkma canını. Biri var biri yok diyosa yoktur insallahh. Sen gidebilirsen perinatologa git.
Rabbim korusun bebegini
Aaaa bizim 100. Gunumuz bugunnnnnn
Burdayim canim fazla girmiyorum artik korkuyorum radyasyon varya telden yaziyorum bide artik ara sıra takılıyorum sizleri takip ediyorum yani tesekkur ederimNerdesin tatlım? Gittin mi doktora? Yoksun ne zamandır merak ettim
O bendede var canım dr a sordum çekilme gibi bi ağrım var dedim normalmiş rahim kaslarından dolayı kasılmamı yani dedi ben yine ip çekiliyo gibi dedim özellikle oturunca kalktığımda oluyo dedim bi sonraki ay magnezyum veririz dedi şimdi bişey vermedi hala devam 2-3 haftadırBurdayim canim fazla girmiyorum artik korkuyorum radyasyon varya telden yaziyorum bide artik ara sıra takılıyorum sizleri takip ediyorum yani tesekkur ederimyarin gidecem canim doktora. Ya canim bisey diyecem yatin doktora soracam ama seninde boylemi afedersin ama benim asagidan cok ağrım oluyor otururken kalkarken cok kötü oluyor sanki bi icinden ip cekiyorlar bi kac gündür boyle
kaldım canım hatıceydı ismi onunda kucuk bebegı varmış oğgeln 2den sonra çıkıcaktı sut ıznıneAaaa olabilir onun ufak bebegi var dogru,ama ben hep sabah gidiyorum benimde aklimda bulunsun sagol.memnun kaldinki diger dr dan kimdi?
Bildigim kadariyla var ama onden rezervasyon yok doguma gittiginde bos oda olursa tercih yapiosun die biliyorum ama birebirde sormadim bi sonraki kontrole sorup haber veririmkaldım canım hatıceydı ismi onunda kucuk bebegı varmış oğgeln 2den sonra çıkıcaktı sut ıznıne
ben kontrole yıne aynı dr gıtcem ama bır sonrakınde sezin hanıma bı gıdecem.
doğum için özel oda var mı o hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?