- 25 Şubat 2014
- 52
- 54
- 103
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.821
maşallah, aramızda sadece 1 gün var ama kilo farkımız çok fazla, doktor normal dedi ama benim kızım sadece 692 gr ...Merhabalar ..doktordan geldik muayenE kısa sürdü herşey yolunda çok şükur ama kızım şaşırttı bizi ve doktoru bir ay. Önce 400gr di Simdi 1kilo 100gr çıktı maşallah..24+2yiz bugün yani..bir de ultrason görüntü çirkin gözüküyor dedim görüntü bozukdu sanki doktor öyle dedin göstermiyorm dedi:)
Yaa nerede yaşıyorsunuz şu an :)Kocalarimiz meslektas bizim de cok nobetimiz oluyor
5kilo aldım önce dört kilo kadar vermiştim geri aldım...canım dert etme kuzucuklar sağlıklı olsunda ..ben de korkmaya başladım neden kilosu böyle diye şeker den bahsetti arkadaş düşünüp duruyorum.hamile kafası ışte herşeyi takıyor.maşallah, aramızda sadece 1 gün var ama kilo farkımız çok fazla, doktor normal dedi ama benim kızım sadece 692 gr ...
korktum şimdi kilo mu alamıyor acaba diye düşünmeye başladım. bu arada siz kaç kilo aldınız?
Aslında yeni Değilim canım. Ara ara paylaşımlarda bulunuyorum ama genelde sanırım okuyucu olarak kaldım :)))canım sen yenisin galiahiç hatırlamıyorum seni?
Biz de bakmıyoruz çıplak kalacak değil yaya benim eşim hala çok erken deyip duruyo kıyafette bakmıyo, başka şeylerde.
Aynen canim bana sabah aksam gunde 2 defa kullan dedi. Canim yaa ben bi kere bi hissetsem dunyalar benim olur içimde oldugunu bi hissedeyim yeter bana boyle sadece gobegin çıkmış onu hissediyorsunmagnorm magnezyum ben de kullanıyorum erken doğumu da önlüyormuş bildiğim kadarıyla erken doğum tehlikesi olanlar bazen günde 2 defa da kullanıyormuş onu ihmal etme ayrıca 340 gr çok güzel bir gelişme büyüyor yani hareketlerini de inşallah bir an evvel hissedersin benim de belli olmuyor bazen hareket ediyor bazen telaşta bırakıyor insanı hiç hareket etmeyerek inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız kuzularımızı...
canım gene maşallah kuzuna bak ne güzel kilo alıyor gelişiyor. bence 1 haftaya ufak ufak hissedersin cünkü benimkide asagı yukarı seninki gibiyken hissettim..
Cok az kalmis,sabret canim hissedeceksin sende. Benim kuzucuk asagi yukari 350gr i gectiginde ilk defa hissetmistim. Yine asagi yukari 500 gr i gectiginde de babamiz hissetmeye basladiAynen canim bana sabah aksam gunde 2 defa kullan dedi. Canim yaa ben bi kere bi hissetsem dunyalar benim olur içimde oldugunu bi hissedeyim yeter bana boyle sadece gobegin çıkmış onu hissediyorsuninsallah canim teşekkür ederim
Evet canim insallah dr.da 2 haftaya hissedersin dedi. Gelisiyor degilmi 1haftada 60gr iyidir bencede dogana kadar ins. Erken dogum olmazsa 2 nin ustune bile cikar bebegim;-)canım gene maşallah kuzuna bak ne güzel kilo alıyor gelişiyor. bence 1 haftaya ufak ufak hissedersin cünkü benimkide asagı yukarı seninki gibiyken hissettim..
Ayy insallah tatlim ;-)Cok az kalmis,sabret canim hissedeceksin sende. Benim kuzucuk asagi yukari 350gr i gectiginde ilk defa hissetmistim. Yine asagi yukari 500 gr i gectiginde de babamiz hissetmeye basladisize de cok az kalmis insallah. O saglikli olsun da gerisi cok da onemli degil,takma kafana. Beni 2kg dogurmus annem,7.ayda ancak hissetmistir herhalde
IstanbuldaYaa nerede yaşıyorsunuz şu an :)
kızlar bir kaç isim buldum sizce nasillar
ikra : HZ. Muhammed (S.A.V) inen ilk Vahy. Oku Anlamına Geliyor.
feride: eşi benzeri olmayan
melisa: bal tatlı şey sevgili can
gülsima: gülyüzlü
beyza:çok beyaz temiz lekesiz
elif : arap alfabesinin ilk harfi
Canim benim kızımın ismi Elif Nisa olacak elif ismini seviyorum ben
canim benim esiminde yesil, anneminde mavi ama ilk cocugumun gozleri bana cekti kahve rengi :)Benim eşimin gozleride yeşil ama bebisim bana benzeyecek köyü kahve rengi olacak gibime geliyor.cunku hep ruyalarimda aynı oğlan çocuğunu görüyorum ve aynı ben
Canim dogudugunda hemen agzina biberon dayamicaksinizdir. gerekirse verilir tabiki ama normalde ilk aylar calissaniz bile cocugunuzu emzirmek istiyenceksinizdir. benim fikrim bir tane yeni dogana uygun biberon alip gerekirse dogumdan sonra 2.si alinir. zaten bu biberonlar heryerde satiliyor.aynen hiç anlamıyorum ya kafam arapsaçı oluyo aklıma gelince saçmalıyorum. avent iyi tamamda yani hangi modeli :)
Tepinirken çok canımı yakıyo demekki bazen korkuyorum hergün oluyo su an da aynıgünaydın canım ben de aşağıda hissediyordum dr um ayakları orda o yüzden öyle hissediyorsun normal dedi merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?