2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah, aramızda sadece 1 gün var ama kilo farkımız çok fazla, doktor normal dedi ama benim kızım sadece 692 gr ...
korktum şimdi kilo mu alamıyor acaba diye düşünmeye başladım. bu arada siz kaç kilo aldınız?

5kilo aldım önce dört kilo kadar vermiştim geri aldım...canım dert etme kuzucuklar sağlıklı olsunda ..ben de korkmaya başladım neden kilosu böyle diye şeker den bahsetti arkadaş düşünüp duruyorum.hamile kafası ışte herşeyi takıyor.

Kızlar sizinde kasılmanız oluyor mu? Benim sağ tarafıma toplanıp taş gibi oluyor bir kac saniye

Merhaba kizlar. Kalçamda agri var bi saattir ( sağ tarafta) nedenfir acaba

Islak mendil konusulmus. Ben oglumda ilk 2-3ay ılık su ile pamukla silmistim poposunu. Hic pişik olmamisti. Yaza geldigi icin yikabilirizde devamli poposunu

Aynen canim bana sabah aksam gunde 2 defa kullan dedi. Canim yaa ben bi kere bi hissetsem dunyalar benim olur içimde oldugunu bi hissedeyim yeter bana boyle sadece gobegin çıkmış onu hissediyorsun insallah canim teşekkür ederim

Aynen canim bana sabah aksam gunde 2 defa kullan dedi. Canim yaa ben bi kere bi hissetsem dunyalar benim olur içimde oldugunu bi hissedeyim yeter bana boyle sadece gobegin çıkmış onu hissediyorsun insallah canim teşekkür ederim
Cok az kalmis,sabret canim hissedeceksin sende. Benim kuzucuk asagi yukari 350gr i gectiginde ilk defa hissetmistim. Yine asagi yukari 500 gr i gectiginde de babamiz hissetmeye basladi size de cok az kalmis insallah. O saglikli olsun da gerisi cok da onemli degil,takma kafana. Beni 2kg dogurmus annem,7.ayda ancak hissetmistir herhalde

canım gene maşallah kuzuna bak ne güzel kilo alıyor gelişiyor. bence 1 haftaya ufak ufak hissedersin cünkü benimkide asagı yukarı seninki gibiyken hissettim..
Evet canim insallah dr.da 2 haftaya hissedersin dedi. Gelisiyor degilmi 1haftada 60gr iyidir bencede dogana kadar ins. Erken dogum olmazsa 2 nin ustune bile cikar bebegim;-)

Ayy insallah tatlim ;-)

aynen hiç anlamıyorum ya kafam arapsaçı oluyo aklıma gelince saçmalıyorum. avent iyi tamamda yani hangi modeli :)
Canim dogudugunda hemen agzina biberon dayamicaksinizdir. gerekirse verilir tabiki ama normalde ilk aylar calissaniz bile cocugunuzu emzirmek istiyenceksinizdir. benim fikrim bir tane yeni dogana uygun biberon alip gerekirse dogumdan sonra 2.si alinir. zaten bu biberonlar heryerde satiliyor.
mama gerekincede ilk aylar 20 -30 cc anca mama veriyor. ikinci bir biberona gerek bile olmuyor.

Yorulmamı yasakladı doktor artık koşmak yok dedi. 3 haftada görüşelim dedi. Karnım çok sertleşmiş bu arada şeker yüklememiz temiz çıktı

günaydın canım ben de aşağıda hissediyordum dr um ayakları orda o yüzden öyle hissediyorsun normal dedi merak etme
Tepinirken çok canımı yakıyo demekki bazen korkuyorum hergün oluyo su an da aynı bide vajinal mantar sorunum var geçmişti yine başladı kaşıntı akıntı oluyo doktor bi krem verdi sanki hiç etki etmiyo kan ilacindan olduğunu düşünmeye başladım tekrarlıyo tamemen geçmişti ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…