- 30 Kasım 2014
- 408
- 279
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.861
çıplak kalcağından değil. insan hevesleniyo eşimle bişeyler bakalım istiyorum. başkasının bebeğine bişeyler bakıyo olsak bile bu kadar ruhsuz olmaz insanBiz de bakmıyoruz çıplak kalacak değil yaBi giydiren çıkar
bende saatler değiştiğinden beri sanki biraz daha iyiyim :)benim bi ara baya iyiydi saatler değiştiğinden beri kalkamıyorum :)
onu tam bilmiyorum canm e-bebek sitesine gir orda var bir incele istersen.ama yinede en büyük boyundan bikaç tane ped alırız yanımıza nolur nolmaz diyeHARİKA YAZMIŞSIN kuzum alacağım bunları. lohusa kiloduna takılmıyormu örkid nası bişe kız88
oluyor cnm merak etme bebek yapıyo genelde ovunca geçiyor.taş gibi oluyo kaskatı.sende ovalamayı dene geçecektir büyük ihtimalKızlar sizinde kasılmanız oluyor mu? Benim sağ tarafıma toplanıp taş gibi oluyor bir kac saniye
Kaşıntı ve akıntı bende de var tatlım ya,akıntıyı unuttum söylemeyi de kaşıntı için cildiyeye gönderdi dr cildin çok kuru dedi nemlendirici krem verdi sabah akşam sür diye..ama kan ilacından ben de şüphelendim bi de iştah mı açıyor acaba ya çok kilo aldım ben santaferden sonra...Tepinirken çok canımı yakıyo demekki bazen korkuyorum hergün oluyo su an da aynıbide vajinal mantar sorunum var geçmişti yine başladı kaşıntı akıntı oluyo doktor bi krem verdi sanki hiç etki etmiyo kan ilacindan olduğunu düşünmeye başladım tekrarlıyo tamemen geçmişti ne güzel
Nasıl oldun daha iyice misin?Günaydınlarrrrrr
yok be kuzum doktorum bi dönem sahnelere ara vermem gerektiğini düşünüyor zira hayran kitlemde azalma olabilirmişNasıl oldun daha iyice misin?
cnm bnde bebkliyorm bnmkileri:) arada hafif dokunuyo gibi oluyo lar ama net bişi yapmadılar eşime söylüyorm rahat bırak bebiklerimizi dinlensinler deyip duruyo bu erkekler cooook rahatGünaydın hanımlardün Eminönü'ne gittik çok yordum heralde hiç kıpırdaması olmadı gece sabah 5 ten beri bekliyorum bakalım ne zaman lütfedecek cadı
bende uyanıyoum sırtüstü yatıyorum. artık panik oldum hep uyanıp kendi pozisyonumu kontrol ediyorum ve çoğundada sırtüstü yakalıyorum kendimiyok be kuzum doktorum bi dönem sahnelere ara vermem gerektiğini düşünüyor zira hayran kitlemde azalma olabilirmiş
ama yinede çok şükür tabi birde geceleri uyanma uyuyamama eklendi üstüne. bir uyanıyorum sırt ustu yatmısım yada sağıma dönmüşüm şimdiden başladı uykusuz geceler .
sen nasılsın?
geçmiş olsun canım. iyi yolculuklar .günaydın herkese baş ağrısından hiç uyumadım hala da geçmedi ilaç da almıyorum ilaçsız tedavi yöntemi bilen var mı ya.. Bugün yola çıkıcam bide geçmesi lazım artık ensem de çok ağrıyo offf
Ben eşime tembihledim gece uyanıp kontrol ediyor ikimizee yarım yamalak uyuyoruz ama olsun baba olmak kolay mı okadar:) ne kadar tedirgin olduysa rüyasında bi çocuk beni burdan çıkarın kurtarrın diye bağrıyomuş bi kapının arkasından uyanmış ben sırtüstü yatıyomuşum onunda psikolojisini bozdumbende uyanıyoum sırtüstü yatıyorum. artık panik oldum hep uyanıp kendi pozisyonumu kontrol ediyorum ve çoğundada sırtüstü yakalıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?