2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

HARİKA YAZMIŞSIN kuzum alacağım bunları. lohusa kiloduna takılmıyormu örkid nası bişe kız 88
onu tam bilmiyorum canm e-bebek sitesine gir orda var bir incele istersen.ama yinede en büyük boyundan bikaç tane ped alırız yanımıza nolur nolmaz diye

Kaşıntı ve akıntı bende de var tatlım ya,akıntıyı unuttum söylemeyi de kaşıntı için cildiyeye gönderdi dr cildin çok kuru dedi nemlendirici krem verdi sabah akşam sür diye..ama kan ilacından ben de şüphelendim bi de iştah mı açıyor acaba ya çok kilo aldım ben santaferden sonra...

Nasıl oldun daha iyice misin?
yok be kuzum doktorum bi dönem sahnelere ara vermem gerektiğini düşünüyor zira hayran kitlemde azalma olabilirmiş
ama yinede çok şükür tabi birde geceleri uyanma uyuyamama eklendi üstüne. bir uyanıyorum sırt ustu yatmısım yada sağıma dönmüşüm şimdiden başladı uykusuz geceler .

sen nasılsın?

Günaydın hanımlar dün Eminönü'ne gittik çok yordum heralde hiç kıpırdaması olmadı gece sabah 5 ten beri bekliyorum bakalım ne zaman lütfedecek cadı
cnm bnde bebkliyorm bnmkileri:) arada hafif dokunuyo gibi oluyo lar ama net bişi yapmadılar eşime söylüyorm rahat bırak bebiklerimizi dinlensinler deyip duruyo bu erkekler cooook rahat

günaydın herkese baş ağrısından hiç uyumadım hala da geçmedi ilaç da almıyorum ilaçsız tedavi yöntemi bilen var mı ya.. Bugün yola çıkıcam bide geçmesi lazım artık ensem de çok ağrıyo offf

bende uyanıyoum sırtüstü yatıyorum. artık panik oldum hep uyanıp kendi pozisyonumu kontrol ediyorum ve çoğundada sırtüstü yakalıyorum kendimi

bende uyanıyoum sırtüstü yatıyorum. artık panik oldum hep uyanıp kendi pozisyonumu kontrol ediyorum ve çoğundada sırtüstü yakalıyorum kendimi
Ben eşime tembihledim gece uyanıp kontrol ediyor ikimizee yarım yamalak uyuyoruz ama olsun baba olmak kolay mı okadar:) ne kadar tedirgin olduysa rüyasında bi çocuk beni burdan çıkarın kurtarrın diye bağrıyomuş bi kapının arkasından uyanmış ben sırtüstü yatıyomuşum onunda psikolojisini bozdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…