- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.841
yaniii gelişmez mi masallah baksana gayet iyi bencee. hiçççç sıkıntı yapmaa. bunlar hep iyiye işaret. olur olur bir tosuncukta senin kızın olur.Evet canim insallah dr.da 2 haftaya hissedersin dedi. Gelisiyor degilmi 1haftada 60gr iyidir bencede dogana kadar ins. Erken dogum olmazsa 2 nin ustune bile cikar bebegim;-)
neden canım bir durum mu vardı ?? kaçırdım mı acaba :/Yorulmamı yasakladı doktorartık koşmak yok dedi. 3 haftada görüşelim dedi. Karnım çok sertleşmiş bu arada şeker yüklememiz temiz çıktı
çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinSelam kızlar buraya yazamadım şeker yükleme sonucum yüksek çıktı bu hafta endokrinolojiye gideceğim oğlum iyi çok şükür ama bende durumlar vahim kum döküyorum çok ağrım oluyor birde şeker çıktı canım sıkılıyor
Allah razi olsun icimi acdiniz bende nakit yapiyorum yabanciyim kartlarim yokBen de telsizi,ateşölçeri ve oda takımı hariç her şeyini aldım hatta mevlidinde dağıtacağım hediyelikler bile hazır olmak üzere. Rabbim korktuklarımızdan uzak tutsun hepimizi ama Allah korusun öyle bir acı bizi bulacaksa bulur zaten. Hepimiz O'na emanetiz nihayetinde ve kaderimizden öte bişey yaşamayacağız.
Ben bütün alışverişimi nakit yapıyorum yapmaya da devam edeceğim. O nedenle bu kadar masrafı tek bir ayın içine yüklemem mümkün değildi.Bir de hamileliğimizi en ağır zamanları yazın en sıcak zamanlarına denk geliyor hatta bir ay da Ramazan'a denk geliyor. Yani ben iyi olsam bile alışverişe çıkacağım kişiler oruç oruç bana eşlik edecek halde olamazlar o sıcakta. Velhasıl rahat rahat, doya doya erkenden hazır olmak varken aman bişey olur korkusuyla sıkışmanın "bence" hiiiçççç gereği yok.
Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı doğumlar ve evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Amin canım çok sağolçok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
canım çok sağol ilk hamileliğimde 50 likte yüksek çıkmıştı sonra 100 luk yapıldı o normal çıkmıştı diyeti çok az yaptım ama normal beslenmeme yakındı zaten bunda direk endokrinolojiye yönlendirdi bakalım ne olacak@_eyluldeniz_ geçmiş olsun cnm.. İlk gebeliktr benimde yüksek çıkmıştı biraz diyetle halletmiştim Allahtan çaresi var kontrol altındayken bişey olmaz gönlünü ferah tut.. Kuzenim insülün kullanmıştı herşey yolunda gitmişti.. Bakalım benimde tekrar yüksek çıkabilir haftaya gidicrm bende
Allah razi olsun icimi acdiniz bende nakit yapiyorum yabanciyim kartlarim yok
Günaydın hanımlardün Eminönü'ne gittik çok yordum heralde hiç kıpırdaması olmadı gece sabah 5 ten beri bekliyorum bakalım ne zaman lütfedecek cadı
Günaydın canım bu saatte kahvaltı yapmak zor ama bebişlerimiz için yaşasın yemekGunaydinn tatli anneler ve bebişleriii...
güzel sorunsuz gecsin ins. Gunumuz.
kahvaltiyi hazirlayayim ben sonrada tıpış tıpış işe :)
sanada günaydın canımgünaydın kızlar...
uyku halim birkaç gündür hiç geçmiiyor ayakta uyuyorum acaba havalardanmı
benim bi ara baya iyiydi saatler değiştiğinden beri kalkamıyorum :)sanada günaydın canım
benim de neredeyse hiç geçmiyor ama hamileliğin başından beri böyle
buralarda da havalar birden ısındı hava değişikliğine de bağlıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?