2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim insallah dr.da 2 haftaya hissedersin dedi. Gelisiyor degilmi 1haftada 60gr iyidir bencede dogana kadar ins. Erken dogum olmazsa 2 nin ustune bile cikar bebegim;-)
yaniii gelişmez mi masallah baksana gayet iyi bencee. hiçççç sıkıntı yapmaa. bunlar hep iyiye işaret. olur olur bir tosuncukta senin kızın olur.
bebeği besleyen damarlara bakıldı mı canım ?? bir de kan sulandırıcı birşey kullandırıyorlar mı sanaa ?

Yorulmamı yasakladı doktor artık koşmak yok dedi. 3 haftada görüşelim dedi. Karnım çok sertleşmiş bu arada şeker yüklememiz temiz çıktı
neden canım bir durum mu vardı ?? kaçırdım mı acaba :/
şeker yüklemen için gözünaydın. darısı basımıza..

Off kızlar heryerim ağrıyo bugün 8.30 da evden çıktım gez gez akşamı ettim.. Belim bacaklarım fenaaa.. İi gcler herkese.. Veee tatlı bebişlerinizi öpüyorum..

@_eyluldeniz_ geçmiş olsun cnm.. İlk gebeliktr benimde yüksek çıkmıştı biraz diyetle halletmiştim Allahtan çaresi var kontrol altındayken bişey olmaz gönlünü ferah tut.. Kuzenim insülün kullanmıştı herşey yolunda gitmişti.. Bakalım benimde tekrar yüksek çıkabilir haftaya gidicrm bende

Allah razi olsun icimi acdiniz bende nakit yapiyorum yabanciyim kartlarim yok

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Amin canım çok sağol
canım çok sağol ilk hamileliğimde 50 likte yüksek çıkmıştı sonra 100 luk yapıldı o normal çıkmıştı diyeti çok az yaptım ama normal beslenmeme yakındı zaten bunda direk endokrinolojiye yönlendirdi bakalım ne olacak

günaydın kızlar...
uyku halim birkaç gündür hiç geçmiiyor ayakta uyuyorum acaba havalardanmı
sanada günaydın canım
benim de neredeyse hiç geçmiyor ama hamileliğin başından beri böyle
buralarda da havalar birden ısındı hava değişikliğine de bağlıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…