2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydin annişler ahh şu çalışma olmasa gözlerime mandal takıcam artıkkk bu arada sırt üstü uyanan annecikler bende aynı şekilde gözümü bi açıyorum sırt üstü olmuşum o yüzden bacak arama bir minder koyuyorum zaten birde belimin altına koyuyorum ki biraz sağ veya sol tarafa meyil olsun dönmeyim sırt üstü diye tavsiye ederim küçük bir minder işinizi kolaylaştırır

Geçti diyelim iyi olalım:) uykusuzluk bende de başladı sanırım gece nöbetlerine alıştırma yapıyor bebişler...
Ben iyim çok şükür hatta yürüyüşlere başladım iyice, kendimi daha da iyi hisseder oldum yürürken salgılanan endorfin hormonunun etkisi sanırsam:) birde hamile yogası diye bir CD im vardı onuda bulup başlarsam daha iyi olacak en azından hafta sonları için geri sayım başlamışken kendimi kolay doğuma hazırlayayım:)

Çok geçmiş olsun canım.. Gözlere patates koyunca baş ağrısına iyi geldiğini duymuştum ama ben denemedim hiç :)
Yol çok yoruyor insanı dikkat et canım.. Hayırlı yolculuklar..

Dün benimde başım çok ağrıdı, iş yerinden çıkınca eve kadar yürüdüm 1 saatimi aldı ama baş ağrısından eser kalmadı, hiç araç çekecek gücüm yoktu o derece yani, kan dolaşımımızın rahat hareket edememesinden oluyormuş dr.um demişti...

ya cnm ben tv izlerken sırt üstü yatıyorum dün baya yattım ne oluyomuş sırt üstü yahu?

her aksam bende yürüyorum ya gerçekten iyi oluyor ama yoruluyor ınsan işten çık eve git sonra bırdaha dışarı cık yürü gel zor vallahi Allah yardımcımız olsun.

geceleri ter içinde uyanıyorum kalk üstünü değiştir uyumaya çalış zor vallahi. havalar ıyıce ısınınca ne yapcaz hiç bilmiyom

ohhh ya yoganıda mis gibi çatır çatır dogur ondan sonra

Ev ev İş yerin çok uzak mı? değilse işten eve yürü ama uzaksa bir şey diyemem, eve girince çıkması gerçekten zor oluyor helede yemekten sonra ama günler uzamaya başladığı için havalarda daha ısınacak en iyisi akşam olacak sanırım...
Hepimiz çatır çatır doğuralım Vallahi ya ... en güzeli

canım servisle gidiyorum uzak ev iş yeri arası :)

kız inşallah normal dogurursun da hastanede çok ziyaretçin olmaz zaten bence o halde insan kımseyı gormek ıstemez :) illa yaptırmak istiyorsan mevlütünde yaptırabilirsin tabi senin fikrin çok istiyorsan ıcınde kalmasın diye yaptır.

ben kendi fikrimi söylüyorum bana gereksiz masraf geliyor bu tarz şeyler.

ama kurabiye cok güzel :)

Çok geçmiş olsun canım.. Gözlere patates koyunca baş ağrısına iyi geldiğini duymuştum ama ben denemedim hiç :)
Yol çok yoruyor insanı dikkat et canım.. Hayırlı yolculuklar..

çok teşekkür ederim canım çiğ patates vaktim olursa bi deneyim bakalım

ya gerdim biraz kendimi galiba, bebek dün hiç hareket etmedi sağa yatmışım bişey mi oldu diye düşünmekten kastım kendimi birazdan sağlık ocağına gidicem en azından bi kalbini dinleyim de öyle yola çıkayım bari

Gülsima güzel geliyor canım kulağa farklı bir isim düşünüyorsan Vera ismini arastırabilirsin arkadaşımın kızının ismi benim çok hoşuma gitti

Sen hastane için hiçbişey düşünmüyosun ozaman bende de bi heves neden bilmem kapı süsü şekerlemeler balonlar falan baya planlıyom yani. mevlütde süsleme yapılmıcak ee baby showerda saçma boşuna para. ondan hastane hevesim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…