- 12 Mart 2015
- 567
- 500
- 48
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.921
benim kızımın adı MERCAN olcak büyük olasılıkla yanına uygun bir isim bulursam eklicem yoksa tek isim olarak kalıcak :)
teşekkürler kuzummm inşallah sizde biran önce bulursunuz ismi.morxxx4 de sende çok güzel isimler buldunuz, bence yanına başka bir isme gerek yok Mercan tek başına daha güzel derim...
artık ben hamıle yastıgı bakıyorum canım kendime baska turlu olmayacak .Kizlaarrrr benim oglan artik karnima sigmiyo heralde yaaaa omurgalarima kadar her yerim agriyoooobu yatis pozisyonu msj larini okudum iice delirdim sola yat yat nereye kadar tum organlarim solumda birikecek yakindabu arada dun karnima yag surecektim bi baktim catlamis karnim bi kac gundur benim tosun ittirip duruyodu karnimi sonunda basarmis genisletmeyi
Benimde Pazar günkü tartım ile 10 kg oldu ama benim boyuma orantılanınca bu kilo çok, sen uzun boylusun belki dr.un sende bi sorun olarak görmedi kiloyu ama aklına takıldı ise bir daha ki kontrolünde sor, benim dr. kiloya çok karşı öncelikle sen sağlıklı bir kiloda olacaksın ki bebeğinde sağlıklı olsun, bir kontrolümde yarım saatini bu konuya ayırdı.canım bende bu zamana kadar 10 kg aldım ya en çok kilo alacağımız döneme girdik artık onun için ne kadar az alırsam kar mantığı ile ilerlemeye çalışıyorum :)
inşallah duyarsın sende doktorundan o lafı tekrardan.
benım doktorum kılom le lgılı hıc yorum yapmadı bu zamana kadar
olabılır canım benım boyum 180 kılomu gostermıyorum. kıloyu hıc sorup moralımı bozmak ıstemyom en ıyısı sormayım :)Benimde Pazar günkü tartım ile 10 kg oldu ama benim boyuma orantılanınca bu kilo çok, sen uzun boylusun belki dr.un sende bi sorun olarak görmedi kiloyu ama aklına takıldı ise bir daha ki kontrolünde sor, benim dr. kiloya çok karşı öncelikle sen sağlıklı bir kiloda olacaksın ki bebeğinde sağlıklı olsun, bir kontrolümde yarım saatini bu konuya ayırdı.
kendi fikrim tek isim koy çünki karakterini etkiliyormuş netde okudum.benim kızımın adı MERCAN olcak büyük olasılıkla yanına uygun bir isim bulursam eklicem yoksa tek isim olarak kalıcak :)
Etraftan herkes bir şey der illaki, oğlumda kimseye bir şey sormamıştık şimdi de sormuyorum ve etraftan gelen yorumlara kulaklarımızı tıkadık, eskidenmiş fikir almak...teşekkürler kuzummm inşallah sizde biran önce bulursunuz ismi.
Mercan ismini etrafımızda begenmeyenler çok ama artık umrumda bıle değil evlenmeden önceki hayalimizde ve nasip olursa gerçekleştireceğiz
Çok güzel bir isim Ela, bende düşünüyordum ama bir yakınım koydu kızana bu adı bende vazgeçtim şimdi isim arıyorum:)
senin fikrini yerim kız hemşommmmmm :)kendi fikrim tek isim koy çünki karakterini etkiliyormuş netde okudum.
Hamile yastığına gerek yok tecrübe ile sabit, ben başımın altında iki yastık birde bacaklarımın arasına bir yastık ile kurtarıyorum bir deneyin olmazsa alın tabii...artık ben hamıle yastıgı bakıyorum canım kendime baska turlu olmayacak .
çatlagında hayırlı ugurlu olsun oğlusun bedenınde ılk ızını bıraktı demekki annesi
Hamile yastığına gerek yok tecrübe ile sabit, ben başımın altında iki yastık birde bacaklarımın arasına bir yastık ile kurtarıyorum bir deneyin olmazsa alın tabii...
Çatlaklar için ben sadece duştan duşa bebe yağı ve badem yağı sürüyorum şuana kadar birşey olmadı...
Moralin için evet sorma:) dr.un fazla bulsaydı illa derdi.olabılır canım benım boyum 180 kılomu gostermıyorum. kıloyu hıc sorup moralımı bozmak ıstemyom en ıyısı sormayım :)
bence harika bir isim koy boşver çocuk senin kocanla kafan uysun yeter. benimde kendi annem 50 yorum yapıyo delirtiyo beni hayır dedim bozdum artık ela alışın dedim. ama ela olcakteşekkürler kuzummm inşallah sizde biran önce bulursunuz ismi.
Mercan ismini etrafımızda begenmeyenler çok ama artık umrumda bıle değil evlenmeden önceki hayalimizde ve nasip olursa gerçekleştireceğiz
morxxx4 de sende çok güzel isimler buldunuz, bence yanına başka bir isme gerek yok Mercan tek başına daha güzel derim...
sağol kuzum Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah sağlıkla kucagımıza alalım artık sıpalarıbence harika bir isim koy boşver çocuk senin kocanla kafan uysun yeter. benimde kendi annem 50 yorum yapıyo delirtiyo beni hayır dedim bozdum artık ela alışın dedim. ama ela olcak
saol cnım en kısa sürede sende ,içine sinen bişe bulursun inş.
senin fikrini yerim kız hemşommmmmm :)
ben iki isim seviyorum belkıde benım tek ısmım oldugu ıcın ama eşim de tek ısım ıstıyor cunku onunda iki ismi var. zaten mercanın yanına uygun bır sım bulamadım inci mercan diye düşündüm bir ara ama eşim inci ismine hiç sevmedi :)
Dene yastıktan bol ne var ha eşin bana yer kalmadı derse bilemem:) benim eşim bu sefer bir şey demedi :) alıştı sanırım:)bu aksam deneyim yastık işini sırtımada koyayım bi uzun yastık bakalım ıyı gelecekmi.
bence alya harika hayırlı olsun bebişinerubikus Mercan çok güzel isim bence de tek koymalısın. Benim de kızım olacak Allah nasib ederse. İsmini "Alya" koymak istiyoruz. Ve başka isimler nedense içime hiç sinmiyor. Bugun Berşan ismini duydum Anlamı Peygamber ümmeti demekmiş. ilk defa duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?