- 12 Mart 2015
- 567
- 500
- 48
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.901
Bebişin bir şeyi yoktur merak etme ama için rahat etsin tabi, iyi yolculuklarınız olsun bebişinle :)çok teşekkür ederim canım çiğ patates vaktim olursa bi deneyim bakalım
ya gerdim biraz kendimi galiba, bebek dün hiç hareket etmedi sağa yatmışım bişey mi oldu diye düşünmekten kastım kendimi birazdan sağlık ocağına gidicem en azından bi kalbini dinleyim de öyle yola çıkayım bari
gunaydin canimyaniii gelişmez mi masallah baksana gayet iyi bencee. hiçççç sıkıntı yapmaa. bunlar hep iyiye işaret. olur olur bir tosuncukta senin kızın olur.
bebeği besleyen damarlara bakıldı mı canım ?? bir de kan sulandırıcı birşey kullandırıyorlar mı sanaa ?
canım doktorlar önermiyorlar sırt üstü yatmayı sanırım bebeğe giden kan yoluyla alakalı gene yanlış bilgi vermiyim ama en çok sol tarafta uyumak daha sağlıklıymış ama ama sağ tarafta yatılabılırmıs 5 aydan sonra sırt üstü önermiyolarya cnm ben tv izlerken sırt üstü yatıyorum dün baya yattım ne oluyomuş sırt üstü yahu?
Bence değiştirme, benimde aylık kontrollerimde tarih değişiyor, bebişler kendileri karar veriyor, oğlumda dr. 28 şubatla başladı sonra 18 e kadar indi tarih ama oğlum 16 şubat ta geldi...Kizlar simdi birsey sorucam.size.benim dogumum 30 agustos gozukuyordu fakat son 2-3 aydir 24 agustos cikiyor.iri bir bebek dedi dr.Ben her gun takip ediyorum ya simdi 30 agustos olarak edoyorum degistirip 24 agustosmu yapmam lazim
İçindeki o kıpırtılar insana çok farklı duygular yaşattırıyor canım bebeğin en kısa zamanda kendini hissettirecektir sanaAynen canim bana sabah aksam gunde 2 defa kullan dedi. Canim yaa ben bi kere bi hissetsem dunyalar benim olur içimde oldugunu bi hissedeyim yeter bana boyle sadece gobegin çıkmış onu hissediyorsuninsallah canim teşekkür ederim
Güzel canım.. Benim de arkadaşlarım yapacak hastane için bana bunun mavisini isteyebilirimkızlar hastane odası için bu kurabiye nasıl
Ela mı koyacaksın kızçenin adınıhoşgeldin ela yazıcak.
Cnm ınanırmısın aynı cümleyi kuruyo bennmkide.sürekli elin göbeğinde bi uyutmuyosun bebeği rahat bırakta dinlensin diyocnm bnde bebkliyorm bnmkileri:) arada hafif dokunuyo gibi oluyo lar ama net bişi yapmadılar eşime söylüyorm rahat bırak bebiklerimizi dinlensinler deyip duruyo bu erkekler cooook rahat
Güzel canım.. Benim de arkadaşlarım yapacak hastane için bana bunun mavisini isteyebilirim
Ela mı koyacaksın kızçenin adınıBen de kızım olursa Ela veya Nil de karar kılmıştım :)
Çok güzel bir isim Ela, bende düşünüyordum ama bir yakınım koydu kızana bu adı bende vazgeçtim şimdi isim arıyorum:)EVet kuzum ela başından beri öyle çok yorumlar geliyor ama umrum değil ela kızımın adı :)
çokkk güzell bayıldımmmm..tadı nasıl acabakızlar hastane odası için bu kurabiye nasıl
O zaman akşam yürüyüşlerine devam.
benimde yürüme mesafesi 35 dakika normalde ama hamilelikten dolayı bazen 1 saatimi alıyor ama başladım bırakmam:)
Sen hastane için hiçbişey düşünmüyosun ozaman bende de bi heves neden bilmem kapı süsü şekerlemeler balonlar falan baya planlıyom yani. mevlütde süsleme yapılmıcak ee baby showerda saçma boşuna para. ondan hastane hevesim var
Bende:)merhaba kızlar
ancak geldim.
ben de kızıma isim bulamadım daha.
insaallah canimİçindeki o kıpırtılar insana çok farklı duygular yaşattırıyor canım bebeğin en kısa zamanda kendini hissettirecektir sana
EVet kuzum ela başından beri öyle çok yorumlar geliyor ama umrum değil ela kızımın adı :)
merhaba kızlar
ancak geldim.
Kilo için yürüyüş çok etkili gerçekten, benimde 9 Mayısta kontrolüm ve yine bebek kilo almış sen almamışsını duymak istiyorum:)evet durmak yok yola devam bende bir haftadır kılo almadım :) yürüyüşten sanırım :)
yok kuzum düşünmüyorum ben bişey yapmayı.
hevesin varsa tabikide yap sonra içine dert olur
bende oyle ama simdi Beyza ve Feyza ismi kulagima hos geliyor :) birde Beyda var ama onu koyamammerhaba kızlar
ancak geldim.
canım bende bu zamana kadar 10 kg aldım ya en çok kilo alacağımız döneme girdik artık onun için ne kadar az alırsam kar mantığı ile ilerlemeye çalışıyorum :)Kilo için yürüyüş çok etkili gerçekten, benimde 9 Mayısta kontrolüm ve yine bebek kilo almış sen almamışsını duymak istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?