2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişin bir şeyi yoktur merak etme ama için rahat etsin tabi, iyi yolculuklarınız olsun bebişinle :)

Kızlar ya ..Ben daha hiç alışveriş yapmadım bu haftasonundan itibaren bebek alışverişlerime başlayacam ama yenidoğan ihtiyaç listesi yayınlanmıştı bulamıyorum elinizde varsa bana bir yardımcı oluverinnnnnn

Kizlar simdi birsey sorucam.size.benim dogumum 30 agustos gozukuyordu fakat son 2-3 aydir 24 agustos cikiyor.iri bir bebek dedi dr.Ben her gun takip ediyorum ya simdi 30 agustos olarak edoyorum degistirip 24 agustosmu yapmam lazim

gunaydin canim
Insallah. O zaman biri kapali demisti ama hastaneye yattiktn sonra sonra yok dediler
Ecopirin diye bi ilac kullaniyorum doguma kadar kullanacakmisim

ya cnm ben tv izlerken sırt üstü yatıyorum dün baya yattım ne oluyomuş sırt üstü yahu?
canım doktorlar önermiyorlar sırt üstü yatmayı sanırım bebeğe giden kan yoluyla alakalı gene yanlış bilgi vermiyim ama en çok sol tarafta uyumak daha sağlıklıymış ama ama sağ tarafta yatılabılırmıs 5 aydan sonra sırt üstü önermiyolar

Kizlar simdi birsey sorucam.size.benim dogumum 30 agustos gozukuyordu fakat son 2-3 aydir 24 agustos cikiyor.iri bir bebek dedi dr.Ben her gun takip ediyorum ya simdi 30 agustos olarak edoyorum degistirip 24 agustosmu yapmam lazim
Bence değiştirme, benimde aylık kontrollerimde tarih değişiyor, bebişler kendileri karar veriyor, oğlumda dr. 28 şubatla başladı sonra 18 e kadar indi tarih ama oğlum 16 şubat ta geldi...
Şimdi nasıl olacak bakalım:)

Aynen canim bana sabah aksam gunde 2 defa kullan dedi. Canim yaa ben bi kere bi hissetsem dunyalar benim olur içimde oldugunu bi hissedeyim yeter bana boyle sadece gobegin çıkmış onu hissediyorsun insallah canim teşekkür ederim
İçindeki o kıpırtılar insana çok farklı duygular yaşattırıyor canım bebeğin en kısa zamanda kendini hissettirecektir sana

cnm bnde bebkliyorm bnmkileri:) arada hafif dokunuyo gibi oluyo lar ama net bişi yapmadılar eşime söylüyorm rahat bırak bebiklerimizi dinlensinler deyip duruyo bu erkekler cooook rahat
Cnm ınanırmısın aynı cümleyi kuruyo bennmkide.sürekli elin göbeğinde bi uyutmuyosun bebeği rahat bırakta dinlensin diyo bn meraktan çatlıyorum napıyo neresi değiyo tutmaya çalışıyrm o hiççççç umrumda mı dünya modunda

Güzel canım.. Benim de arkadaşlarım yapacak hastane için bana bunun mavisini isteyebilirim

Ela mı koyacaksın kızçenin adını Ben de kızım olursa Ela veya Nil de karar kılmıştım :)

EVet kuzum ela başından beri öyle çok yorumlar geliyor ama umrum değil ela kızımın adı :)

O zaman akşam yürüyüşlerine devam.
benimde yürüme mesafesi 35 dakika normalde ama hamilelikten dolayı bazen 1 saatimi alıyor ama başladım bırakmam:)

evet durmak yok yola devam bende bir haftadır kılo almadım :) yürüyüşten sanırım :)

yok kuzum düşünmüyorum ben bişey yapmayı.
hevesin varsa tabikide yap sonra içine dert olur

evet durmak yok yola devam bende bir haftadır kılo almadım :) yürüyüşten sanırım :)

yok kuzum düşünmüyorum ben bişey yapmayı.
hevesin varsa tabikide yap sonra içine dert olur
Kilo için yürüyüş çok etkili gerçekten, benimde 9 Mayısta kontrolüm ve yine bebek kilo almış sen almamışsını duymak istiyorum:)

Kilo için yürüyüş çok etkili gerçekten, benimde 9 Mayısta kontrolüm ve yine bebek kilo almış sen almamışsını duymak istiyorum:)
canım bende bu zamana kadar 10 kg aldım ya en çok kilo alacağımız döneme girdik artık onun için ne kadar az alırsam kar mantığı ile ilerlemeye çalışıyorum :)
inşallah duyarsın sende doktorundan o lafı tekrardan.
benım doktorum kılom le lgılı hıc yorum yapmadı bu zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…