2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu tv karşında uyuklamalar nasıl oluyor ya hiç anlamadım gitti benim kocada öyle hatta bazen uyandırma beni diyor üzerime bir şey ört yeter diyor ama ben onu yatağa götürene kadar söylendiğim için kalkıyor mecbur:)
Bazen diyorum kucağımıza alalım kızımızı bulduğumuz isimleri yüzüne bakarak söyleyelim hangisi yakışır sa onu koyalım , Asya ismi de kulağıma güzel gelen isimlerden...

kız sorma bende anlamyorum nasıl uyuyor anında uykuya dalıyor kanepede bazen dıyor bana bıkım senden bı rahat bırakta uyuyayım :)

bende dun aksam dedım hadi yatalım bana dıyorkı saat daha 11 tam yatma vaktı dedım offf ya dıyo . bende dedım sabret az kaldı bebek dogduktan sonra senle ugrasmıcam :)

bır ıkı ısım belırleyın dogunca hangısı yakısırsa koyun o da olur

benimkisi de sığmıyor sanırım ve ağrı yapıyor kaburgalarıma büyüdükçe Bu hafta kendi doktoruma gidecektim ancak 5 Mayıs'a randevu alabildim..
Bizde bir kaç isim bulduk aslında ama netleştiremedik Ela olacaktı aslında ama teyze kızı koydu eledim bende. Şimdi ise aklımızda İzel, İnci, İpek, Öykü, Duru, Neşe, Asya var bakalım hangisi olur ...
İpek ve Duru'dan yana kullanırdım ben oyumu :) İkisi de çok kibar, naif isimler
Ben de bebeyağı kullanıyorum bir süredir.. İyi geliyor.. kullanmaya başlamakta geç kalmışım sanırım boşuna çekmişim o gerginliği..

cnm bizde durumlar tam tersi tv karşısında ben uyuyorum o yüzden çok tatlı bişey biliyorum eşimde beni uyandırıp yatağa götürene kadar tipime bakıp bakıp gülüyor valla ben de arada yokluyorum isimleri söyleyip hangisine tepki verecek diyorum daha beğenmedi hiç birini kuzum olmazsa doğduktan sonra isimleri yazıp önüne atıcam hangisine elini atarsa ileride sen seçtin ismini beni suçlama derim

Badem yağı alayım bende vakit kaybetmeden o zaman. Bacakta benimde var ya off bide geçmiyo hiç o çatlak. Senin ikinci bebişse ne güzel o zaman çatlaksız başlamışsın bunda da çatlamaz inşallah.

cnm dr bebek yağı çabuk uçuyor o yüzden daha çok kurutuyor dedi bnm de cildim çok kuru ya bebe yağı kullanmıştım ara sıra

kız 2 defa sürdüm bebe yağını hiçte çabuk ucmadı valla vücut zeytn yağını daha cabuk emıyor. 15 dk gobedım acık oturdum :)

beende bademm yağı özlü bir karışım aldım aktardan çatlağım yok iyi geliyor ama sanki karnımın içi yırtılıyormuş gibi accıyor

çıplak kalcağından değil. insan hevesleniyo eşimle bişeyler bakalım istiyorum. başkasının bebeğine bişeyler bakıyo olsak bile bu kadar ruhsuz olmaz insan
Canım maddi meseleler vardır belki sana anlatmadığı mesela biz alamıyoruz ne üzülüyor ne de ona bişey diyorum RABBim sana başka sıkıntı vermesin

kız 2 defa sürdüm bebe yağını hiçte çabuk ucmadı valla vücut zeytn yağını daha cabuk emıyor. 15 dk gobedım acık oturdum :)
benim de uçmuyor yav.. hatta güreşçi gibi oturuyorum öyle :) yengem bir karışım yapacakmış bi de balmumu-badem yağı falan o da çok iyi geliyor dediler.. Doktoruma sorup onu kullanmayı düşünüyorum bir de..

Evet ya anında mı dalınır, ben yastığa kafamı koyduğumda aklımda yapacaklarım planlarım bi dolanır hatta bazen uzatır uyumayı geciktiririm:) Benim kocada öyle der demek ki erkeklere has bi durum:)

Badem yağı alayım bende vakit kaybetmeden o zaman. Bacakta benimde var ya off bide geçmiyo hiç o çatlak. Senin ikinci bebişse ne güzel o zaman çatlaksız başlamışsın bunda da çatlamaz inşallah.
İnşallah çatlamaz şimdilik bir şey yok böylede devam etsin lütfen:) Badem yağı başka bir şey gerçekten deva gibi:)

gunaydin canim
Insallah. O zaman biri kapali demisti ama hastaneye yattiktn sonra sonra yok dediler
Ecopirin diye bi ilac kullaniyorum doguma kadar kullanacakmisim
damarlardan birinde daralma olsa bebek yeterli derecede beslenemezmiş canım o yüzden sordum. kan sulandırıcı da vermişler iyi olmuş. kan akışı hızlı olur en azından.. hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…