- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.961
KABUL etmiyor üşürmüşüm ya of az girerim deniz.
Bu tv karşında uyuklamalar nasıl oluyor ya hiç anlamadım gitti benim kocada öyle hatta bazen uyandırma beni diyor üzerime bir şey ört yeter diyor ama ben onu yatağa götürene kadar söylendiğim için kalkıyor mecbur:)teşekkür ederim canım . Alya ismide kulaga hoş geliyor . içine sinmiyorsa koy gitsin çunku ınsan bır ısımı begendımı kolay kolay baska ısım begenemıyor.
evet koca sözü dınlıcem sanırım:)
ben oyumu asyadan yana kullanmak istiyorum :)
bu arada eşimin canına minnet ben tv karsısında kanepede uyusun ohhhhh. yada evın ust katında misafir yatak odasında yayıla yayıla yatsın canına minnet de
ben tek yatmak ıstemıyom
kız sorma bende anlamyorum nasıl uyuyor anında uykuya dalıyor kanepede bazen dıyor bana bıkım senden bı rahat bırakta uyuyayım :)Bu tv karşında uyuklamalar nasıl oluyor ya hiç anlamadım gitti benim kocada öyle hatta bazen uyandırma beni diyor üzerime bir şey ört yeter diyor ama ben onu yatağa götürene kadar söylendiğim için kalkıyor mecbur:)
Bazen diyorum kucağımıza alalım kızımızı bulduğumuz isimleri yüzüne bakarak söyleyelim hangisi yakışır sa onu koyalım , Asya ismi de kulağıma güzel gelen isimlerden...
senınki üşürsün dıye korkuyo benım eşimde düşersin falan bişey olur otur oturdugun yerde dıyo :)
benimkisi de sığmıyor sanırım ve ağrı yapıyor kaburgalarıma büyüdükçeKizlaarrrr benim oglan artik karnima sigmiyo heralde yaaaa omurgalarima kadar her yerim agriyoooobu yatis pozisyonu msj larini okudum iice delirdim sola yat yat nereye kadar tum organlarim solumda birikecek yakindabu arada dun karnima yag surecektim bi baktim catlamis karnim bi kac gundur benim tosun ittirip duruyodu karnimi sonunda basarmis genisletmeyi
İpek ve Duru'dan yana kullanırdım ben oyumu :) İkisi de çok kibar, naif isimlerBizde bir kaç isim bulduk aslında ama netleştiremedik Ela olacaktı aslında ama teyze kızı koydu eledim bende. Şimdi ise aklımızda İzel, İnci, İpek, Öykü, Duru, Neşe, Asya var bakalım hangisi olur ...
Ben de bebeyağı kullanıyorum bir süredir.. İyi geliyor.. kullanmaya başlamakta geç kalmışım sanırım boşuna çekmişim o gerginliği..Evet maliyetli bi krem. Memnunsan devam et, çatlak olacaksa oluyor bunu en pahalısı da en ucuzuda engelleyemiyor ama nemli tutmak o çatlağın oluşumunu hafifletiyor sadece ben bu yüzden pahalı kremlere gerek duymuyorum ve bebe yağı hem içeriğinin hassas olması yani kimyasalının çok fazla olmaması hem uzun süreli kullanımı ve duştan sonra tüm bedene uygulanabilmesi benim tercih nedenim, bence bi bebe yağı ile karıştırarak kullan daha uzun süre dayanır en azından, bütçeni de yormaz ama karar senin tabi:)
Bu tv karşında uyuklamalar nasıl oluyor ya hiç anlamadım gitti benim kocada öyle hatta bazen uyandırma beni diyor üzerime bir şey ört yeter diyor ama ben onu yatağa götürene kadar söylendiğim için kalkıyor mecbur:)
Bazen diyorum kucağımıza alalım kızımızı bulduğumuz isimleri yüzüne bakarak söyleyelim hangisi yakışır sa onu koyalım , Asya ismi de kulağıma güzel gelen isimlerden...
Badem yağı alayım bende vakit kaybetmeden o zaman. Bacakta benimde var ya off bide geçmiyo hiç o çatlak. Senin ikinci bebişse ne güzel o zaman çatlaksız başlamışsın bunda da çatlamaz inşallah.Benim hiç çatlağım olmamıştı oğlumda ki ozamanda Kako ve Badem yağını beraber kullanıyordum, şimdi de olmadı henüz ama her hamilelik birbirinden farklı, bende de kaşıntı başladı çatlak oluşmadı İnşlallah olmazda ama benim bebişe bağlı değilde kilo alıp vermeye bağlı bacaklarımda oldu çatlakonlara da yapacak bir şey yok
Üşürsem denize girmeyiveririm de canım sende:)KABUL etmiyor üşürmüşüm ya of az girerim deniz.
cnm dr bebek yağı çabuk uçuyor o yüzden daha çok kurutuyor dedi bnm de cildim çok kuru ya bebe yağı kullanmıştım ara sırakızlar ben banyodan banyoya oda aklıma gelirse zeytin yağı sürüyorum bi kaç kez de bebek yağı sürdüm henüz çatlağım oluşmadı
cnm dr bebek yağı çabuk uçuyor o yüzden daha çok kurutuyor dedi bnm de cildim çok kuru ya bebe yağı kullanmıştım ara sıra
Canım maddi meseleler vardır belki sana anlatmadığı mesela biz alamıyoruz ne üzülüyor ne de ona bişey diyorum RABBim sana başka sıkıntı vermesinçıplak kalcağından değil. insan hevesleniyo eşimle bişeyler bakalım istiyorum. başkasının bebeğine bişeyler bakıyo olsak bile bu kadar ruhsuz olmaz insan
benim de uçmuyor yav.. hatta güreşçi gibi oturuyorum öyle :) yengem bir karışım yapacakmış bi de balmumu-badem yağı falan o da çok iyi geliyor dediler.. Doktoruma sorup onu kullanmayı düşünüyorum bir de..kız 2 defa sürdüm bebe yağını hiçte çabuk ucmadı valla vücut zeytn yağını daha cabuk emıyor. 15 dk gobedım acık oturdum :)
Evet ya anında mı dalınır, ben yastığa kafamı koyduğumda aklımda yapacaklarım planlarım bi dolanır hatta bazen uzatır uyumayı geciktiririm:) Benim kocada öyle der demek ki erkeklere has bi durum:)kız sorma bende anlamyorum nasıl uyuyor anında uykuya dalıyor kanepede bazen dıyor bana bıkım senden bı rahat bırakta uyuyayım :)
bende dun aksam dedım hadi yatalım bana dıyorkı saat daha 11 tam yatma vaktı dedım offf ya dıyo . bende dedım sabret az kaldı bebek dogduktan sonra senle ugrasmıcam :)
bır ıkı ısım belırleyın dogunca hangısı yakısırsa koyun o da olur
İnşallah çatlamaz şimdilik bir şey yok böylede devam etsin lütfen:) Badem yağı başka bir şey gerçekten deva gibi:)Badem yağı alayım bende vakit kaybetmeden o zaman. Bacakta benimde var ya off bide geçmiyo hiç o çatlak. Senin ikinci bebişse ne güzel o zaman çatlaksız başlamışsın bunda da çatlamaz inşallah.
damarlardan birinde daralma olsa bebek yeterli derecede beslenemezmiş canım o yüzden sordum. kan sulandırıcı da vermişler iyi olmuş. kan akışı hızlı olur en azından.. hayırlısı bakalım.gunaydin canim
Insallah. O zaman biri kapali demisti ama hastaneye yattiktn sonra sonra yok dediler
Ecopirin diye bi ilac kullaniyorum doguma kadar kullanacakmisim
kız 170 i arayp sormak lazım ama fırsat yokKızlarrrrrr http://www.turkiyegazetesi.com.tr/ekonomi/250548.aspx burda 2015 ocaktan itibaren diyor bir bileniniz var mı bu konunun ayrıntısını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?