2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde bir kaç isim bulduk aslında ama netleştiremedik Ela olacaktı aslında ama teyze kızı koydu eledim bende. Şimdi ise aklımızda İzel, İnci, İpek, Öykü, Duru, Neşe, Asya var bakalım hangisi olur ...

YA kızlar haziranin 1. veya 2. haftası 3 günlüğüne asssosa gidelim diyorum kocam çok soğuk olur diyo ya yardım edin olurmu ya alalal yakın ve temiz suyu olan yer başka bilmiyorum ki

Ben iki farklı ilaç kullandim kan için ikisi de kilo yaptı ayda 2 kilo alıyorum kullanmaya başladığımdan beri bide decavit verdi ama onu artık kullanmıyorum kullanmıyorum.. akıntıda varsa mantar dir ben 2. Kez yaşıyorum dün akşam gene kreme başladım inşallah geçer

Bizde bir kaç isim bulduk aslında ama netleştiremedik Ela olacaktı aslında ama teyze kızı koydu eledim bende. Şimdi ise aklımızda İzel, İnci, İpek, Öykü, Duru, Neşe, Asya var bakalım hangisi olur ...

cnm bence ipek :) harika bi isim ama benim kuzenin ismi elifide çok seviyorum oda kuzenin ismi sevmem de kızı :) içlerinde en sakini ipek sanki tatlı pamuk gibi bişey ama sen bilirsin tabi :)
Teşekkürler canım ismiyle gelirmiş bebişler ben ona inanıyorum. Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alıp büyütmek nasip etsin hepimize.

amin canım inş. rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.

Ben Tatlı badem yağı ve bebe yağı kullanıyorum, Bio oili duydum hatta araştırdımda gerek görmedim...

Oy kullanmak gerekirse Öykü ve Duru ismini çok beğendim:)

YA kızlar haziranin 1. veya 2. haftası 3 günlüğüne asssosa gidelim diyorum kocam çok soğuk olur diyo ya yardım edin olurmu ya alalal yakın ve temiz suyu olan yer başka bilmiyorum ki
Havalar ısınmaya başladı ki fırsatınız varsa içinde kalmasın gidin, bizde yakınlığından dolayı bi Akcakoca istiyoruz... Çok yakında ev kuşu olcaz bi süre fırsat varken gitmek lazım:)

Demii ya İpek bana da hoş geliyor, oğlum da Neşe diyor o vakte kadar başka bir isimde karar kılmaz isek:)

Merhaba kizlar. Kalçamda agri var bi saattir ( sağ tarafta) nedenfir acaba

Islak mendil konusulmus. Ben oglumda ilk 2-3ay ılık su ile pamukla silmistim poposunu. Hic pişik olmamisti. Yaza geldigi icin yikabilirizde devamli poposunu
meraba canım bende 5 gündür sol kalçamda acı çekiyorum yürürken topallıyodum resmen ilk iki gün şimdi daha iyi tamamen geçmedi. inşallah seninki o kadar sürmez insanı mahvediyo

Bencede gidin canım fırsatları değerlendirin:) Bizde gideceğiz haftaya. Su soğuk olur ama en azından ucunda yürürüz. Değişiklik olur. Havası bile yetiyor denizin.

Ben Tatlı badem yağı ve bebe yağı kullanıyorum, Bio oili duydum hatta araştırdımda gerek görmedim...
ben lierac kullanıyorum canım 5. aydan beri çok memnunum hiç çatlağım yok henüz 10 kilo almama rağmen tavsiye ederim fakat biraz pahalı bir krem. 200 ml lik tüpü 85 lira civarında ben kalça baldır karın göğüs bölgelerime sürdüğüm için 20 gün ancak dayanıyor bir tüpü o yüzden maliyetli biraz malesef

Peki çatlağın oluştu mu hiç? Benim şimdilik yok, normal nemlendiricilerden kullanıyorum ama sanırım artık gerekli kaşınmaya başladım çünkü
Benim hiç çatlağım olmamıştı oğlumda ki ozamanda Kako ve Badem yağını beraber kullanıyordum, şimdi de olmadı henüz ama her hamilelik birbirinden farklı, bende de kaşıntı başladı çatlak oluşmadı İnşlallah olmazda ama benim bebişe bağlı değilde kilo alıp vermeye bağlı bacaklarımda oldu çatlak onlara da yapacak bir şey yok

ben lierac kullanıyorum canım 5. aydan beri çok memnunum hiç çatlağım yok henüz 10 kilo almama rağmen tavsiye ederim fakat biraz pahalı bir krem. 200 ml lik tüpü 85 lira civarında ben kalça baldır karın göğüs bölgelerime sürdüğüm için 20 gün ancak dayanıyor bir tüpü o yüzden maliyetli biraz malesef

Evet maliyetli bi krem. Memnunsan devam et, çatlak olacaksa oluyor bunu en pahalısı da en ucuzuda engelleyemiyor ama nemli tutmak o çatlağın oluşumunu hafifletiyor sadece ben bu yüzden pahalı kremlere gerek duymuyorum ve bebe yağı hem içeriğinin hassas olması yani kimyasalının çok fazla olmaması hem uzun süreli kullanımı ve duştan sonra tüm bedene uygulanabilmesi benim tercih nedenim, bence bi bebe yağı ile karıştırarak kullan daha uzun süre dayanır en azından, bütçeni de yormaz ama karar senin tabi:)

teşekkür ederim canım . Alya ismide kulaga hoş geliyor . içine sinmiyorsa koy gitsin çunku ınsan bır ısımı begendımı kolay kolay baska ısım begenemıyor.

bnm eşimde iki isimli oda istemiyor ama öncelikle ben istemiyorum çünki tek olması neyse o yani iki isim bence sorun biri mercan dicek biri inci çatışcak içinde boşver kız :)) bak koca sözü dinle

evet koca sözü dınlıcem sanırım:)

Dene yastıktan bol ne var ha eşin bana yer kalmadı derse bilemem:) benim eşim bu sefer bir şey demedi :) alıştı sanırım:)

ben oyumu asyadan yana kullanmak istiyorum :)

bu arada eşimin canına minnet ben tv karsısında kanepede uyusun ohhhhh. yada evın ust katında misafir yatak odasında yayıla yayıla yatsın canına minnet de
ben tek yatmak ıstemıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…