- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.981
ne kadar güzel eşini anlayabiliyor olman.. ve onu darlatmaman.. tebrik ederim seni.. o kadar farklı yapıda insan var ki tanıdıgım..yazını okuyunca tebessüm uyandırdın yüzümde... Allah tez zamanda gidersin sıkıntınızı/sıkıntılarımızı..Canım maddi meseleler vardır belki sana anlatmadığı mesela biz alamıyoruz ne üzülüyor ne de ona bişey diyorum RABBim sana başka sıkıntı vermesin
He He he :) aynı benim eşimm televizyon karşısında uyuya kalmak istiyorum nolur bana dokunma diyor bende hiç beceremem saatlerce uyumak için adapte olmaya çalışırm bu erkekler hep aynı demekki :)kız sorma bende anlamyorum nasıl uyuyor anında uykuya dalıyor kanepede bazen dıyor bana bıkım senden bı rahat bırakta uyuyayım :)
bende dun aksam dedım hadi yatalım bana dıyorkı saat daha 11 tam yatma vaktı dedım offf ya dıyo . bende dedım sabret az kaldı bebek dogduktan sonra senle ugrasmıcam :)
bır ıkı ısım belırleyın dogunca hangısı yakısırsa koyun o da olur
kararsızım yani bir karar veremiyoruz canım. ama Koray hosuma gidiyor. bakalım dün babamız bu isimle soyismimizi söyleyince benim oglan kuvvetli bi tekme attı. benimsedi mi nesağol canımmmm.
sen ne koycan oğlusunun adını bakım
kuzucum bendede sol tarafta oluyordu anlatmıştım ya doktor bebek donmemiş bacakları baskı yapıyor demişti.kızlarrrrrr bişey soruceeeem sizlere
benim alt tarafta minik kuşumda yani sol tarafta bir agrı var. yürürken felan oluyor ama sadece sol tarafta. ve cok agrı yapmıyor. sanki hamlık varmış gibi. bacagımla bitiştiği noktada dahil.. orada hamlık olur mu ?????
baktım sivilce neyimde yok hani belki agrı yapan odur diye dedim...
nedendir sizceee???sizdeee var mııı ?
canım ben yaklaşık 6 aydır tvdeki bi prgramın sonunu göremeden heycanla izlediğim halde uyumuş oluyorum bidaha sabah kalkıyoruz. ikimizde düşün öyle güzel kayboluyorum kiHe He he :) aynı benim eşimm televizyon karşısında uyuya kalmak istiyorum nolur bana dokunma diyor bende hiç beceremem saatlerce uyumak için adapte olmaya çalışırm bu erkekler hep aynı demekki :)
He He he :) aynı benim eşimm televizyon karşısında uyuya kalmak istiyorum nolur bana dokunma diyor bende hiç beceremem saatlerce uyumak için adapte olmaya çalışırm bu erkekler hep aynı demekki :)
kararsızım yani bir karar veremiyoruz canım. ama Koray hosuma gidiyor. bakalım dün babamız bu isimle soyismimizi söyleyince benim oglan kuvvetli bi tekme attı. benimsedi mi ne
yoooook bu agrıyla o konuştugumuz agrı farklı canım.. hani bir sürü yol yürürsünde ayaklarında hamlık olur da agrı yaparya şeyimde ki agrıda öyle bir agrı.. sanki hamlık var. ama orada neden hamlık olsun.. cok canımı yakmıyor zaten. bir kaç gün daha devam ederse sorarım. kontrolüm 9 mayısta canım daha var.kuzucum bendede sol tarafta oluyordu anlatmıştım ya doktor bebek donmemiş bacakları baskı yapıyor demişti.
doktorunu arayıp sor canımcım. bir sonraki kontrolun ne zaman
Ay ne güzeelcanım ben yaklaşık 6 aydır tvdeki bi prgramın sonunu göremeden heycanla izlediğim halde uyumuş oluyorum bidaha sabah kalkıyoruz. ikimizde düşün öyle güzel kayboluyorum ki
bakiiiicezzz artıkk. o zamana kadar başka neler gelcek aklımızaevet öyleler demekki herkes aynı tepkiyi veriyor :)
hoşuna gidiyorsa koy o zaman cicim :)
ayyy neden o kadar uzun canımm ???? nasıl durucaksın bebişini görmeden.. benimde tam 1 ay üzerine verdi randevuyu zaman gecmooorr..bilemicem kuzum orda niye hamlık olur
9 mayıs ıyımış benım 27 mayısta bir sonraki kontrolüm
yoooook bu agrıyla o konuştugumuz agrı farklı canım.. hani bir sürü yol yürürsünde ayaklarında hamlık olur da agrı yaparya şeyimde ki agrıda öyle bir agrı.. sanki hamlık var. ama orada neden hamlık olsun.. cok canımı yakmıyor zaten. bir kaç gün daha devam ederse sorarım. kontrolüm 9 mayısta canım daha var.
bakiiiicezzz artıkk. o zamana kadar başka neler gelcek aklımıza
canımcım ben 21 nısanda gittim doktora :) 25 mayısta gel dedı bende 27 mayısa buldum randevu şeker yuklemesı yapılacak ama benım randevum 16:30 da aç gel tok gel bısey demedı doktor zaman yaklastıkca arayıp sorcam artıkayyy neden o kadar uzun canımm ???? nasıl durucaksın bebişini görmeden.. benimde tam 1 ay üzerine verdi randevuyu zaman gecmooorr..
canım bende dediğin gibi hamlık ağrısı temizlik yaptıktan sonra oluyordu bende.. Evi süpüreyim falan mesela ondan sonra oluyordu... Ben de artık temizliği bıraktım zaten o yüzden annemler gelip her işimi yapıyorlar sağolsunlar :)yoooook bu agrıyla o konuştugumuz agrı farklı canım.. hani bir sürü yol yürürsünde ayaklarında hamlık olur da agrı yaparya şeyimde ki agrıda öyle bir agrı.. sanki hamlık var. ama orada neden hamlık olsun.. cok canımı yakmıyor zaten. bir kaç gün daha devam ederse sorarım. kontrolüm 9 mayısta canım daha var.
ben birseyler sunuyorum eşime. eşim olur olmaz diyor o isimde bi tanıdıgım var gıcık felan diyor önümü kesiyor yani.. bakalım Koray a itiraz etmedi. yorum da yapmadı.dünde bebikim tekme atınca bi güldü felan. bakalım artık..kız insan bır ısımı begendımı vazgecemıyor hep aklında oluyor ben dıyım . Biz esımle sevgılı ıken düşünmüştük mercan ismini ama sonra anlamydı şu bu derken benım kafam karıstı. sonra baska ısımlere baktım hıç biri ıcıme sınmedı. bende dedım Mercan olsun hep aklım onda :)
eşimde hıc ısım begenmedım zaten bızde Mercanda karar kıldık bır aksılık olmazsa tabı :)
ay dogru sen yeni gitmiştin kontrole dimii?? unuttumm.. ne kadar ayıpcanımcım ben 21 nısanda gittim doktora :) 25 mayısta gel dedı bende 27 mayısa buldum randevu şeker yuklemesı yapılacak ama benım randevum 16:30 da aç gel tok gel bısey demedı doktor zaman yaklastıkca arayıp sorcam artık
Benim kontrolde 9 Mayıs da bende meraktayım, en iyi görüntüyü de tam 28. hafta da verirmiş bebişler, onun için de ayrı bir meraktayım nasıl bir yüzü var diye, oğlum da aaa burnu bana benziyor demiştim hakkettende doğduğunda öyleydi hatta etraftakiler yok sana öyle gelmiştir felan demişti, İnşallah kızımda benzer:) babişkomuzun ki biraz laz burnu gibi:)ayyy neden o kadar uzun canımm ???? nasıl durucaksın bebişini görmeden.. benimde tam 1 ay üzerine verdi randevuyu zaman gecmooorr..
Ben evlendikten sonra hep böyleydim.Ay ne güzeelama ben hamile olunca uyku neymiş tattım resmen 3ay boyunca full uyudum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?