- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.001
ay ben dün cam sildim.. onun öncesinde hafif vardı. şimdi de cok yok ama geçmedi.. bide sol ayakla cama cıkarken zorlandım..canım bende dediğin gibi hamlık ağrısı temizlik yaptıktan sonra oluyordu bende.. Evi süpüreyim falan mesela ondan sonra oluyordu... Ben de artık temizliği bıraktım zaten o yüzden annemler gelip her işimi yapıyorlar sağolsunlar :)
Benim kontrolde 9 Mayıs da bende meraktayım, en iyi görüntüyü de tam 28. hafta da verirmiş bebişler, onun için de ayrı bir meraktayım nasıl bir yüzü var diye, oğlum da aaa burnu bana benziyor demiştim hakkettende doğduğunda öyleydi hatta etraftakiler yok sana öyle gelmiştir felan demişti, İnşallah kızımda benzer:) babişkomuzun ki biraz laz burnu gibi:)
gitmeden arıcam canım zaten bilgi alıcam artık bakalım nasıl olcakben birseyler sunuyorum eşime. eşim olur olmaz diyor o isimde bi tanıdıgım var gıcık felan diyor önümü kesiyor yani.. bakalım Koray a itiraz etmedi. yorum da yapmadı.dünde bebikim tekme atınca bi güldü felan. bakalım artık..
ay dogru sen yeni gitmiştin kontrole dimii?? unuttumm.. ne kadar ayıp
o saate kadar ac dayanamazsın canım... banada gece 12 den sonra yeme dedi. randevuda 9,30-10 arası olucak almadım daha.
telefonda görüşürsünde o gün sabahtan gidersin sadece kan girişini yaparlar sen tahlillerini verirsin. 16,30 da da normal muayeneni olursun.. sonuclarında cıkmış olur hem...
Benim kontrolde 9 Mayıs da bende meraktayım, en iyi görüntüyü de tam 28. hafta da verirmiş bebişler, onun için de ayrı bir meraktayım nasıl bir yüzü var diye, oğlum da aaa burnu bana benziyor demiştim hakkettende doğduğunda öyleydi hatta etraftakiler yok sana öyle gelmiştir felan demişti, İnşallah kızımda benzer:) babişkomuzun ki biraz laz burnu gibi:)
hahahaaa Allah iyiliğini versin. laz burnu gibi heee güldürdün benii.. insallah sana benzer o zaman..
bizimde büyük değildir burunlarımızdaa. devletteki doktor burnuna bakarken 3 mm demişti yanlış hatırlamıyorsam.. karı-koca ikimizide bakarak burunlu heee demişti.. kocammda şaşırmıştııbakalım neee olacakk..
Profil resmini hatırlıyorum gayet güzelsin Maşallah sana benzesin:) İlla babadan da alıyor ama burundan yana bir de kız ya onun için:) İnşallah kızlarımız bize benzer Amin:)kız benım esımın burnuda büyük bende benım burnuma benzesın ıstıyorum. usg de dudakları hep aynı ben burnuda bana benzer ınsallah birde göz yapısı bana benzesin göz rengı babasına benzesin :)
Anam hamile hamile ne cam silmesi kızzay ben dün cam sildim.. onun öncesinde hafif vardı. şimdi de cok yok ama geçmedi.. bide sol ayakla cama cıkarken zorlandım..
sag tarafımda yok bak.. ay ondan mı acaba???? bak görüyon muu sen ??? kendim ettim kendim buldum
teşekkür ederim canım utandırıyorsun beni :)Profil resmini hatırlıyorum gayet güzelsin Maşallah sana benzesin:) İlla babadan da alıyor ama burundan yana bir de kız ya onun için:) İnşallah kızlarımız bize benzer Amin:)
Göz rengi de Anneme benzese keşke ela ama yeşile dönük bi ela:)
Son zamanlarda zaten beni bu merak aldı nasıl bir şey kime benzeyecek, nasıl bir yüz hattı, açık tenlimi koyu tenli mi olacak , sonrada aman diyorum Allahım sağlıkla nasip etsinde diyorum...
teşekkür ederim canım utandırıyorsun beni :)
bende bana benzesin istiyorum ama böldüm çoğu yerini yanı bana benzemesini istediğim ve istemediğim yerleri var. mesela burnu, dudakları, göz yapısı yanakları saçları dişleri bana benzesin
babamızın gözleri mavi o yüzden göz rengi kaşları kulakları ( kulaklarıda eşim kırılmasın dıye he benım kulaklarımda küçük :) ) sonra vücut yapısı eşime benzesin. ha bıde elleri ayakları babasına benzesin
çok şey istiyorum biliyorum ama belki olur.
kocamında hep sarışın ,renkli gözlü buğday tenli olmasını istemiştim Allah önlüme göre verdi
kız tabı bunlar işin şakası önemli olan sağlıklı olmaları :)bende burnu kulakları bana benzesin elleri ayakları dudakları gözleri iri babasının ve ela kaşları güzel kısaca babasına benzesin. başta bunları sıralıyordum sürekli şöyle olsun böyle olsun. inş sağlıklı olsun diyorum artık.bakalım
Allah hep gönlüne göre versin.teşekkür ederim canım utandırıyorsun beni :)
bende bana benzesin istiyorum ama böldüm çoğu yerini yanı bana benzemesini istediğim ve istemediğim yerleri var. mesela burnu, dudakları, göz yapısı yanakları saçları dişleri bana benzesin
babamızın gözleri mavi o yüzden göz rengi kaşları kulakları ( kulaklarıda eşim kırılmasın dıye he benım kulaklarımda küçük :) ) sonra vücut yapısı eşime benzesin. ha bıde elleri ayakları babasına benzesin
çok şey istiyorum biliyorum ama belki olur.
kocamında hep sarışın ,renkli gözlü buğday tenli olmasını istemiştim Allah önlüme göre verdi
Allah hep gönlüne göre versin.
Valla görünen köy kılavuz istemezmiş anne çok güzel, babayı bilmiyoruz tabi, sen nasıl istiyorsan öyle olsun İnşallah
Bende kocamla konuşurken diyorum sana benzeyecek tarafları seçtim İnşallah benzer diye:)
Kız olacağı için metobolizma olarak sana benzesin diyorum yiyor yiyor nereye gidiyor bilmiyorum:) sonra elleri tırnak yapısı diyorum o da sana benzesin (benim küçük) oje sürdüğünde güzel görünsün diyorum:)
Geri kalanı bana benzesin diyorum:)
kız 170 i arayp sormak lazım ama fırsat yok
Canim mercan adi cok guzel gercekten.:)benim kızımın adı MERCAN olcak büyük olasılıkla yanına uygun bir isim bulursam eklicem yoksa tek isim olarak kalıcak :)
ayyy teşekkür ederim kuzum yaaa böyle olumlu dönüşler alınca çok mutlu oluyorum :)Canim mercan adi cok guzel gercekten.:)
Rica ederim hiç utanma Allahın verdiği demii.çok teşekkür ederim canım ya utandım
ahahaha kız aynı benim istediklerim :) bende yesın yesın kılo almasın istıyorum
Allah gönlümüze göre versin sağlıkl sıhatli insallahh
Henuz degil canim. Esim ile daha konusamadik isim meselesinide :) ama aklimda simdilik Beyza ve Feyza isimleri var.ayyy teşekkür ederim kuzum yaaa böyle olumlu dönüşler alınca çok mutlu oluyorum :)
ablam ve erkek kardesım hıc begenmedıler buyuk ıhtımal buyuklerde pek begenmıcek ama umrumda degıl artık :)
sen isime karar verdinmi?
anladım canım daha zamanı var içinize sinen güzel bir isim bulursunuz illaki :)Henuz degil canim. Esim ile daha konusamadik isim meselesinide :) ama aklimda simdilik Beyza ve Feyza isimleri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?