2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

seni tembel seniiiii işin şakasıı.. burda camur yagdı resmen canım camlar hep battı. dün yavas yavas sildim.zorlanmadan yani.. cam batıkken acmıyorum oyle huyum var o yüzden temiz olsun dedim..
yorulma bendede var nefes nefese kalıyorum en ufak bişeyde.. o bulasıkları makıneye yerleştirmek iyi de bosaltmak cok kötüüü yaaa..

o ne canım duydum ama bilmiyorum.
kalbe bakıyorlarmış fetal ekoda ben detaylıyı yaptırmıştım canım 19 .cu haftamda yaptırdığım ıcın 24 uncu haftada fetal eko yapalım demişti perıantolog.Şimdi içime kurt düştü neden istedi diye çok evhamlıyım çokkk

hıııı doktorunda bana verdiği kagıtta fetal eko istendi dedi ama bişey demedi bana. merak ettim bende simdi..
gidince konusuruz artık.
bir sıkıntı gorulseydi bence denirdi ve kontrol isterdi canım. sıkıntı yapma. arayıpta sorabilirsin.

1 mayısa randevu aldım fetal eko yaptıracam detaylıyı erken yaptım diyedir umarım kalbın buyumesını bekleyip daha ıyı gorebılmek içindir diye düşünmek daha mantıklı geliyor ...Sağol canım senden de istendiğine gore normal birsey gibi gorunuyor

Tembelleştim vala Zaten elime bişiy alınca eşim kızıyor otur oturduğun yere hiç laf dinlemiyorsun falan diyor.. sonra sızlanacağım diye sanırım :)
Bana da takıldı bak şimdi.. Çünkü erken yaptırdım ben de.. Kağıtta ne yazıyor acaba eve gidince bi bakayım..

ewet canım.. acaba onun ultrasonu farklı mı gene ayrıntılıdan mı bakılıyor?? nasıl bir işlem acabaa ?
1 mayısta tatil değil mi bu arada ??

bak bakalım canım benim de rapor sonucumda yazıyordu ,sonuçlarım da sıkıntı yoktu

ne güzel benim herüfte napıyon diye sordu bende cam siliyorum dedimde dikkat et bak asılma felan dedi şaşırdım basına bişey düşmüş herhalde diyeee normalde alışıktır herşeyi yapmama.. bişey demez..
hava miiiss gibi yaaa insanın bir sürü bişey yapası geliyor. ben hep evdeyim ya canım sıkılıyor kendime birşeyler icat ediyorum

ewet canım.. acaba onun ultrasonu farklı mı gene ayrıntılıdan mı bakılıyor?? nasıl bir işlem acabaa ?
1 mayısta tatil değil mi bu arada ??
valla canım aradım hastaneyı normalde doktorlar çalışmıyorlarmış ama perınatolog ogün hastanedeymıs oyuzden rahat alabıldım randevu ,hastaneye sordum detaylı ultrasona zaten 300 tl vermıstık .bu da sadece bebegın kalbını ınceleyecek ,detaylıyı yaptırdığımız hafta buyume yetersız olduğu ıcın dıye düşünüyoruz ekstra ucret vermeyı hıc düşünmüyor bır de bunun ıcın

hımmm anladım canımm.. bende gidince sorayım bakalım ben 125 lira verdim ama radyolog baktı bana.. bakalım simdi ne olcak..

Annisler merhaba...siE bir sorum olacak ozellikle ogretmen annislere...
simdi ben Bugun itibariyle 24+6yim.haziran sonuna kadar calisicam.dogum oncesinden ne kadar izin aktarabilirim dogum sonrasina.
Ayrica suan dogumum 12 agustos gorunuyor.diyelim 30 temmuzda dogum yaptim.o aradaki 12 gunu de dogum sonrasina aktarma gibi bir durum oluyor mu?

amin canım benim bilmukabele inşALLAH

Anneler ne yaptınız düzenli göremiyorum benm karnm birden kocaman oldu ve göbek delik üstünden 3 yerden yirtilmaya başlamış :--(bebek yağı badem yağ karıştırıp banyodan sonra suruyrdm ama

Y

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…