- 20 Temmuz 2009
- 1.502
- 1.046
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.221
Vücutta kalmasının değil aksine çıkmasının faydası var:) herkeste aynı durum,normal yaniKızlar bişey sormak istiyorum su içiyorum afedersiniz 5 dk sonra lavaboya gidiyorum sizde de böyle mi ay yoruldum bide nasıl faydası olacak bu suyun vücutta kalmıyor ki
Sağol canım tek tesellim oğlumun iyi olması zaten :)Gecmis olsun canim ama baksana maasallah bebisine:)
Hayır canım ben de ona şaşırdım benim evdeki tartı bozuktu tartılamıyordm ama herkes çok kilo almadın diyordu ama on kilo almışım demek ki orantılı almışm yemem abartılı değil ama tatlıyı iyi yiyordum açlığa da dayanıklıydım elim vs titremezdi umarım sende çıkmaz içini ferah tutBelirti var mıydı canım,ben de tedirginim şeker konusunda
Canım oğluşunun iyi olmasına sevindim nereye gidiyormuş doktor ay şaşırdım pazartesi gideceğim bende ne zaman gidiyormuşkızlarrrrrr herkesee iyi haftasonlarıı.şeker yüklemesi yaptıranlara geçmişş olsunnn..doktor kontrolümüz vardı bugn bebişin sağlığı gayet iyi çok şükür hiç bi sıkıntı yok.1260 gr ve 35 cm olmuş tosuncuk duruşu baş aşağı yani olması gerektiği gibiymiş.doktorumuz hastane değiştiriyo mecburen bizde hastane değiştirmek zorundayız 2 ay kala o kötü oldu bitel.menbeta doktora sordum sağda olmasını solda bağırsakla ilgili bişey varmş tam hatırlamıyorum ama o yüzden rahim sağa kayarmış haliyle bebişte sağa toplanırmış yani hç problem değil gayet normal dedi doktor.bizim bebek ultrasonda gülüyordu tam gülerken yakaladı doktor fotoyu çk tatlıydı yaa ilk defa yüzünü gördm oğluşumun dudakları bana benziyo gibi
Onlar iyi olsunda dayanırız bende diyet yapıyorum ve ölçüyorum sürekli ama diyetisyene gidemedim listeni paylaşabilir misin merak ettimSelam kızlar ben hastaneden geldik gizli şeker varmış diyetisyene gidip diyet listemizi de aldık bundan sonra pek çok şey yasak bizeoğlum gayet sağlıklıymış 1073 gr 32 cm olmuş artk onun için bikaç ay dayanıcaz yapıcak bi şey yok
canım bebeginin yüzünü ilk kez görmüssün.döndüğü için mi baska bişeyden dolayı mı önceden yüzünü göremedin.bizim doktorda gösterip gösterip ayagını gösteriyor hiç görmedim yüzünü makineden mi doktordan mı bebegin pozisyonundan mı bilemedimkızlarrrrrr herkesee iyi haftasonlarıı.şeker yüklemesi yaptıranlara geçmişş olsunnn..doktor kontrolümüz vardı bugn bebişin sağlığı gayet iyi çok şükür hiç bi sıkıntı yok.1260 gr ve 35 cm olmuş tosuncuk duruşu baş aşağı yani olması gerektiği gibiymiş.doktorumuz hastane değiştiriyo mecburen bizde hastane değiştirmek zorundayız 2 ay kala o kötü oldu bitel.menbeta doktora sordum sağda olmasını solda bağırsakla ilgili bişey varmş tam hatırlamıyorum ama o yüzden rahim sağa kayarmış haliyle bebişte sağa toplanırmış yani hç problem değil gayet normal dedi doktor.bizim bebek ultrasonda gülüyordu tam gülerken yakaladı doktor fotoyu çk tatlıydı yaa ilk defa yüzünü gördm oğluşumun dudakları bana benziyo gibi
Evet canım dayanacağız mecburen ben vejetaryenim en azından sana fikir verir sabah 1 dilim peynir 1 yumurta Kayısı kıvamında olacakmış yoksa vitamin değeri ölüyormuş 5-6 zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği Salatalık-domates-biber-maydanozOnlar iyi olsunda dayanırız bende diyet yapıyorum ve ölçüyorum sürekli ama diyetisyene gidemedim listeni paylaşabilir misin merak ettim
Sağol canım benim de hemen hemen aynı uyguladığımEvet canım dayanacağız mecburen ben vejetaryenim en azından sana fikir verir sabah 1 dilim peynir 1 yumurta Kayısı kıvamında olacakmış yoksa vitamin değeri ölüyormuş 5-6 zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği Salatalık-domates-biber-maydanoz
Ara öğün 1 porsiyon taze meyve 6 tane Çiğ badem/Fındık
Öğlen 6 yemek kaşığı sebze yemeği mevsim salata (1 tatlı kaşığı zyağı+limon) 4 yemek kaşığı yoğurt 1 dilim ekmek
Ara öğün 1 kutu Elmalı tarçınlı activia 2 tam ceviz
Ara öğün 1-2 kepekli galeta 1 bardak ayran
Akşam öğlenle aynı veya 6 Kaşık kurubaklagil 4-6 yemek kaşığı bulgur pilavı mevsim salata 4 Kaşık yoğurt
Suyuna bi Çubuk tarçın at canım sürahide kalsın sabah özellikle aç 2 bardak bu sudan içilecek şekeri dengeliyormş yürüyüş de önemliymiş
Bende bakmıştım buna baston istiyorum özellikle kızımda sonra bide baston almıştık pişman olup güle güle kullanın inşallaharkadaslar bugün bebek arabamızı aldık uzunn arayıslar sonunda. var mı bu marka ve model kullanan bilen http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/casual-storm-baston-travel-sistem-bebek-arabasi-154988314
Bizde bundan aldık canım iyi görünüyor umarım kullanışıda öyledir bi yorum yapamıyorum şimdilik beğendik demekten başka:)arkadaslar bugün bebek arabamızı aldık uzunn arayıslar sonunda. var mı bu marka ve model kullanan bilen http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/casual-storm-baston-travel-sistem-bebek-arabasi-154988314
sagol canım insallah kullanıslı olurBende bakmıştım buna baston istiyorum özellikle kızımda sonra bide baston almıştık pişman olup güle güle kullanın inşallah
haklısın :) biz aldık ama haftaya gelecek burda olup kurcalayamıyorum insallah iyi cıkar.ne cok kaba nede cok kibar ortası degil mi?Bizde bundan aldık canım iyi görünüyor umarım kullanışıda öyledir bi yorum yapamıyorum şimdilik beğendik demekten başka:)
Senin şeker yüklemesi kaç çıkmıştı canım bana sadece 50 mg yapıldı açlık 87 1.saat 156 2.saat 125 çıktı sonrasında 100 mg lık yapılmadı hemen doktor diyetisyene yönlendirdiSağol canım benim de hemen hemen aynı uyguladığım
75 mg da 88-189-163 değerlerim benim daha yüksekSenin şeker yüklemesi kaç çıkmıştı canım bana sadece 50 mg yapıldı açlık 87 1.saat 156 2.saat 125 çıktı sonrasında 100 mg lık yapılmadı hemen doktor diyetisyene yönlendirdi
Senin şeker mg yüksek ama mg göre değerler değişiyo diye biliyorm neyse ikimiz de diyetle kısa sürede dengeleriz umarım75 mg da 88-189-163 değerlerim benim daha yüksek
Evet canım kaba değil gayet güzel bana sadece tam yatay pozisyondayken portbebe mi deniyo ona o şekildeyken çok sert oluyo gibi geldi minder aldım bide içine ama bi kademe yükseltince normale dönüyo sende bi gör bakalımda sanada sert gelicek mi o kısmıhaklısın :) biz aldık ama haftaya gelecek burda olup kurcalayamıyorum insallah iyi cıkar.ne cok kaba nede cok kibar ortası degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?