2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrr herkesee iyi haftasonlarıı.şeker yüklemesi yaptıranlara geçmişş olsunnn..doktor kontrolümüz vardı bugn bebişin sağlığı gayet iyi çok şükür hiç bi sıkıntı yok.1260 gr ve 35 cm olmuş tosuncuk duruşu baş aşağı yani olması gerektiği gibiymiş.doktorumuz hastane değiştiriyo mecburen bizde hastane değiştirmek zorundayız 2 ay kala o kötü oldu bitel.menbeta doktora sordum sağda olmasını solda bağırsakla ilgili bişey varmş tam hatırlamıyorum ama o yüzden rahim sağa kayarmış haliyle bebişte sağa toplanırmış yani hç problem değil gayet normal dedi doktor.bizim bebek ultrasonda gülüyordu tam gülerken yakaladı doktor fotoyu çk tatlıydı yaa ilk defa yüzünü gördm oğluşumun dudakları bana benziyo gibi

Kızlar bişey sormak istiyorum su içiyorum afedersiniz 5 dk sonra lavaboya gidiyorum sizde de böyle mi ay yoruldum bide nasıl faydası olacak bu suyun vücutta kalmıyor ki
Vücutta kalmasının değil aksine çıkmasının faydası var:) herkeste aynı durum,normal yani

Belirti var mıydı canım,ben de tedirginim şeker konusunda
Hayır canım ben de ona şaşırdım benim evdeki tartı bozuktu tartılamıyordm ama herkes çok kilo almadın diyordu ama on kilo almışım demek ki orantılı almışm yemem abartılı değil ama tatlıyı iyi yiyordum açlığa da dayanıklıydım elim vs titremezdi umarım sende çıkmaz içini ferah tut

Canım oğluşunun iyi olmasına sevindim nereye gidiyormuş doktor ay şaşırdım pazartesi gideceğim bende ne zaman gidiyormuş

Onlar iyi olsunda dayanırız bende diyet yapıyorum ve ölçüyorum sürekli ama diyetisyene gidemedim listeni paylaşabilir misin merak ettim

canım bebeginin yüzünü ilk kez görmüssün.döndüğü için mi baska bişeyden dolayı mı önceden yüzünü göremedin.bizim doktorda gösterip gösterip ayagını gösteriyor hiç görmedim yüzünü makineden mi doktordan mı bebegin pozisyonundan mı bilemedim

Onlar iyi olsunda dayanırız bende diyet yapıyorum ve ölçüyorum sürekli ama diyetisyene gidemedim listeni paylaşabilir misin merak ettim
Evet canım dayanacağız mecburen ben vejetaryenim en azından sana fikir verir sabah 1 dilim peynir 1 yumurta Kayısı kıvamında olacakmış yoksa vitamin değeri ölüyormuş 5-6 zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği Salatalık-domates-biber-maydanoz
Ara öğün 1 porsiyon taze meyve 6 tane Çiğ badem/Fındık
Öğlen 6 yemek kaşığı sebze yemeği mevsim salata (1 tatlı kaşığı zyağı+limon) 4 yemek kaşığı yoğurt 1 dilim ekmek
Ara öğün 1 kutu Elmalı tarçınlı activia 2 tam ceviz
Ara öğün 1-2 kepekli galeta 1 bardak ayran
Akşam öğlenle aynı veya 6 Kaşık kurubaklagil 4-6 yemek kaşığı bulgur pilavı mevsim salata 4 Kaşık yoğurt
Suyuna bi Çubuk tarçın at canım sürahide kalsın sabah özellikle aç 2 bardak bu sudan içilecek şekeri dengeliyormş yürüyüş de önemliymiş

Sağol canım benim de hemen hemen aynı uyguladığım

Bizde bundan aldık canım iyi görünüyor umarım kullanışıda öyledir bi yorum yapamıyorum şimdilik beğendik demekten başka:)
haklısın :) biz aldık ama haftaya gelecek burda olup kurcalayamıyorum insallah iyi cıkar.ne cok kaba nede cok kibar ortası degil mi?

Iyi aksamlar hanimlar. Bugun doktora gidenlerin bebeklerinin masallahi var hepsinin kilosu ve boyu cok iyi 36. Haftaya kadar bebek donebilir korkmayin. bir arkadasima doktor plates topu ustunde egzersiz onermisti donmesi icin belki isinize yarayabilir bizde nasipse persembe gunu doktora gidicez bakalim bizim sonuclar nasil cikicak.

selam kizlar bugun birak kasilma oldu ve onun esliginde kuyruk sokumuma agri girdi uzandim simdi gecti erken mi basladi acaba bu yalanci sancilar :/

haklısın :) biz aldık ama haftaya gelecek burda olup kurcalayamıyorum insallah iyi cıkar.ne cok kaba nede cok kibar ortası degil mi?
Evet canım kaba değil gayet güzel bana sadece tam yatay pozisyondayken portbebe mi deniyo ona o şekildeyken çok sert oluyo gibi geldi minder aldım bide içine ama bi kademe yükseltince normale dönüyo sende bi gör bakalımda sanada sert gelicek mi o kısmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…