- 13 Kasım 2014
- 274
- 247
- 63
- 38
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.241
İnş döner canım ya egzersİzi deniycem ütü masasıyla yapılanı varmış ben daha var diye düşünüyodum ama dr başla sen diyince tedirgin oldum umarım işe yarar döner paşam :)teşekkür ediyorumm öğrenicem iki egzersizideIyi aksamlar hanimlar. Bugun doktora gidenlerin bebeklerinin masallahi var hepsinin kilosu ve boyu cok iyi 36. Haftaya kadar bebek donebilir korkmayin. bir arkadasima doktor plates topu ustunde egzersiz onermisti donmesi icin belki isinize yarayabilirbizde nasipse persembe gunu doktora gidicez bakalim bizim sonuclar nasil cikicak.
canımmm öncelikle gözünaydınn. masallah tosuncugunun keyfi yerindeymişşş. hakikatende tosuncukmus yani :)kızlarrrrrr herkesee iyi haftasonlarıı.şeker yüklemesi yaptıranlara geçmişş olsunnn..doktor kontrolümüz vardı bugn bebişin sağlığı gayet iyi çok şükür hiç bi sıkıntı yok.1260 gr ve 35 cm olmuş tosuncuk duruşu baş aşağı yani olması gerektiği gibiymiş.doktorumuz hastane değiştiriyo mecburen bizde hastane değiştirmek zorundayız 2 ay kala o kötü oldu bitel.menbeta doktora sordum sağda olmasını solda bağırsakla ilgili bişey varmş tam hatırlamıyorum ama o yüzden rahim sağa kayarmış haliyle bebişte sağa toplanırmış yani hç problem değil gayet normal dedi doktor.bizim bebek ultrasonda gülüyordu tam gülerken yakaladı doktor fotoyu çk tatlıydı yaa ilk defa yüzünü gördm oğluşumun dudakları bana benziyo gibi
maşallah canım bebişin iyi olsunda kavuşmanızın nasıl olacagı cok cok önemli değil. ilk anlamadım makat gelişli ne demek diye arastırdım da öyle cevap veriyorum.. dönebilirmiş amaa sıkıntı yapma canım.. hayırlısı ne ise o olsun hakkınızdaa.Oğlum makat gelişliymiş teyzeler drumuz egzersiz önerdi dönmesi için dönenler oluyomuş dönmezse normal doğum hayal bizeama sağlıklı kilosu iyi göbek ve kafa 2 hafta önden gidiyo dombili olucam sanırım paşacık
Amin canım hepimizin hakkımda hayırlısı evet 35 e kadar dönebilir diyo okudum bende destek olursam başarır benim koca göbeğim bu işi :)maşallah canım bebişin iyi olsunda kavuşmanızın nasıl olacagı cok cok önemli değil. ilk anlamadım makat gelişli ne demek diye arastırdım da öyle cevap veriyorum.. dönebilirmiş amaa sıkıntı yapma canım.. hayırlısı ne ise o olsun hakkınızdaa.
35 e kadar döner diyo canım ya benim dr niye öyle dedi anlamadım egzersiz önerdi dönenler oluyomuş egzersizle bi arkadaş daha vardı bak onun dönmüş mesela aynı haftadayızBebek şimdi den dönmeli mi acaba ?
Yaaa hayırlısı ile inşallah döner biz de üç hafta sonra anlayacağız bakalım :)35 e kadar döner diyo canım ya benim dr niye öyle dedi anlamadım egzersiz önerdi dönenler oluyomuş egzersizle bi arkadaş daha vardı bak onun dönmüş mesela aynı haftadayız
Geçen ay ki kontrolümüzde doğum pozisyonunu almış demiştiBebek şimdi den dönmeli mi acaba ?
Canim benim ki donup donup duruyor ama su gunlerďe yarmis sag tarafi tekmeliyor cogunlukla :)veeeeeee günün sorusuuuuuuu gene bendeeenn
kızlar bebeklerinizin hareketlerini nerelerde hissediyorsunuz ? benim ki son 1,5 gündür yogunlukla rahim arka duvarına vuruyor sanki. bagırsaklarıma dogru tekmelerin geldiğini hissediyorum. ara ara ön tarafa vurup göbeğimi de hoplatıyor ama son 1,5 gündür genelliklee arkaya çalışıyor.
bu durum normal midir ??? sizde de oluyor mu böyle ?? sanki sırtını dönmüşş yavrucumm..
dükkandayken bakınca normal gelmişti ama tabi o kadar detaylı bakamadım gelsin bi bakıyım ona cnm.ne kadara aldınız sizEvet canım kaba değil gayet güzel bana sadece tam yatay pozisyondayken portbebe mi deniyo ona o şekildeyken çok sert oluyo gibi geldi minder aldım bide içine ama bi kademe yükseltince normale dönüyo sende bi gör bakalımda sanada sert gelicek mi o kısmı
Kilo aldiriyrmu b12hayır canım değerim çok düşük olduğu iiçin doktor hap vermedi bana direk iğne ile başladım 3 kutu. ve kutu ıcerısınde 5 adet var. ilk kutuyu hergun , ikinci kutuyu haftada bır, üçüncü kutuyu ayda bir kullandım. İlaç DOdex 1000 mg. son ıgnemı yaptırdıktan bir sure sonra tekrar test yaptırıp bakcagım değerlerıma ona gore doktorum yonlendırme yapar ya ıgneye devam yada hapa başlatır bılmıyorum.
iğnenın daha etkılı oldugunu bılıyorum ama ne derece dogru bılmıyorum bence mal etme ve doktoruna sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?