2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnş döner canım ya egzersİzi deniycem ütü masasıyla yapılanı varmış ben daha var diye düşünüyodum ama dr başla sen diyince tedirgin oldum umarım işe yarar döner paşam :)teşekkür ediyorumm öğrenicem iki egzersizide

canımmm öncelikle gözünaydınn. masallah tosuncugunun keyfi yerindeymişşş. hakikatende tosuncukmus yani :)
ay cok sevindim anormal bir durum olmamasına..benim bebik halen sagda takılmaya devam ediyor.. saolasın canımm.

maşallah canım bebişin iyi olsunda kavuşmanızın nasıl olacagı cok cok önemli değil. ilk anlamadım makat gelişli ne demek diye arastırdım da öyle cevap veriyorum.. dönebilirmiş amaa sıkıntı yapma canım.. hayırlısı ne ise o olsun hakkınızdaa.

Amin canım hepimizin hakkımda hayırlısı evet 35 e kadar dönebilir diyo okudum bende destek olursam başarır benim koca göbeğim bu işi :)

veeeeeee günün sorusuuuuuuu gene bendeeenn

kızlar bebeklerinizin hareketlerini nerelerde hissediyorsunuz ? benim ki son 1,5 gündür yogunlukla rahim arka duvarına vuruyor sanki. bagırsaklarıma dogru tekmelerin geldiğini hissediyorum. ara ara ön tarafa vurup göbeğimi de hoplatıyor ama son 1,5 gündür genelliklee arkaya çalışıyor.

bu durum normal midir ??? sizde de oluyor mu böyle ?? sanki sırtını dönmüşş yavrucumm..

Canim benim ki donup donup duruyor ama su gunlerďe yarmis sag tarafi tekmeliyor cogunlukla :)

dükkandayken bakınca normal gelmişti ama tabi o kadar detaylı bakamadım gelsin bi bakıyım ona cnm.ne kadara aldınız siz

Kilo aldiriyrmu b12

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…