- 25 Nisan 2009
- 34.360
- 39.836
- 1.123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.581
GÜNAYDIN KIZLAR BİZ BUGÜN 25+0 OLDUK BİR HAFTAMIZ DAHA BİTTİ MELEK KIZIMA KAVUŞMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM ARTIK :)
şeker yüklemene de az kalmış.bende 27 mayısta yaptrcam şeker yuklemesi hiç yaptırmak ıstemıyorum aslında sırf doktor dedi dıye yaptırcam.
bende toplamda 12 kılo aldım acaba dıyetısyene mı gıtsem dıyorum neticede en cok kılo alacagımız doneme girdimbı yandan da seker yuklemesını bekleyim diyorum sonucuna gore giderim kafamda deli sorularrrrr :)
dün akşam ben de kocama daldım.Cnm saol. Dün anneme de anlattım biraz rahatladım. Ama sabah uyandım yine ayniyim ağlayarak çıktım evden. Bi yandan üzülüyorum da en güzel zamanları hamileliğin bebegimi de uzuyorum. Hep böyle bi git gel ruh halim. Allah yardimcimiz olsun canim
evet canım bende sekerden sonra gıdeyım dıye dusunuyorum bakalım hayırlısı olsun.
şeker yüklemene de az kalmış.
istersen önce bi şeker testi yaptır ondan sonra diyetisyene geçersin.
ben öyle yapardım sanıyorum.
ekmeği makarnayı böreği çöreği yeme canım.
yani şekerin olmasa bile bunları yemek çok faydalı değil bebeğine. en çok yoğurt , süt , peynir , yumurta, et . balık vs. yani protein ağırlıklı beslen.
ekmeği az yemelisin bunların yanında.
ara öğünler yap. elma ceviz kuru meyve ile.
zaten direk kilo alışın yavaşlar. normal ilerlersin.
anladım canım.evet canım bende sekerden sonra gıdeyım dıye dusunuyorum bakalım hayırlısı olsun.
ya tatlı gorunce dayanamıyorum ben bılıyorum bebege faydası olmadıgını ama ne bılım
bı kac gundur dıkkat edıyorum ekmek hıc yemıyorum. borek corek zaten yemıyom yapmıyom cunku . ama bazen ıs yerınde yemeklerde tatlı borek falan cıkınca yıyorum malesef
bu aylardan sonra az kılo almak ıcın elımden gelenı yapıcam cunku bacaklarımda sısmeye basladı
ahahahah :) dün aksam her evde kriz vardı sanırım :)dün akşam ben de kocama daldım.
çalı gibisin diyor. batıyorsun.
çok canım sıkkındı.
hatta bi şey söyledi ağladım . belli etmedim. sulugöz demesin diye ama öcümü de aldım.
baktı iyice hassaslaştım. ilgilendi saçlarımı okşadı. nazladı. tatlı sözler vs. yumuşattı yani.
önceki hamileliklerimde böyle hiç olmamıştım.
bu bebek kız ya. nazlı olacak galiba. beni çok etkiliyor şu ara.
bağırma canım . kendine yazık. direk dalacaksın. hamileyim baş edemem diyorsan . evde mutlaka oklavan vardır.ahahahah :) dün aksam her evde kriz vardı sanırım :)
bende eşimle tartıştım çok ustume geldı valla evde avazım cıktıgı kadar bagırdım şuan boğazım acıyo sinirlerimi cok bozdu saldırcaktım valla zor tuttum kendımı
Bunları yedikten sonra zaten insanın şekeri çıkmaz mı ki yahu.. Sanki özellikle şeker çıksın diye yapılmış.. Ben yaptırmadım ama şeker yüklemesi yapan arkadaşlardan da böyle birşey istendiğini hatırlamıyorum hiç..canımcım.
ben bugün arayacağım sağlık ocağını alacağım sonucunu
ama öğlenden sonra için hastaneye gitmem lazım . çünkü tahlil verdim kan ve idrar. onun sonuçlarını alacağım.
ama şeker için gün verdiler ya. 3 gün beslenme programı yazmışlar. öyle şeker tahlili yapacaklarmış
makarna, börek, çörek, pilav. bal , marmelat, reçel , şekerli çay yazmıylar
bunları benim önceki doktorlarım gebelik şekerinden dolayı yasaklamıştı. yememelisin demişti. zaten 3 gün yer gidersem üstüne şekerli su içersem şekerim çıkar
Evet canım kötü bir ağrı ama diyorum ya vücudum bu ağrıyı yadırgamıyor artık.. Fakat sende yeni bir durumsa doktoruna danış..Çok kötü ya bende bikac gün oldu aşırı var hiç yataktan çıkmak istemiyorum
dün akşam ben de kocama daldım.
çalı gibisin diyor. batıyorsun.
çok canım sıkkındı.
hatta bi şey söyledi ağladım . belli etmedim. sulugöz demesin diye ama öcümü de aldım.
baktı iyice hassaslaştım. ilgilendi saçlarımı okşadı. nazladı. tatlı sözler vs. yumuşattı yani.
önceki hamileliklerimde böyle hiç olmamıştım.
bu bebek kız ya. nazlı olacak galiba. beni çok etkiliyor şu ara.
bağırma canım . kendine yazık. direk dalacaksın. hamileyim baş edemem diyorsan . evde mutlaka oklavan vardır.
indir kemiklerinin üstüne. ya da indirir gibi yap korkut.
bak nasıl af diliyor.
benimde aynı sıkıntım vardı arkadaşlar bi hafta öncesine kadar.3 hafta aynı acıyı çektim bir süre topalladım gece dönüşler çok acı veriyordu. son bir haftadır geçti çok şükür inşallah sizinkide en kısa sürede geçerBende de var canım hem de baya uzun süredir.. Yatakta tek hamlede dönemiyorum, ayağımla birşey iterken veya ani kaşkışlarda falan acıyor..
Bu durum hem bebeğin ayaklarının aşağıda olmasından kaynaklı oraya baskı yapıyormuş.. Bir de pubik-pelvik kasları kaynaklı ağrı olabiliyormuş.. Kaslar kendisini doğuma hazırlıyormuş çünkü.. Genelde son zamanlarda olsa da bende epeydir var.. Çok şükür sızısı dışında bir problem yok.. ben alıştım artık o ağrıyla yaşamaya :)
hahahahahBende çok hassasim zaten normalde de duygusal bi insanım çok güçlü bi yapım yoktur içime kapanigimdir. Bi köşede sessiz sessiz ağlıyorum böyle ya da araba da eve giderken kafamı camdan tarafa cevirip ağlıyorum. Kocam o arada heyecanlı heyecanlı anlatiyo birşeyler bi bakiyo benim sürat musmula olmuş :)) adamın da dengesini bozdum.
evet . zaten şeker fırlar ben bunları yersem. bi de üstüne şekerli su . oy oy . direk iğneye başlatırlar beni Allah korusun.Bunları yedikten sonra zaten insanın şekeri çıkmaz mı ki yahu.. Sanki özellikle şeker çıksın diye yapılmış.. Ben yaptırmadım ama şeker yüklemesi yapan arkadaşlardan da böyle birşey istendiğini hatırlamıyorum hiç..
Evet canım kötü bir ağrı ama diyorum ya vücudum bu ağrıyı yadırgamıyor artık.. Fakat sende yeni bir durumsa doktoruna danış..
hahahah. olsunkız zaten ıtekledım ama tatmin etmedi beni sinirliyim uzak dur dıyom daha ustume gelıyo yanıma gelıyo git dıyom yok . benım zaten normaldede sesım cok cıkar kı sınırlenıne daha da cok cıkıyor
apartman bızı dınlemiştir heralde :) umrumda degıl
ben kraftın visco yatagını aldım park yatağın içine. pamuk yatağa göre daha iyiydi. Bide pamuk yatak belli bir süre sonra vücudun şeklini alır dedi satan kişi. viscoda bu yaşanmaz dedi bakalım bizde kullanıp göreceğiz artık.....kızlar bebek odalarını aldınız mı ben yatak odasına park yatak alıp cocuk odasınada genc odası döşemeyi düsünüyorum.2-3 yasından sonra gecebilir odasına.ama park yatagın içine nasıl yatak tercih edecegimi bilmiyorum visco mu pamuk mu sünger mi sizler neler yaptınız yada planlıyorsunuz
ahahahah :) dün aksam her evde kriz vardı sanırım :)
bende eşimle tartıştım çok ustume geldı valla evde avazım cıktıgı kadar bagırdım şuan boğazım acıyo sinirlerimi cok bozdu saldırcaktım valla zor tuttum kendımı
bakalım canım göstereceğim doktorumahe ya
sıpa bunlar. kötü insan değiller de . biraz sorumsuzlar galiba. dün telefon numarası verdi. bugün açmıyor.
eskiden yoktu evet.
gerçekten diyet yapmazlarsa bebekler çok iri doğuyordu. 5 kilo bile doğum oluyordu. belki 5,5 kilo
anne de aynı şekilde 30 kilo alıyordu.
şimdi yapılıyor ya. hani ben 2 hamilelikte yaptırdım ya. dikkat etmeme rağmen şekerim çıkmıştı. tedbir amaçlı diyet yazmıştı doktor.
bilmek iyi aslında . ama böyle börek çörek ye . üstüne şekerli su iç . ondan sonra öğren biraz garip geliyor.
ama sen ve ben yaptırdık . aç karnına şeker tarama . bak o uygun . bana uyar. o yüzden yaptırdım zatii
aynen napim ben herkesın gurultusunu cekıyom azcıkta onlar benı ceksınler :)hahahah. olsun
bi şeycik olmaz. dinlemeyiversinler.
nolcek
he ya hiç sorma çok agladım dun aksam sınırımden kovdum odadanda. kızımda anne sakın ol der gıbı tepikliyordu beni yerim ben onun mnicik ellerini ayaklarını yaaaa:))) agresif anneler kulübü
hahahahah
geçer canım . sonra sen bebişinle ilgilenirken güçleneceksin. anne olunca güçlü olunuyor.
evet . zaten şeker fırlar ben bunları yersem. bi de üstüne şekerli su . oy oy . direk iğneye başlatırlar beni Allah korusun.
yaptıramayacağım şeker yükleme
çünkü memur arkadaş benim şeker yükleme günüm olan pazartesi gününe izin aldı.
benim şeker yükleme direk yandı.
he ya hiç sorma çok agladım dun aksam sınırımden kovdum odadanda. kızımda anne sakın ol der gıbı tepikliyordu beni yerim ben onun mnicik ellerini ayaklarını yaaaa
doğsalarda sarıp sarmalayıp koklasak yavrularımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?