2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDIN KIZLAR BİZ BUGÜN 25+0 OLDUK BİR HAFTAMIZ DAHA BİTTİ MELEK KIZIMA KAVUŞMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM ARTIK :)

şeker yüklemene de az kalmış.
istersen önce bi şeker testi yaptır ondan sonra diyetisyene geçersin.
ben öyle yapardım sanıyorum.
ekmeği makarnayı böreği çöreği yeme canım.
yani şekerin olmasa bile bunları yemek çok faydalı değil bebeğine. en çok yoğurt , süt , peynir , yumurta, et . balık vs. yani protein ağırlıklı beslen.
ekmeği az yemelisin bunların yanında.
ara öğünler yap. elma ceviz kuru meyve ile.
zaten direk kilo alışın yavaşlar. normal ilerlersin.

dün akşam ben de kocama daldım.
çalı gibisin diyor. batıyorsun.
çok canım sıkkındı.
hatta bi şey söyledi ağladım . belli etmedim. sulugöz demesin diye ama öcümü de aldım.

baktı iyice hassaslaştım. ilgilendi saçlarımı okşadı. nazladı. tatlı sözler vs. yumuşattı yani.
önceki hamileliklerimde böyle hiç olmamıştım.
bu bebek kız ya. nazlı olacak galiba. beni çok etkiliyor şu ara.

evet canım bende sekerden sonra gıdeyım dıye dusunuyorum bakalım hayırlısı olsun.
ya tatlı gorunce dayanamıyorum ben bılıyorum bebege faydası olmadıgını ama ne bılım
bı kac gundur dıkkat edıyorum ekmek hıc yemıyorum. borek corek zaten yemıyom yapmıyom cunku . ama bazen ıs yerınde yemeklerde tatlı borek falan cıkınca yıyorum malesef

bu aylardan sonra az kılo almak ıcın elımden gelenı yapıcam cunku bacaklarımda sısmeye basladı

anladım canım.
ben de iş yerinde arada yemeklerde börek çıkarsa yiyorum ya. arada yemekten bi şey olmaz diyorum. her gün yemiyoruz ya.
tatlı için de öyle . arada yiyorum. 10 günde 1
ama tatlı da alışkanlık yapıyor. insan hep yemek istiyor. az az kesmek lazım.

ahahahah :) dün aksam her evde kriz vardı sanırım :)
bende eşimle tartıştım çok ustume geldı valla evde avazım cıktıgı kadar bagırdım şuan boğazım acıyo sinirlerimi cok bozdu saldırcaktım valla zor tuttum kendımı

bağırma canım . kendine yazık. direk dalacaksın. hamileyim baş edemem diyorsan . evde mutlaka oklavan vardır.
indir kemiklerinin üstüne. ya da indirir gibi yap korkut.
bak nasıl af diliyor.

Bunları yedikten sonra zaten insanın şekeri çıkmaz mı ki yahu.. Sanki özellikle şeker çıksın diye yapılmış.. Ben yaptırmadım ama şeker yüklemesi yapan arkadaşlardan da böyle birşey istendiğini hatırlamıyorum hiç..
Çok kötü ya bende bikac gün oldu aşırı var hiç yataktan çıkmak istemiyorum
Evet canım kötü bir ağrı ama diyorum ya vücudum bu ağrıyı yadırgamıyor artık.. Fakat sende yeni bir durumsa doktoruna danış..

Bende çok hassasim zaten normalde de duygusal bi insanım çok güçlü bi yapım yoktur içime kapanigimdir. Bi köşede sessiz sessiz ağlıyorum böyle ya da araba da eve giderken kafamı camdan tarafa cevirip ağlıyorum. Kocam o arada heyecanlı heyecanlı anlatiyo birşeyler bi bakiyo benim sürat musmula olmuş :)) adamın da dengesini bozdum.

bağırma canım . kendine yazık. direk dalacaksın. hamileyim baş edemem diyorsan . evde mutlaka oklavan vardır.
indir kemiklerinin üstüne. ya da indirir gibi yap korkut.
bak nasıl af diliyor.

kız zaten ıtekledım ama tatmin etmedi beni sinirliyim uzak dur dıyom daha ustume gelıyo yanıma gelıyo git dıyom yok . benım zaten normaldede sesım cok cıkar kı sınırlenıne daha da cok cıkıyor

apartman bızı dınlemiştir heralde :) umrumda degıl

benimde aynı sıkıntım vardı arkadaşlar bi hafta öncesine kadar.3 hafta aynı acıyı çektim bir süre topalladım gece dönüşler çok acı veriyordu. son bir haftadır geçti çok şükür inşallah sizinkide en kısa sürede geçer

hahahahah
geçer canım . sonra sen bebişinle ilgilenirken güçleneceksin. anne olunca güçlü olunuyor.
evet . zaten şeker fırlar ben bunları yersem. bi de üstüne şekerli su . oy oy . direk iğneye başlatırlar beni Allah korusun.
yaptıramayacağım şeker yükleme
çünkü memur arkadaş benim şeker yükleme günüm olan pazartesi gününe izin aldı.
benim şeker yükleme direk yandı.

hahahah. olsun
bi şeycik olmaz. dinlemeyiversinler.
nolcek

ben kraftın visco yatagını aldım park yatağın içine. pamuk yatağa göre daha iyiydi. Bide pamuk yatak belli bir süre sonra vücudun şeklini alır dedi satan kişi. viscoda bu yaşanmaz dedi bakalım bizde kullanıp göreceğiz artık.....

bakalım canım göstereceğim doktoruma
aç da gideceğim tabi.. belki o şeker testi kafi gelir tekrar istemez
hayırlısı artık

Ay ınşallah cnm ya.

Benimki de öyle paldır küldür basliyo hop anne ne agliyorsun der gibi :)) dogsunlar da bi yiyelim doya doya o elleri ayakları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…