2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen 2 çocuktan tecrübelisin zaten dikkat ediyormuşsun.. Gebelik şekeri özeti şuymuş onu anladım yediklerine dikkat edeceksin ki o zaman hem şeker çıkmıyor, hem bebeği besleyen gıdalar tüketiliyor ve böylece çok kilo alınmıyor..
Ben de ağlıyorum.. Normalde de ağlarım da bu aralar iyice duygusallaştım eşim ne dese dokunuyor.. Bir de sinirlendiriyor da bu aralar.. çok koyu Beşiktaşlı.. Pazar günü maçtan dolayı bi kriz yaşadık.. dün de galatasaray yenince morali falan gitti evde misafir. fırlatacaktım ben de birşey. diyorum şu maçlardaki stres yüzünden erken doğum yapacağım.. Her maçta gerim gerim geriliyorum.
İnşallah canım.. Son düzlükte biraz rahatlarız belki :)

ben visco yatak bebeklerde sağlıksız diye biliyorum. bebekler için en uygunu pamuk ya da yün yataklar. ben yün yatak yaptıracağım park yatağın içine

:))) ay son düzlüğe girdik dimi inşallah bi avazda kurtuluruz

şu güzel günlerini kendine zindan etme, durduk yere üzme kendini. her yeni gün bebeğine bir adım daha yaklaştığını düşün ve mutlu ol, kalk hadi kalk doğğğğrrrruuu işe :) ben napıyım bu koca göbişle birde ev toplamaya, taşınmaya çalışıyoruz ah ahhhh

başladınmı toplanmaya? evden eve nakliyat fırması tut kız onlar iyi oluyor

Kuzum kolay gelsin senin işin daha zormus ya. Oglum aaldı pozitif enerjini başladı yine gümbür gümbür :))) sen nasılsın gorusmeyeli face deki gruba da gelmissin :))

ben visco yatak bebeklerde sağlıksız diye biliyorum. bebekler için en uygunu pamuk ya da yün yataklar. ben yün yatak yaptıracağım park yatağın içine
ben de yatağın içine yaptırdım yün yatak, bir de yün yorgan. sanırım en sağlıklı olanı yün. eskiler, büyüklerimiz hep yün kullanırlarmış

hahaha aynen kız bence başka benimkide ağlatan cinsden ama bu ara sinirli yaptı beni dilekçim hep bağırasım var. allahtan kocam anlıyor yoksa zor. senki ağladın herkez ağlar. güçlü kadın

canım bence şeker yüklameni yaptır bende 13 kilo aldım. ama benim vitaminleri kullanmaya başladığımda iştahımı çok açtılar 2 ayda baya aldım. şimdi akşamları ilacları içiyorum normal kilo almaya başladım.
Benim oğlum iri biraz başka doktora gittiğimde hemen şekerden şüpheleniyorlar yaptırdın mı diye soruyorlar. şeker varsada tedbir almak çok önemli. yaptırmazsan hem şüphe duyacaksın var mı yok mu diye...

başladınmı toplanmaya? evden eve nakliyat fırması tut kız onlar iyi oluyor
başladım canımcım, bir mutfak dolapları kaldı birde ufak dolaplar (portmanto, banyo dolabı gibi...)

nakliye firması ile anlaşmıştı benim koca da sinirlendim git vazgeç dedim, iki sokak öteye dünya para istiyorlar k.bakmasınlar veremem. zaten kırılacak eşyalarımı güvenip bırakmam onlara, içim rahat etmez, topladım hepsini. eee yatak odama da sokmam öyle elin adamlarını ne kaldı geriye toplandı zaten ev :)

Kuzum kolay gelsin senin işin daha zormus ya. Oglum aaldı pozitif enerjini başladı yine gümbür gümbür :))) sen nasılsın gorusmeyeli face deki gruba da gelmissin :))
:) iyiyim çok şükür sen nasılsın. evet face gruptayım ama işler güçler çok da aktif olamıyorum maalesef ki

ahahahahha :)
ben gecen hazırakn ayında kısısel esyalarımı mutfak esyalarımı falan kendim topladım. gerı kalan mobılya beyaz esya grubunu falan herseyı sarıp götürdüler yerleştirdiler 500 tl verdim.

senden ne kadar ıstedıler ki canım?

hahaha aynen kız bence başka benimkide ağlatan cinsden ama bu ara sinirli yaptı beni dilekçim hep bağırasım var. allahtan kocam anlıyor yoksa zor. senki ağladın herkez ağlar. güçlü kadın

hep güçlü olmak ya da öyle görünmek de iyi değil duygu cum biliyor musun.
bu kez de sen hep güçlüsün diye çok yükleniliyor. arada belli etmek lazım. senin için de geçerli bu durum.

evet yani özellikle anne ve bebek hızlı kilo alıyorsa testi yaptırmak doğru olan.
kesinlikle yaptır sen de .
ben hala vitamin kullanmıyorum.
bugün kan tahlili sonucuma göre yine bi değerlendirme yapar herhalde doktor.

valla senden iyi istemişler kapaklı-çerkezköy arasına. bizim iki sokak arasına firmanın biri 800 istedi biri de 500 istedi. üstelik 3.katta 2.kata taşınacak öyle çok da yüksek değil

hepimiz yün yataklarda büyüdük gayette sağlıklıyız ancak doktorlar yatagın ne sert nede yumuşak olmasını istiyor kemik gelişimi için. inşallah bebeklerimiz için sıkıntı olmasında bunlar

valla senden iyi istemişler kapaklı-çerkezköy arasına. bizim iki sokak arasına firmanın biri 800 istedi biri de 500 istedi. üstelik 3.katta 2.kata taşınacak öyle çok da yüksek değil
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kız kelebek nakliyat var ona taşırmıştım ben gayette memnun kaldım.istersen orası ıle goruş bırde yoksa cok yorulacakasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…