- 24 Mart 2015
- 323
- 300
- 103
- 39
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.601
Sen 2 çocuktan tecrübelisin zaten dikkat ediyormuşsun.. Gebelik şekeri özeti şuymuş onu anladım yediklerine dikkat edeceksin ki o zaman hem şeker çıkmıyor, hem bebeği besleyen gıdalar tüketiliyor ve böylece çok kilo alınmıyor..hahahahah
geçer canım . sonra sen bebişinle ilgilenirken güçleneceksin. anne olunca güçlü olunuyor.
evet . zaten şeker fırlar ben bunları yersem. bi de üstüne şekerli su . oy oy . direk iğneye başlatırlar beni Allah korusun.
yaptıramayacağım şeker yükleme
çünkü memur arkadaş benim şeker yükleme günüm olan pazartesi gününe izin aldı.
benim şeker yükleme direk yandı.
Ben de ağlıyorum.. Normalde de ağlarım da bu aralar iyice duygusallaştım eşim ne dese dokunuyor.. Bir de sinirlendiriyor da bu aralar.. çok koyu Beşiktaşlı.. Pazar günü maçtan dolayı bi kriz yaşadık.. dün de galatasaray yenince morali falan gitti evde misafir. fırlatacaktım ben de birşey. diyorum şu maçlardaki stres yüzünden erken doğum yapacağım.. Her maçta gerim gerim geriliyorum.Bende çok hassasim zaten normalde de duygusal bi insanım çok güçlü bi yapım yoktur içime kapanigimdir. Bi köşede sessiz sessiz ağlıyorum böyle ya da araba da eve giderken kafamı camdan tarafa cevirip ağlıyorum. Kocam o arada heyecanlı heyecanlı anlatiyo birşeyler bi bakiyo benim sürat musmula olmuş :)) adamın da dengesini bozdum.
İnşallah canım.. Son düzlükte biraz rahatlarız belki :)benimde aynı sıkıntım vardı arkadaşlar bi hafta öncesine kadar.3 hafta aynı acıyı çektim bir süre topalladım gece dönüşler çok acı veriyordu. son bir haftadır geçti çok şükür inşallah sizinkide en kısa sürede geçer
ben visco yatak bebeklerde sağlıksız diye biliyorum. bebekler için en uygunu pamuk ya da yün yataklar. ben yün yatak yaptıracağım park yatağın içineben kraftın visco yatagını aldım park yatağın içine. pamuk yatağa göre daha iyiydi. Bide pamuk yatak belli bir süre sonra vücudun şeklini alır dedi satan kişi. viscoda bu yaşanmaz dedi bakalım bizde kullanıp göreceğiz artık.....
ben varımellerinde ve ayaklarında şişme olan varmı?
Sen 2 çocuktan tecrübelisin zaten dikkat ediyormuşsun.. Gebelik şekeri özeti şuymuş onu anladım yediklerine dikkat edeceksin ki o zaman hem şeker çıkmıyor, hem bebeği besleyen gıdalar tüketiliyor ve böylece çok kilo alınmıyor..
Ben de ağlıyorum.. Normalde de ağlarım da bu aralar iyice duygusallaştım eşim ne dese dokunuyor.. Bir de sinirlendiriyor da bu aralar.. çok koyu Beşiktaşlı.. Pazar günü maçtan dolayı bi kriz yaşadık.. dün de galatasaray yenince morali falan gitti evde misafir. fırlatacaktım ben de birşey. diyorum şu maçlardaki stres yüzünden erken doğum yapacağım.. Her maçta gerim gerim geriliyorum.
İnşallah canım.. Son düzlükte biraz rahatlarız belki :)
şu güzel günlerini kendine zindan etme, durduk yere üzme kendini. her yeni gün bebeğine bir adım daha yaklaştığını düşün ve mutlu ol, kalk hadi kalk doğğğğrrrruuu işe :) ben napıyım bu koca göbişle birde ev toplamaya, taşınmaya çalışıyoruz ah ahhhhHerkese merhaba güzel anneler ve bebekler :) beni iyice sabırsızlık basmaya başladı. Psikolojim alt üst durumda hergün sabah ise ağlayarak geliyorum. Sebebi de yataktan kalkmak istememem. Eşime kötü davranıyorum o da garibim işleri çok yoğun çok yanımda olamiyo ama elinden geleni yapiyo. Daha adam akıllı alışveriş yapamadık. Herşey gözümde buyuyo ama bnm tek isteğim sadece yatmaknapicam ben
başladınmı toplanmaya? evden eve nakliyat fırması tut kız onlar iyi oluyorşu güzel günlerini kendine zindan etme, durduk yere üzme kendini. her yeni gün bebeğine bir adım daha yaklaştığını düşün ve mutlu ol, kalk hadi kalk doğğğğrrrruuu işe :) ben napıyım bu koca göbişle birde ev toplamaya, taşınmaya çalışıyoruz ah ahhhh
şu güzel günlerini kendine zindan etme, durduk yere üzme kendini. her yeni gün bebeğine bir adım daha yaklaştığını düşün ve mutlu ol, kalk hadi kalk doğğğğrrrruuu işe :) ben napıyım bu koca göbişle birde ev toplamaya, taşınmaya çalışıyoruz ah ahhhh
ben de yatağın içine yaptırdım yün yatak, bir de yün yorgan. sanırım en sağlıklı olanı yün. eskiler, büyüklerimiz hep yün kullanırlarmışben visco yatak bebeklerde sağlıksız diye biliyorum. bebekler için en uygunu pamuk ya da yün yataklar. ben yün yatak yaptıracağım park yatağın içine
dün akşam ben de kocama daldım.
çalı gibisin diyor. batıyorsun.
çok canım sıkkındı.
hatta bi şey söyledi ağladım . belli etmedim. sulugöz demesin diye ama öcümü de aldım.
baktı iyice hassaslaştım. ilgilendi saçlarımı okşadı. nazladı. tatlı sözler vs. yumuşattı yani.
önceki hamileliklerimde böyle hiç olmamıştım.
bu bebek kız ya. nazlı olacak galiba. beni çok etkiliyor şu ara.
canım bence şeker yüklameni yaptır bende 13 kilo aldım. ama benim vitaminleri kullanmaya başladığımda iştahımı çok açtılar 2 ayda baya aldım. şimdi akşamları ilacları içiyorum normal kilo almaya başladım.bende 27 mayısta yaptrcam şeker yuklemesi hiç yaptırmak ıstemıyorum aslında sırf doktor dedi dıye yaptırcam.
bende toplamda 12 kılo aldım acaba dıyetısyene mı gıtsem dıyorum neticede en cok kılo alacagımız doneme girdimbı yandan da seker yuklemesını bekleyim diyorum sonucuna gore giderim kafamda deli sorularrrrr :)
başladım canımcım, bir mutfak dolapları kaldı birde ufak dolaplar (portmanto, banyo dolabı gibi...)başladınmı toplanmaya? evden eve nakliyat fırması tut kız onlar iyi oluyor
:) iyiyim çok şükür sen nasılsın. evet face gruptayım ama işler güçler çok da aktif olamıyorum maalesef kiKuzum kolay gelsin senin işin daha zormus ya. Oglum aaldı pozitif enerjini başladı yine gümbür gümbür :))) sen nasılsın gorusmeyeli face deki gruba da gelmissin :))
ohhh ne güzel canım sevindim senin adına
iyi tatiller canım bol bol dinlen eğlen
başladım canımcım, bir mutfak dolapları kaldı birde ufak dolaplar (portmanto, banyo dolabı gibi...)
nakliye firması ile anlaşmıştı benim koca da sinirlendim git vazgeç dedim, iki sokak öteye dünya para istiyorlar k.bakmasınlar veremem. zaten kırılacak eşyalarımı güvenip bırakmam onlara, içim rahat etmez, topladım hepsini. eee yatak odama da sokmam öyle elin adamlarını ne kaldı geriye toplandı zaten ev :)
hahaha aynen kız bence başka benimkide ağlatan cinsden ama bu ara sinirli yaptı beni dilekçim hep bağırasım var. allahtan kocam anlıyor yoksa zor. senki ağladın herkez ağlar. güçlü kadın
evet yani özellikle anne ve bebek hızlı kilo alıyorsa testi yaptırmak doğru olan.canım bence şeker yüklameni yaptır bende 13 kilo aldım. ama benim vitaminleri kullanmaya başladığımda iştahımı çok açtılar 2 ayda baya aldım. şimdi akşamları ilacları içiyorum normal kilo almaya başladım.
Benim oğlum iri biraz başka doktora gittiğimde hemen şekerden şüpheleniyorlar yaptırdın mı diye soruyorlar. şeker varsada tedbir almak çok önemli. yaptırmazsan hem şüphe duyacaksın var mı yok mu diye...
valla senden iyi istemişler kapaklı-çerkezköy arasına. bizim iki sokak arasına firmanın biri 800 istedi biri de 500 istedi. üstelik 3.katta 2.kata taşınacak öyle çok da yüksek değilahahahahha :)
ben gecen hazırakn ayında kısısel esyalarımı mutfak esyalarımı falan kendim topladım. gerı kalan mobılya beyaz esya grubunu falan herseyı sarıp götürdüler yerleştirdiler 500 tl verdim.
senden ne kadar ıstedıler ki canım?
kızlar mesajım gerilerde kalmış sanırım görmediniz fikirlerinizi verirseniz beni çok mutlu edersinizhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cocuk-odasi-yapacagim-lutfen-yardim.822761/
arkadaşlar çocuk odası hakkında konu açtım bakıp yorum yapar mısınız
hepimiz yün yataklarda büyüdük gayette sağlıklıyız ancak doktorlar yatagın ne sert nede yumuşak olmasını istiyor kemik gelişimi için. inşallah bebeklerimiz için sıkıntı olmasında bunlarben visco yatak bebeklerde sağlıksız diye biliyorum. bebekler için en uygunu pamuk ya da yün yataklar. ben yün yatak yaptıracağım park yatağın içine
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavalla senden iyi istemişler kapaklı-çerkezköy arasına. bizim iki sokak arasına firmanın biri 800 istedi biri de 500 istedi. üstelik 3.katta 2.kata taşınacak öyle çok da yüksek değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?