- 18 Kasım 2014
- 711
- 728
- 128
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.621
:) iyiyim çok şükür sen nasılsın. evet face gruptayım ama işler güçler çok da aktif olamıyorum maalesef ki
kızlar mesajım gerilerde kalmış sanırım görmediniz fikirlerinizi verirseniz beni çok mutlu edersiniz
çocuk odası hakkında
yok kuzum ya anam babam sağolsun tüm yük onların üstünde herşeyi yapıyorlar günlerdir, izin alayım diyorum kızıyorlar "ayak altında dolaşıcan bi işe yaramıycan en iyisi git otur iş yerinde" diyorlar :). hele annem gündüz o evde akşam da şimdiki evde benimle eşya topluyo kadın.ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kız kelebek nakliyat var ona taşırmıştım ben gayette memnun kaldım.istersen orası ıle goruş bırde yoksa cok yorulacakasın
Benim zeki kocam savaşçı güçlü karım var diyor. duygusal anlamda ilişkimiz anlamında ben güçlü değilim yani hep ruhumu okşaması lazım sevcek öpcek güzel sözler böyle ericek hep yoksa deliriyorum :)))
hep güçlü olmak ya da öyle görünmek de iyi değil duygu cum biliyor musun.
bu kez de sen hep güçlüsün diye çok yükleniliyor. arada belli etmek lazım. senin için de geçerli bu durum.
yok kuzum ya anam babam sağolsun tüm yük onların üstünde herşeyi yapıyorlar günlerdir, izin alayım diyorum kızıyorlar "ayak altında dolaşıcan bi işe yaramıycan en iyisi git otur iş yerinde" diyorlar :). hele annem gündüz o evde akşam da şimdiki evde benimle eşya topluyo kadın.
birde odanın birini hiç götürmeyeceğim, bırakacağım yeni eşya aldık. yani bir koltuk takımı, salon takımı ve yatak odasına o kadar nakliye parası veremem şu zamanda elim gitmez :) kızımın eksikleri dururken. (çok cimri oldum bu ara :) ) eş dost arkadaşlar sağolsun 15 kişi oldu şimdiden gelirim yardıma diyen
canım sen evde tartılmıyormusun?dün doktora girdim ya. ne tarttı ne tansiyon ölçtü ,
kaç kilo aldım hala bilmiyorum.
çok sinir oldum.
aynısı ilk gittiğim dr da banada olmuştu delirmiştim.dün doktora girdim ya. ne tarttı ne tansiyon ölçtü ,
çok sinir oldum.
yapma yaawBenim zeki kocam savaşçı güçlü karım var diyor. duygusal anlamda ilişkimiz anlamında ben güçlü değilim yani hep ruhumu okşaması lazım sevcek öpcek güzel sözler böyle ericek hep yoksa deliriyorum :)))
tartım yokcanım sen evde tartılmıyormusun?
tansıyonunda bır dengesızlık olsa hıssedersın sinirlenme
ben de baktım cevap yazdım.TEŞEKKÜR EDERİMM
yapma yaaw
zor kadınsın o zaman şekerim
tartım yok
onu koyacak yer de yok.
tansiyonum evet genelde aynıdır. tansiyondan çok kiloyu merak ediyordum .
bugün ezcaneye girmem gerekirse tartılcam bakalım. belki kan sonucuma göre bi vitamin ya da kan hapı yazar.
yapma yaaw
zor kadınsın o zaman şekerim
tartım yok
onu koyacak yer de yok.
tansiyonum evet genelde aynıdır. tansiyondan çok kiloyu merak ediyordum .
bugün ezcaneye girmem gerekirse tartılcam bakalım. belki kan sonucuma göre bi vitamin ya da kan hapı yazar.
ah şekerim sen gel benim evi bi gör. her yer oyuncak kaynıyor. her yerden oyuncak çıkıyor.kız küçücük tartıyı koycak yerın mı yok evin çok mu küçük?
çok ilgi istiyorum dedin ya ondan öyle dedim canımcım.yok kız nesi zor :) ilgi manyağıyım ağır abla değilimdir yani duygusalımdır. ama çalışkan koşturan ev iş öylede yönüm var. ama ağladığımı bende pek belli etmeyi sevmem numara derler gibi geliyor:) krizler hariç tabi
ah şekerim sen gel benim evi bi gör. her yer oyuncak kaynıyor. her yerden oyuncak çıkıyor.
banyoda da banyo yaparken oynadıkları oyuncak var her tarafta.
ıvır zıvırım çok. onu alsam çocuklar tepesinden inmez. 2 güne bozarlar. tartı kendini şaşırır.
gerekli de görmediğimden olsa gerek almadım canımcım.
neden yahudün doktora girdim ya. ne tarttı ne tansiyon ölçtü ,
çok sinir oldum.
öyle yapmayı düşünüyorum bu gün. bi ara ilaç almasam bile gircem eczaneye tartıyı bulup tartılcam vallahi . tak etti yanineden yahu
bende unutuyorum da akıl kalmıyo bazen
eczane de bi tartık olmazsa canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?