2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inernette arastırdıgımda viscoda cok önerilmiyor anlamadım bende

Kizlar merhaba
emzirme sutyeni alacagim ama benim.goguslerim hic buyumedi.yine de 1 - 2 beden buyuk mu almaliyim?
canım ben normalde 90 beden kullanıyorum 95 acaktım gözume kucuk geldı dedım 100 alayım eve geldım denedım büyük oldu biraz değiştirmedimde bebek doğunca süt olur büyür daha rahat ederim diye ama bilmiyom.

tecrübeli anneler yardımcı olur bu konuda

Bende ise zorla gelenlerdenim bu arada vajinada ve bacak arasında ki kemiklerde çok aşırı ağrım var adım aramıyorum oturamiyorum agridan yatakta dönerken bile ağrıyor aynı sorunu yasayan varmı:-((
Benim 2 ay önce öyleydi bana da bebek büyüyor dedi dr. idrar yolu enf. çıktı.. Sende de olabilir mi öyle.. Tam anlattığın gibiydi vajina kemiğinde ağrı zonklama bıçak batması garip şeylerdi..
Bi gün acile gittik idrar testi yaptılar öle çıktı. Dr. hanım bunu düşünmemişti..

dün doktora girdim ya. ne tarttı ne tansiyon ölçtü ,
kaç kilo aldım hala bilmiyorum.
çok sinir oldum.
benim doktorda bıraktı son zamanlarda kilo tansiyon ölctürmyei ama ben kendim cıkıyorum basküle bakıyorum ne kadar almısım.tansiyon içinde saglık ocagına gittigimde bakıyolar artık.doktorum o kadar cok konusuyor ki tansiyona niye bakmıyorsunuz diyemiyorum :)

Selamlar anne adayları.. izmirde oturuyorum ve bende aqustos annesiyim sanirim.. bende de dediqiniz qibi aqrilar cok fazlasiyla oluyor.. doktora soyledim ama iyice soqudum doktordan ya.. ne kiloya bakti ne tansiyona.. cocuqun başi yukardaymis insaAllah donermis yoksa sezaryanmis.. bu nasil mantik ya gecen ayda asaqida demisti hareket ediyor cocuk.. hele verdiqi fotografi gorseniz.. ucreti uyqun iyi bi doktor varmi bildiqiniz canlarim.. yoruldum valla kacinci doktorum..

Kizlar daha once de sordum ama kimse cevap yazmamis
Gece yatarken sorun yasiyor musunuz?
Saga sola donerken rahatsz oluyrm.nereye dönsem bebegim orada toplaniyor sanki.hem ustune yatms gibi hissediyrm hem donerken tas gibi oldugundan canim yaniyor.
Normal mi acaba?

Ben de emzirme sud. Ve gecelik almak istiyrm hastane icin.nolur nolmaz kendi ihtiyaclarim da hazir olsun diye.ama bedeni nasil alcaz bilemedim.tecrubeli annerimiz yazarsa sevinirim ben de

Ben de emzirme sud. Ve gecelik almak istiyrm hastane icin.nolur nolmaz kendi ihtiyaclarim da hazir olsun diye.ama bedeni nasil alcaz bilemedim.tecrubeli annerimiz yazarsa sevinirim ben de
canım aldıgım yerdeki kadın emzirme sütyenınde bır beden buyuk verdıklerını soyledı . gecelıktede normal bedenınden bır beden buyuk al daha rahat edersın dıye dusunuyorum.

canım banada oluyor aynısı normal bence.hatta korkuyodum bebek sıkışıyo falan diye ama sanmıyorum kıpır kıpır nereye dönsem o tarafta oynuyo.bence rahatları yerinde gayet

YA kızlar dünde yazmıştım çok hareketli kızım diye anam akşamdan beri tık yok az vurdu sabah yemekten geldim şimdi hala tık yok tuhaf değilmi ya?

Aynen ben toplanma olarak değil ama hangi tarafa yatsam pıt pıt vuruyor. Sırt üstü yatmakta doğru değilmiş.. Buna yapılacak hiç bir şey yok bence

YA kızlar dünde yazmıştım çok hareketli kızım diye anam akşamdan beri tık yok az vurdu sabah yemekten geldim şimdi hala tık yok tuhaf değilmi ya?
Canım benimde oluyor arada öyle.. Hatta bazen bir iki gün hareketlerine resmen ara veriyor çok hafif hissediyorum.
Sonra eskisi gibi oluyor. Endişeleneme yarında geçsin

bende de aynı durum var canım telaşlanma,her döndüğümde hissediyorum bebeğimin karnımın içinde o yöne kaydığını, o toplanma hissi bende de oluyo. o yüzden tam sağa ya da sola yatmıyorum biraz eğimli yatıyorum

kızlar merhaba nasılsın... ben çok zordayım. o yüzden uzun zamandır siteye giremiyorum. geçen pazartesi bakımız geldi ve ben artık gelmiycem dedi. eve yakın kreş 2 yaşında diye kızımı almadı. geçen hafta ve bu hafta kayınvalidemler bakıyor. pazartesi napıcaz bilmiyorum. işyeri de izin vermiyor birsürü şey anlıycanız. benim size sorum şu muhtemelen bu konu geçmiştir kusura bakmayın. geçen hafta şeker yüklemesi yapıldı. bir kere 50 gr içtim bi saat sonra kannımı aldılar. sonuç 150 çıktı bu biraz fazla galiba de mi. doktora gitmeme daha çok var. bilgisi olan var mı

50mg lık şeker yüklemesinin sınırı 14o Doktoruna telefonla ulaşma imkanın var mı?

hmmm geçmiş yani doğru ya kağıtta da 140 yazıyodu. maalesef doğuma girmiş ulaşamıyorum olmazsa sonra bi daha deniyim acil bi durum yoktur heralde

Bence acil değildir. Benim 50 mgda 173 çıkmıştı. 100mg lık bir daha yaptılar. 100mg da da 3. saat ölçümü yüksek çıktı şimdi kendi çapımda yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum..

canım aldıgım yerdeki kadın emzirme sütyenınde bır beden buyuk verdıklerını soyledı . gecelıktede normal bedenınden bır beden buyuk al daha rahat edersın dıye dusunuyorum.
Saol canim.emzirme sudyenini normal bedenimizden mi bir beden buyuk alicaz yoksa bunlar daha buyumeye devam mi edecek acaba?
Ben normalde 80kullaniodum dolgulu.simdi 85 kullaniyrm.emzirme sudyenlernde dolgu da yok 85mi almak lazim acep 90 mi? Yada bekleyip gormek mi dogrudur ayyyy bilemiyrm ya eksik de bitmiyor.nasil alacagimi da bilemiyrm.

canım banada oluyor aynısı normal bence.hatta korkuyodum bebek sıkışıyo falan diye ama sanmıyorum kıpır kıpır nereye dönsem o tarafta oynuyo.bence rahatları yerinde gayet

Aynen ben toplanma olarak değil ama hangi tarafa yatsam pıt pıt vuruyor. Sırt üstü yatmakta doğru değilmiş.. Buna yapılacak hiç bir şey yok bence

Saolun kizlar.iki uc gecedr uyuyamiyordum.dün sirtima bir yastik koydum destek olsun diye,basimin altina iki yastik koydum cok guzel uyumusum. Sanirim ilk gebeligimz oldugu icin de tedirgin oluyrz hareketlerden.agri da oluyor benim donerken. Ama dun 3yastikla yanlara da donerek cok rahat uyumusum.isteyenler deneyeblr.baska yöntemi olan varsa onu da deneyelim yazsin da uyumayinca sersemliyor insan.gün de gecmek bilmiyor.simdiden bol bol uyuyalim.ilerde uyuyamayacakmisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…