- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.661
kızlar merhaba nasılsın... ben çok zordayım. o yüzden uzun zamandır siteye giremiyorum. geçen pazartesi bakımız geldi ve ben artık gelmiycem dedi. eve yakın kreş 2 yaşında diye kızımı almadı. geçen hafta ve bu hafta kayınvalidemler bakıyor. pazartesi napıcaz bilmiyorum. işyeri de izin vermiyor birsürü şey anlıycanız. benim size sorum şu muhtemelen bu konu geçmiştir kusura bakmayın. geçen hafta şeker yüklemesi yapıldı. bir kere 50 gr içtim bi saat sonra kannımı aldılar. sonuç 150 çıktı bu biraz fazla galiba de mi. doktora gitmeme daha çok var. bilgisi olan var mı
canım saol gecti agrısı gelmez insallah bidaha..Ah canim benim Allah yardimcin olsun. Rovamcyne diye bi antibiyotik var bir de parol agri kesici. Ben yeni dogum yaptm bebegm 5 gunluk. Ve hamileligim 3. Ayindan beri 20 lik dis agrisi cektim karanfil kullandm yasakmis dusuk riski olusturyr bol yogurt yedim bol peynir. Artk dis agrisi beni haftalarca uyutmadi en son doktor dis agrisi cekmeye devam eder ve tedavi ettrmezsen bebek erken dogum uyarisi verr dedi ve anestezi istemedgm icin kullandm bu haplari. Bebegm de saglikli cok sukur. Ve bol dua ettm. Allah sifa versin
hayırdırr canım ne ev tasıması hamiş hamiş??? zor oluyordur işin Allah yardımcın olsun.. beslenmene dikkat et hee ihmal etme iş yaparken.başladım canımcım, bir mutfak dolapları kaldı birde ufak dolaplar (portmanto, banyo dolabı gibi...)
nakliye firması ile anlaşmıştı benim koca da sinirlendim git vazgeç dedim, iki sokak öteye dünya para istiyorlar k.bakmasınlar veremem. zaten kırılacak eşyalarımı güvenip bırakmam onlara, içim rahat etmez, topladım hepsini. eee yatak odama da sokmam öyle elin adamlarını ne kaldı geriye toplandı zaten ev :)
canım ben sırt üstü ve sola yatıyorum. dönüşlerimde desteksiz dönemiyorum. zorlanıyorum. sola yatınca mesela bebeğim sola geliyor asagıda oluyor. sırt üstü yatınca da asagıda hissediyorum.Kizlar daha once de sordum ama kimse cevap yazmamis
Gece yatarken sorun yasiyor musunuz?
Saga sola donerken rahatsz oluyrm.nereye dönsem bebegim orada toplaniyor sanki.hem ustune yatms gibi hissediyrm hem donerken tas gibi oldugundan canim yaniyor.
Normal mi acaba?
canım sıkma canını herşeyin hayırlısı durumun iyi değilse kimse senin dostun olmaz ama durumun iyi olsaydı herkes yapışırdı merak etme çocuk rızkıyla gelir Allah yardımcı olsunOffff offff moralim çok bozuk kızlar. Eşim bi arkadaşıyla ortaklığa girdi adam bunu dolandirdi 50 bin TL borcu bize kakaladi ve kıbrısa kaçtı.1sene önce o gün bugündür karın tokluguyla yaşıyoruz üstüne bebekte olunca daha da zorlandik.Benim hamilelik sorunlu geçince iştende çıktım. 30 bin TL de benim kredi ödemem ile birlikte borç oldu 80 bin .Ve kaynanamlar bu durumu biliyor ve bize 1 senedir tek kuruş gondermediler. Dün eşim aramış biraz yardım edin bana demiş. Kaynanada gelin bu sene topladiginiz fındık sizin olsun demiş ay şaka gibi ozaman ben daha 10 günlük doğum yapmış falan olacağım eşimde tek başına ne toplayacak.toplayacak.Dedim onlar bizimle dalgami geçiyor dogumdan sonra yardım etmezlerse torun yüzü falan goremezler diye bağırdıM. Bide sadece bi yelek dokumus bana fotosunu gondermisler istemiyorum deddedim.tek çöp aldıkları yok doğumu benim ailem karşılayacak bebek için lazım olan herseyi de onlar alıyor. Bu kadar olur mu ya nasıl bir aile bunlar.sanki erkek ailesi değiller ama para istemeye gelince yüzsüzlükleri tavan yapıyor.vallahi burası da olmasa kime anlatıp rahatlardim bilemiyorum iyi ki varsınız
canım normaldir herhalde baksana herkese olabiliyor. benimde 2 gün onceee uykudan uyandırdı beni gün boyu durmadı. dün ve bugün sakinn meselaa. nerdeyse hissettirmeyecek kendini. ama arada vurdugu için içim rahattt bir nebzede olsaa.YA kızlar dünde yazmıştım çok hareketli kızım diye anam akşamdan beri tık yok az vurdu sabah yemekten geldim şimdi hala tık yoktuhaf değilmi ya?
Kizlar nasil yatiyorsunuz?
Aynı dertten muzdaribim merak etme 2 ay sonra geçecek
Offff offff moralim çok bozuk kızlar. Eşim bi arkadaşıyla ortaklığa girdi adam bunu dolandirdi 50 bin TL borcu bize kakaladi ve kıbrısa kaçtı.1sene önce o gün bugündür karın tokluguyla yaşıyoruz üstüne bebekte olunca daha da zorlandik.Benim hamilelik sorunlu geçince iştende çıktım. 30 bin TL de benim kredi ödemem ile birlikte borç oldu 80 bin .Ve kaynanamlar bu durumu biliyor ve bize 1 senedir tek kuruş gondermediler. Dün eşim aramış biraz yardım edin bana demiş. Kaynanada gelin bu sene topladiginiz fındık sizin olsun demiş ay şaka gibi ozaman ben daha 10 günlük doğum yapmış falan olacağım eşimde tek başına ne toplayacak.toplayacak.Dedim onlar bizimle dalgami geçiyor dogumdan sonra yardım etmezlerse torun yüzü falan goremezler diye bağırdıM. Bide sadece bi yelek dokumus bana fotosunu gondermisler istemiyorum deddedim.tek çöp aldıkları yok doğumu benim ailem karşılayacak bebek için lazım olan herseyi de onlar alıyor. Bu kadar olur mu ya nasıl bir aile bunlar.sanki erkek ailesi değiller ama para istemeye gelince yüzsüzlükleri tavan yapıyor.vallahi burası da olmasa kime anlatıp rahatlardim bilemiyorum iyi ki varsınız
ahhh canım sıkma kendini desemde sıkacaksın. üzüldüm. tabi anlayışlı olmaları gerek ama bazen insanlar empati kuramıyorr..Offff offff moralim çok bozuk kızlar. Eşim bi arkadaşıyla ortaklığa girdi adam bunu dolandirdi 50 bin TL borcu bize kakaladi ve kıbrısa kaçtı.1sene önce o gün bugündür karın tokluguyla yaşıyoruz üstüne bebekte olunca daha da zorlandik.Benim hamilelik sorunlu geçince iştende çıktım. 30 bin TL de benim kredi ödemem ile birlikte borç oldu 80 bin .Ve kaynanamlar bu durumu biliyor ve bize 1 senedir tek kuruş gondermediler. Dün eşim aramış biraz yardım edin bana demiş. Kaynanada gelin bu sene topladiginiz fındık sizin olsun demiş ay şaka gibi ozaman ben daha 10 günlük doğum yapmış falan olacağım eşimde tek başına ne toplayacak.toplayacak.Dedim onlar bizimle dalgami geçiyor dogumdan sonra yardım etmezlerse torun yüzü falan goremezler diye bağırdıM. Bide sadece bi yelek dokumus bana fotosunu gondermisler istemiyorum deddedim.tek çöp aldıkları yok doğumu benim ailem karşılayacak bebek için lazım olan herseyi de onlar alıyor. Bu kadar olur mu ya nasıl bir aile bunlar.sanki erkek ailesi değiller ama para istemeye gelince yüzsüzlükleri tavan yapıyor.vallahi burası da olmasa kime anlatıp rahatlardim bilemiyorum iyi ki varsınız
Offff offff moralim çok bozuk kızlar. Eşim bi arkadaşıyla ortaklığa girdi adam bunu dolandirdi 50 bin TL borcu bize kakaladi ve kıbrısa kaçtı.1sene önce o gün bugündür karın tokluguyla yaşıyoruz üstüne bebekte olunca daha da zorlandik.Benim hamilelik sorunlu geçince iştende çıktım. 30 bin TL de benim kredi ödemem ile birlikte borç oldu 80 bin .Ve kaynanamlar bu durumu biliyor ve bize 1 senedir tek kuruş gondermediler. Dün eşim aramış biraz yardım edin bana demiş. Kaynanada gelin bu sene topladiginiz fındık sizin olsun demiş ay şaka gibi ozaman ben daha 10 günlük doğum yapmış falan olacağım eşimde tek başına ne toplayacak.toplayacak.Dedim onlar bizimle dalgami geçiyor dogumdan sonra yardım etmezlerse torun yüzü falan goremezler diye bağırdıM. Bide sadece bi yelek dokumus bana fotosunu gondermisler istemiyorum deddedim.tek çöp aldıkları yok doğumu benim ailem karşılayacak bebek için lazım olan herseyi de onlar alıyor. Bu kadar olur mu ya nasıl bir aile bunlar.sanki erkek ailesi değiller ama para istemeye gelince yüzsüzlükleri tavan yapıyor.vallahi burası da olmasa kime anlatıp rahatlardim bilemiyorum iyi ki varsınız
Canım umarım bakıcı sorununu çözersin zor bi durum izne ayrılmamıza da az kaldı annenlr kv idare etse iyi olur senin için ben de cumartesi yaptırdım 156 çıktı 140 üst sınırmış beni diyetisyene yönlendirdi doktorum diyetle kontrol altına alırız dedi sana da öyle diyebilir doktorunu arayıp bilgilendirsen iyi olur çok beklemeden diyete başlaman gerekebilirkızlar merhaba nasılsın... ben çok zordayım. o yüzden uzun zamandır siteye giremiyorum. geçen pazartesi bakımız geldi ve ben artık gelmiycem dedi. eve yakın kreş 2 yaşında diye kızımı almadı. geçen hafta ve bu hafta kayınvalidemler bakıyor. pazartesi napıcaz bilmiyorum. işyeri de izin vermiyor birsürü şey anlıycanız. benim size sorum şu muhtemelen bu konu geçmiştir kusura bakmayın. geçen hafta şeker yüklemesi yapıldı. bir kere 50 gr içtim bi saat sonra kannımı aldılar. sonuç 150 çıktı bu biraz fazla galiba de mi. doktora gitmeme daha çok var. bilgisi olan var mı
canımcımmmm sıkma kendini Allah kaldıramayacağınızdan fazla yükü yüklemez omuzlarınıza.
her bebek rızkı ile gelir senin bebeğinde öyle gelecek. Rabbim yuvanızdan huzuru mutluluğu sağlığı eksik etmesin.
eşinin ailesinide takma takılacak insanlar değiller belliki . lohusa halinle fındık toplasın diyorlarsa insan olduklarına şüphem var açıkçası.
Ah kızlar ah takmamak elde değil ki insan bi düşünür bu kız hamile daha anlayışlı olalım diye ama nerde insanı zıvanadan çıkarıyorlar inşallah borclarimizi öderken Rabbim kolaylıklar nasip eder.canım sıkma canını herşeyin hayırlısı durumun iyi değilse kimse senin dostun olmaz ama durumun iyi olsaydı herkes yapışırdı merak etme çocuk rızkıyla gelir Allah yardımcı olsun
Canim okadar fındık yok zaten bunların amacı bizi çalıştırıp zırnık koklatmamak. Eltim 13yıllık evli her seferinde gelin toplayın sana bilezik alıcam çocukların okul masraflarını karşilayacagiz demişler senelerdir toplatmislar otobüs parasini bile vermeden geri def etmişler. Şimdi Eltim de artık gitmiyor kancayı bize takmaya çalışıyorlar benim koca da saf hala verecekler diye inanıyor.bende git topla gör ananin yapacaklarinı dedim artık karışmıyorum allahindan bulsun herkesahhh canım sıkma kendini desemde sıkacaksın. üzüldüm. tabi anlayışlı olmaları gerek ama bazen insanlar empati kuramıyorr..
fındık işi sizi bayagı desteklerdi para konusunda ama zamanı ters. dogum yapmış olcaksın sen hayatta gidemezsin eşin seni bırakıp gelemez. burada böyle işler için rus işciler tutuluyor canım. eger arazi büyükse kocan seni annenlere emanet edip arazinin durumuna göre gelir 10-15 gün işcileri tutar çalıştırır. e fındıkta pahalı getirisi de iyi olur. desteklemesini felanda siz alırsınız en azından rahatlatır sizi. bir ortayol bulursunuz insallah..
aile toplayıpta emek edince parasını da vermek istemezler bence.. gene de siz bilirsiniz.
Ah kızlar ah takmamak elde değil ki insan bi düşünür bu kız hamile daha anlayışlı olalım diye ama nerde insanı zıvanadan çıkarıyorlar inşallah borclarimizi öderken Rabbim kolaylıklar nasip eder.
Amin canım aminnn Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah dua ederken beni de unutmayınAH canım benim nası üzüldüm iç çektim inan allahım yardımcın olsun allahım gönlüne göre versin.inş feraha kavuşun eşinle bebeğinle. üzüldüm senin adına.
off arkadaşım iç çektim vala okurken.. Kv'ye diyecek birşey yok lohusa halinle seni nasıl oraya sürüklemeyi planlıyor acaba.. Eşin durumun farkındaysa hiç sıkıntı etme kendine..Offff offff moralim çok bozuk kızlar. Eşim bi arkadaşıyla ortaklığa girdi adam bunu dolandirdi 50 bin TL borcu bize kakaladi ve kıbrısa kaçtı.1sene önce o gün bugündür karın tokluguyla yaşıyoruz üstüne bebekte olunca daha da zorlandik.Benim hamilelik sorunlu geçince iştende çıktım. 30 bin TL de benim kredi ödemem ile birlikte borç oldu 80 bin .Ve kaynanamlar bu durumu biliyor ve bize 1 senedir tek kuruş gondermediler. Dün eşim aramış biraz yardım edin bana demiş. Kaynanada gelin bu sene topladiginiz fındık sizin olsun demiş ay şaka gibi ozaman ben daha 10 günlük doğum yapmış falan olacağım eşimde tek başına ne toplayacak.toplayacak.Dedim onlar bizimle dalgami geçiyor dogumdan sonra yardım etmezlerse torun yüzü falan goremezler diye bağırdıM. Bide sadece bi yelek dokumus bana fotosunu gondermisler istemiyorum deddedim.tek çöp aldıkları yok doğumu benim ailem karşılayacak bebek için lazım olan herseyi de onlar alıyor. Bu kadar olur mu ya nasıl bir aile bunlar.sanki erkek ailesi değiller ama para istemeye gelince yüzsüzlükleri tavan yapıyor.vallahi burası da olmasa kime anlatıp rahatlardim bilemiyorum iyi ki varsınız
canım seni çok iyi anlıyorum ..hesap kitap yapıyorlarsa o kötü??biraz da seni düşünmeleri lazım...Canim okadar fındık yok zaten bunların amacı bizi çalıştırıp zırnık koklatmamak. Eltim 13yıllık evli her seferinde gelin toplayın sana bilezik alıcam çocukların okul masraflarını karşilayacagiz demişler senelerdir toplatmislar otobüs parasini bile vermeden geri def etmişler. Şimdi Eltim de artık gitmiyor kancayı bize takmaya çalışıyorlar benim koca da saf hala verecekler diye inanıyor.bende git topla gör ananin yapacaklarinı dedim artık karışmıyorum allahindan bulsun herkes
Kıyamam ya çok üzüldüm gerçekten inşallah insafa gelirler, yardımda bulunurlar. İyi düşünmeye çalış canım kendini de bebeğinide üzme şimdi sen. Demesi kolay dersin biliyorum ama bebek bereketiyle gelirmiş ferahlarsınız Allah'ın izni ile. Onlar da anlarlar size haksızlık ettiklerini. Sıkma canını üzülme canımOffff offff moralim çok bozuk kızlar. Eşim bi arkadaşıyla ortaklığa girdi adam bunu dolandirdi 50 bin TL borcu bize kakaladi ve kıbrısa kaçtı.1sene önce o gün bugündür karın tokluguyla yaşıyoruz üstüne bebekte olunca daha da zorlandik.Benim hamilelik sorunlu geçince iştende çıktım. 30 bin TL de benim kredi ödemem ile birlikte borç oldu 80 bin .Ve kaynanamlar bu durumu biliyor ve bize 1 senedir tek kuruş gondermediler. Dün eşim aramış biraz yardım edin bana demiş. Kaynanada gelin bu sene topladiginiz fındık sizin olsun demiş ay şaka gibi ozaman ben daha 10 günlük doğum yapmış falan olacağım eşimde tek başına ne toplayacak.toplayacak.Dedim onlar bizimle dalgami geçiyor dogumdan sonra yardım etmezlerse torun yüzü falan goremezler diye bağırdıM. Bide sadece bi yelek dokumus bana fotosunu gondermisler istemiyorum deddedim.tek çöp aldıkları yok doğumu benim ailem karşılayacak bebek için lazım olan herseyi de onlar alıyor. Bu kadar olur mu ya nasıl bir aile bunlar.sanki erkek ailesi değiller ama para istemeye gelince yüzsüzlükleri tavan yapıyor.vallahi burası da olmasa kime anlatıp rahatlardim bilemiyorum iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?