2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Al bnden de o kdr cnm bizimkiler de öyle düğünde de bişi olmadi şimdü de biras tedbirli davramk istiyolarmiş doğumdn snr alirz ne lazimsa diyolar ama doğumdn snr ya inş herseyleri hzr olck sadece büyüdükçe kiyafet ve bezler değişir onları da alirz zaten ev aldik bi cok sey eksik vardi aldik aldik biz ne alcaz birini biz alsaydik diyor almadan önce sorsa ya

ahh ahh diyorum ya yalandan da olsa soruyormuş sizinkiler bizimkilerde o yok annemler aldılar kıyafetleri her telefonda bebeğimizi öpüyoruz diyorlar kvler daha bebeğin ismi ne olacak onu bile bilmiyorlar çünkü hiç ilgilenmediler :) benimde işime geliyor ilerde hiç bir söz sahibi olamıcaklar

Lila rengine.duvar kagidinida koctasdan aldm hosuma gitti minnieli.duz boyalar uygun fiyatta iste.alcida olsun guzel olsun dedik.duvar kagidida toz pembeli.aldm cnm bekletiyorum aldigim yerde.bitsin yollucam resimleri
Güle güle kullanın canım bekliyoruz resimleri bizde en yakın zamanda başlayacağız temizliğe

kızlar ya ben horlamaya başladım kendi horultuma kendim uyanıyorum
rahatsız olmaya başladım iyice

Kızlar içim içimi yiyor beni bir siz anlarsiniz. Bebeğim 1 buçuk haftadır artık düzenli olarak hareket etmeye başlamıştı. Ama 2 gündür o kadar az hareket ediyor ki akşam acilen gittim orda kalp atışını dinleyelim diye nts de zaten duyulmuyor çünkü bizimki ufakmis onlar da ultrason dan baktılar kalbi atıyor suyu normal dedi. Ama bu çocuk neden hareket etmez. Ailemin yanındayım bu yüzden kendi doktoruma gidemiyorum. Ama evdeyim dinleniyorum Karnım tok yani çok hareketli olmalıydı. Sizde de böyle olur mu hiç? İçim rahat değil bir de haftasonu girdi :/

Kizlar ara sira karni agriyAn varmi?benim agri oluyor.gecen kontrolumde dr erken dogum yok gayet iyisin dedi ama agrim yoktu.korkuorm ya2 hafta var daha kontrolume
canım karın agrın nasıl adet agrısı gibi mi ? böyle kısa süreli 1-2 dk mı ? ben de var cok sık olmuyor da korkutuyor gene not aldım bu hafta doktora gidince sorucam.
bazen gaz da sancı yapabiliyor onu da anladım. ayakları sıcak tutmak lazım.

kızlar ya ben horlamaya başladım kendi horultuma kendim uyanıyorum
rahatsız olmaya başladım iyice
walla mıı ???? yastıgın mı yüksek acaba basın mı dengesiz kalıyor ?? hamilelikten sonra mııı oldu ??

niyeee sordum biliyon muuu hiç horlamayan ben gecen hafta kocacım masallah helal sana kocccummm o ne güzel horluyodun dedii.. yooook leeeyynn dedim ben horlamam.. walla dediii. ondan sonra takipte bişey yokmuş daha.. neden oluyor acabaaa :)

dur kızz sakin ol. bakılmış işte herşey normalmiş.
bak mesela benimki gecen hafta gündüz cok az hareketli akşam 5 ten sonra mı ne bu cocuktan tık yook. yemek yedim tık yok. tatlı hiçbişey yoktu evde döndüm ufacık kek yaptım 6 ay aradan sonra. onu yedim halen tık yok. saat gece 10 mu ne oldu hafiften dolanmaya basladı. ama gene az.
ertesi gün ben burdayımmmm sıkıntı yapmaaa dedi bana :)
şimdi de tık olmayınca panik yapmıyorum canım. 2 gün iyiyse birkacgün daha az oluyor. veya 3 gün iyiyse 1 gün duruyor. o yüzden sıkıntı yapma. normalmiş yaniii..

Ben evlendiğimde 48 kiloydum 3 ay sonra hamile kaldım 5 haftalıkken 52 kiloydum 72.5 la doğum yaptım 20.5 kilo aldım sonra 1 sene içinde ekstra bir diyet falan uygulamadan 55 e düştüm şimdi ikinci kızıma hamileyim her hamilelik çok farklı derlerdi öyleymiş son adetim 5 kasım ama 1 hafta geç döllenme olmuş 13 kasımı baz alıyor doktor hangisine göre olucak doğum kafam karıştı geçen 5 mayısta kontrolüm vardı kilomu sordum 11 aralıkta bi kontrolde 60 mış şimdi 5 mayısta 64 müşüm daha sadece 4-5kilo almışım diğerine göre iyi gidiyorum zaten sadece göbeğimde büyüme var gören doğum yakın sanar iç karnım hić yok hemen dışarı çıkar benim karnım inşallah bu gebeliğimi 20 kilolar almadan saglikla bitiririm kilolar veriliyor hiç dert etmeyin :)

Ya ne bileyim.. mantıklı dusunmeyi beceremiyorum sanırım bugün de pek durgun :/ çok teşekkür ederim ama nette okuyunca herkes bişey diyor yok 2 saatte bir hareket etmeli falan. Benim oğlum zaten hiç şekere çikolataya tepki vermedi yine vermiyor beklicez beyfendinin keyfini ne yapalım

Bazen bir hafta bile kipirdamiyor canim sakin ol.sonra yine hissediyorsun hareketleri.gecen benim sbhtan aksama kadar o kadar cok kipirdadi ki anlatamam.gece yaticam hala ayni kipirdio donuo karnim bi o yana bi bu yana hopluo.delip cikacak sandim
Sonra iki gun hic kipirti yoktu.artik dinleniyor mu.yoksa rahim buyuyor da bazen hissetmiyormuyuz bilemiyorum.ama sakin ol derim.Haftasonunu zehir etmeee biseylerle ugras gez toz

senin 26.haftan galiba altta öyle diyor 28den sonra düzenli tekme saymak gerek oda sabah ve akşam 2 kere korkmana gerek yok canım oda bizim gibi uyuyor bazı günler senin duygularının etkisiyle daha durgun bazen sen mutlusun diye daha kıpır kıpır:) o yüzden bunları kafana takıp bebeğini üzmee herşey yolunda sadece bugünlerde daha durgun uykulu öyle düşün sıkıldı demek içerde sen konuş eğlendir onu

Kizlar bebeklerinizi tam olarak nerde hissediyosunuz? Ben iki gundur gobek cevremde haatta ara ara kasiklarimda hissediyorum gecen hafta yatay pozisyondaydi kafasi sagda ayaklar silda ama cok mu asagida cok endiseliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…