- 16 Ocak 2015
- 464
- 738
- 123
- 42
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #35.001
Al bnden de o kdr cnm bizimkiler de öyle düğünde de bişi olmadi şimdü de biras tedbirli davramk istiyolarmiş doğumdn snr alirz ne lazimsa diyolar ama doğumdn snr ya inş herseyleri hzr olck sadece büyüdükçe kiyafet ve bezler değişir onları da alirz zaten ev aldik bi cok sey eksik vardi aldik aldik biz ne alcaz birini biz alsaydik diyor almadan önce sorsa yadurumun zor ama yinede sevinmelison benceee benimkiler sormuyor bile..birşey almayı geçtim iyi misiniz bile diyen yok..oğullarıyla konuşup bitiriyorlar ahh ahh benimde istemediğim bir eşya alan kv olsaaa bir iğne yok ne düğünde ne doğumda
Al bnden de o kdr cnm bizimkiler de öyle düğünde de bişi olmadi şimdü de biras tedbirli davramk istiyolarmiş doğumdn snr alirz ne lazimsa diyolar ama doğumdn snr ya inş herseyleri hzr olck sadece büyüdükçe kiyafet ve bezler değişir onları da alirz zaten ev aldik bi cok sey eksik vardi aldik aldik biz ne alcaz birini biz alsaydik diyor almadan önce sorsa ya
37 cm canimSenin boy kilo kac
Güle güle kullanın canım bekliyoruz resimleri bizde en yakın zamanda başlayacağız temizliğeLila rengine.duvar kagidinida koctasdan aldm hosuma gitti minnieli.duz boyalar uygun fiyatta iste.alcida olsun guzel olsun dedik.duvar kagidida toz pembeli.aldm cnm bekletiyorum aldigim yerde.bitsin yollucam resimleri
canım karın agrın nasıl adet agrısı gibi mi ? böyle kısa süreli 1-2 dk mı ? ben de var cok sık olmuyor da korkutuyor gene not aldım bu hafta doktora gidince sorucam.Kizlar ara sira karni agriyAn varmi?benim agri oluyor.gecen kontrolumde dr erken dogum yok gayet iyisin dedi ama agrim yoktu.korkuorm ya2 hafta var daha kontrolume
walla mıı ???? yastıgın mı yüksek acaba basın mı dengesiz kalıyor ?? hamilelikten sonra mııı oldu ??kızlar ya ben horlamaya başladım kendi horultuma kendim uyanıyorum
rahatsız olmaya başladım iyice
dur kızz sakin ol. bakılmış işte herşey normalmiş.Kızlar içim içimi yiyor beni bir siz anlarsiniz. Bebeğim 1 buçuk haftadır artık düzenli olarak hareket etmeye başlamıştı. Ama 2 gündür o kadar az hareket ediyor kiakşam acilen gittim orda kalp atışını dinleyelim diye nts de zaten duyulmuyor çünkü bizimki ufakmis onlar da ultrason dan baktılar kalbi atıyor suyu normal dedi. Ama bu çocuk neden hareket etmez. Ailemin yanındayım bu yüzden kendi doktoruma gidemiyorum. Ama evdeyim dinleniyorum Karnım tok yani çok hareketli olmalıydı. Sizde de böyle olur mu hiç? İçim rahat değil bir de haftasonu girdi :/
bence 1 buçuk 2 litre su az canım böyle bir enfeksiyonda 2 buçuğun altına inmamalisin benceSaol cnm yaa geçmiyo bi türlüen az 1,5-2 lt su içiyorum azda sayılmaz ama anlamadım
dur kızz sakin ol. bakılmış işte herşey normalmiş.
bak mesela benimki gecen hafta gündüz cok az hareketli akşam 5 ten sonra mı ne bu cocuktan tık yook. yemek yedim tık yok. tatlı hiçbişey yoktu evde döndüm ufacık kek yaptım 6 ay aradan sonra. onu yedim halen tık yok. saat gece 10 mu ne oldu hafiften dolanmaya basladı. ama gene az.
ertesi gün ben burdayımmmm sıkıntı yapmaaa dedi bana :)
şimdi de tık olmayınca panik yapmıyorum canım. 2 gün iyiyse birkacgün daha az oluyor. veya 3 gün iyiyse 1 gün duruyor. o yüzden sıkıntı yapma. normalmiş yaniii..
Kızlar içim içimi yiyor beni bir siz anlarsiniz. Bebeğim 1 buçuk haftadır artık düzenli olarak hareket etmeye başlamıştı. Ama 2 gündür o kadar az hareket ediyor kiakşam acilen gittim orda kalp atışını dinleyelim diye nts de zaten duyulmuyor çünkü bizimki ufakmis onlar da ultrason dan baktılar kalbi atıyor suyu normal dedi. Ama bu çocuk neden hareket etmez. Ailemin yanındayım bu yüzden kendi doktoruma gidemiyorum. Ama evdeyim dinleniyorum Karnım tok yani çok hareketli olmalıydı. Sizde de böyle olur mu hiç? İçim rahat değil bir de haftasonu girdi :/
Ya ne bileyim.. mantıklı dusunmeyi beceremiyorum sanırım bugün de pek durgun :/ çok teşekkür ederim ama nette okuyunca herkes bişey diyor yok 2 saatte bir hareket etmeli falan. Benim oğlum zaten hiç şekere çikolataya tepki vermediyine vermiyor beklicez beyfendinin keyfini ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?