- 25 Nisan 2009
- 34.366
- 39.845
- 1.123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #35.201
hangi resmime kızDileeeeeek resmine bayılıyorum tatlım yaaa :)
süpriz olcak desene kızın size ben 3 boyutlu olarak 18. haftada görmüştüm. daha sonraki kontrollerde iki boyutlu usg ama dudakları aynı ben köfte dudak olcek kızım :) sanırım burnuda bana benziyor. genel itibari ile bana benziyor ama belli olmaz.
haftaya carsamba kontrolum var doktora sorcam sizin bu cıhaz 3 boyutlu gostermıyor mu dıye göstersin
hangi resmime kız
avatar resmi mi . yoksa imzadaki kedi mi.
o kediyi bi ben göremiyorum galibaaaa
sen de mi göremiyorsun.Bebğim imzanı hala göremiyorum ki. Sadece koltuk arası bir kedi saklanıyordu diye anımsıyorumavatarındakini diyorum.
yok kız ne afetiBüyüyünce afet olacak desesne :)
süpriz olcak desene kızın size ben 3 boyutlu olarak 18. haftada görmüştüm. daha sonraki kontrollerde iki boyutlu usg ama dudakları aynı ben köfte dudak olcek kızım :) sanırım burnuda bana benziyor. genel itibari ile bana benziyor ama belli olmaz.
haftaya carsamba kontrolum var doktora sorcam sizin bu cıhaz 3 boyutlu gostermıyor mu dıye göstersin
resmini yiyesim geldi dicektin yanlış yazdın anladım benAy benim oglaninda burnu aynı ben :) dudakları köfte oglumunda esiminde benimde dudaklarimiz köfte değil ama çok güzel bebisinki resmini yiyelim geldi :))
resmini yiyesim geldi dicektin yanlış yazdın anladım ben
kızımın en son fotosu bu teyzeleri
Oy masallah:) telefondan giriyorum bazen farkediyorum ama bazen telefonun kendi insafına kaliyo kelimeler :) tartı yargı oldu ya bugün :)))
Bn hissetmeye bailadığımdan beri solumda hissediyorum. Ve sol tarafım çatlamaya başladıSlm gebeler sağ tarafımda bir ağrı var demek ki sağı seviyor bu kuzu Ordan ayrılmıyor
Ay dudaklar burun maaşallah ne güzel çıkmışresmini yiyesim geldi dicektin yanlış yazdın anladım ben
sen de mi göremiyorsun.
avatar resmimi ben de seviyorum.
son 3 ay
artık 3 ay daha bu resim durur. sonra kalkar. tadını çıkara çıkara bakayım.
Allahım nazarlardan saklasın güzel prensesi tatlım :)resmini yiyesim geldi dicektin yanlış yazdın anladım ben
teşekkür ederim canımAy dudaklar burun maaşallah ne güzel çıkmış
aminnnnnn Rabbim hepimizin bebeklerini nazardan korusun canım :)Allahım nazarlardan saklasın güzel prensesi tatlım :)
oyy maaşallllaahresmini yiyesim geldi dicektin yanlış yazdın anladım ben
Benim ismim ola bilir hic yok turkiyede qaliba AmelyaKızlar yardımınıza ihtiyacım var. Ben kızıma İKRA ismini koymayı çok istiyordum. Eşim de kabullendi. Ama son zamanlarda bikaç düşüncem oluşmaya başladı. Bu düşüncelerden biri ya daha çok hoşuma gidecek başka bir isim bulursam daha anlamlı başka bir isim bulursam?... Diğeri ise, eşim sırf ben istediğim için kabullendi bu ismi aslında hiç beğenmiyordu. Onunla ortak bir isme karar verelim dedim dün internetten isim araştırmaya başladık. Ama böyle modern, az bulunan, gelecekte popüler olabilecek isimler aranıyoruz. Sizin de önerebileceğiniz isimler veya siteler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?