2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Büyüyünce afet olacak desesne :)

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Ben kızıma İKRA ismini koymayı çok istiyordum. Eşim de kabullendi. Ama son zamanlarda bikaç düşüncem oluşmaya başladı. Bu düşüncelerden biri ya daha çok hoşuma gidecek başka bir isim bulursam daha anlamlı başka bir isim bulursam?... Diğeri ise, eşim sırf ben istediğim için kabullendi bu ismi aslında hiç beğenmiyordu. Onunla ortak bir isme karar verelim dedim dün internetten isim araştırmaya başladık. Ama böyle modern, az bulunan, gelecekte popüler olabilecek isimler aranıyoruz. Sizin de önerebileceğiniz isimler veya siteler var mı?

Bebğim imzanı hala göremiyorum ki. Sadece koltuk arası bir kedi saklanıyordu diye anımsıyorum avatarındakini diyorum.
sen de mi göremiyorsun.
avatar resmimi ben de seviyorum.
son 3 ay
artık 3 ay daha bu resim durur. sonra kalkar. tadını çıkara çıkara bakayım.

Ay benim oglaninda burnu aynı ben :) dudakları köfte oglumunda esiminde benimde dudaklarimiz köfte değil ama çok güzel bebisinki resmini yiyelim geldi :))

Ay benim oglaninda burnu aynı ben :) dudakları köfte oglumunda esiminde benimde dudaklarimiz köfte değil ama çok güzel bebisinki resmini yiyelim geldi :))
resmini yiyesim geldi dicektin yanlış yazdın anladım ben
kızımın en son fotosu bu teyzeleri

Eklentiler

• IMG-20150421-WA0002[1].webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 180
Kızlar bugün bunları sipariş verdim LCW'nin sitesinden den çok da uygun

Eklentiler

• S_20141-4YB638Z8-BNP_A.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 162
  • M_20131-3Y5579Z8-311_A.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 167
  • M_20141-4Y9111Z8-674_A.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 183
  • S_20131-3Y8987Z8-685_A.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 170
sen de mi göremiyorsun.
avatar resmimi ben de seviyorum.
son 3 ay
artık 3 ay daha bu resim durur. sonra kalkar. tadını çıkara çıkara bakayım.

Kız 3 ay deme 6 ay 17 gün mü ne olmuş elimden geldiğince daha az kalmış gibi hissetmeye çalışıyorum ben of yaaa

Bebeği baş aşağı dönen var mı? Benimki dönmüş dr açılma var mı diye baktı çok şükür ki açılmam yokmuş rahim boyuda 3 küsür cm o da normalmiş. Biraz korktm ama dr merak etme erken doğum riski yok ama yinede çok gezme dinlen sürekli dedi. 24-26. Haftalar arasında böbrek sancısı çektm bebeğim böbreğime vura vura büyütmüştü inanılmaz bi sancı çektim hastanede ağrı kesici serumlar bile fayda etmiyordu o dönemde çok kasılmalarm olmuştu bu da erken doğuma sebebiyet verebilirmş bu yüzden doktorum dinlenmemi önerdi. Benim gibi sorunlar yaşayan oldumu acaba kaç haftadır takip edemiyorum burayı.

Benim ismim ola bilir hic yok turkiyede qaliba Amelya

Benimde bobrek sorunum var yok boyle bir agri ne uykum var ne halim bobrek buyumus Allah hepimizin yardimcisi olsunE="SlnAks, post: 41014152, member: 538289"]Bebeği baş aşağı dönen var mı? Benimki dönmüş dr açılma var mı diye baktı çok şükür ki açılmam yokmuş rahim boyuda 3 küsür cm o da normalmiş. Biraz korktm ama dr merak etme erken doğum riski yok ama yinede çok gezme dinlen sürekli dedi. 24-26. Haftalar arasında böbrek sancısı çektm bebeğim böbreğime vura vura büyütmüştü inanılmaz bi sancı çektim hastanede ağrı kesici serumlar bile fayda etmiyordu o dönemde çok kasılmalarm olmuştu bu da erken doğuma sebebiyet verebilirmş bu yüzden doktorum dinlenmemi önerdi. Benim gibi sorunlar yaşayan oldumu acaba kaç haftadır takip edemiyorum burayı.[/QUOTE]
Benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…