2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyy maaşallllaah çok güzel bi kız olacak buu :) ama cidden sana benziyor hayatım ne şanslısın bizimki babaya benziyor yaa
sağol canım ya inşallah öyle devam eder bakalım bu ayki kontrolde daha bellı olur kıme benzedıgı doktoruma dıcem 3 boyutlu bak dıye :) ama burun ve dudaklar degısmıyormuş dıye duydum:)

kız sana benzeyen yerıde vardır ıllakı uzulme. ben cocukta taksim yapmıştım şurası bana burası babasına benzesın dıye bakalım ne olcak :)

inşallah kıız yazık bana bnm kocam bütün hamilelik dönemimce dua etti
kendisine benzemesi için ııı gıcık şeyy..ama bnm kızımın da dudakları çook güzell :) birazcık tavşan olacak sanki :)

oyyyyy maşallah annesi sanada benzer kızın merak etme içini ferah tut :)
aman bizde he herifleri beğenerek aldık şimdi bize benzesinler istiyoruz çocuklarımız :)
Sağlıklı olsunlarda artrık kime benzerlerse benzesinler :)

yani o da doğru kime benzediği çok mühim değil (kaynanam görümcem hariç kayınbabama bile benzeyebilir )

Bugün kontrole gittik. Bir böbrek normal seyrinde diğeri yine genişlemeye devam ediyor. 11 den 13 e çıkmış. 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı... Ve fetal eko istedi niye istedi anlamadım... Böbrek dışında hiç bir sıkıntısı yok demişti oysaki.. Şeker çıktıktan sonra 2 hafta kendi çapımda diyet yapmıştım 1 kilo vermişim bir tek ona sevinebildim.. Bebeğim 850 gr olmuş. Böbrek dışında her şey yolunda; ama canım sıkkın hiç tadım yok, tuzum yok, ağlamaktan bitkin düştüm... Dualarınızı eksik etmeyin.

ben dün 2. el park yatak baktım.
bizim park yatağımız ( kaynanoşumun arkadaşına verdiğimiz ) 120 tl . ikinci eli.
kaynanamdan bi ses çıkmadı. galiba yeni bir park yatak alcaz bu 3 numara tekne kazıntısına.
bnde 6. ayında alıcam cnm çok kullanışlıymış herkesin tavsiyesi boş yere oda fln yapma dediler

Canim bendede ayni durum sag bobreyimde genisleme var cok agri yapiyor

Benim[/QUOTE]
Seni çok iyi anlıyorm ağrısı çok fena iki büklüm yapmıştı beni.. O haftalarda olabilşyormuş zaten bazılarının 1 haftada geçerken bazılarının doğumdan sonra geçiyormuş. Dr düzelmezse katater takılabilir demişti o da ayrı bi eziyetmiş. Sana tavsiyem sıcak su torbası yapman ağrılara çok iyi geliyo böbreği rahatlatıyor. Birde bol bol su iç inşallah en kısa zamanda atlatırsın

Kizlar hani bazi hamileler der ya bebegin hareketinden gece uyuyamadim uyandirdi beni diye bende bole bise yok sizde varmi

Günaydın bende gece çok uyandım vajinamda çok ağrı oluyor özellikle yattığım zaman oluyor gündüz yürürken ve otururken yok ama ne zaman uzansam yatsam kalkamıyorum ağrısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…