2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

inşallah canım ya. sende öğrenirsin umarım.. ay da 1 kere çağırmalarına uyuz oluyorum ztn

maalesef öyle ben rahat edemeyciğme eminim yatak odama falan pata küte girer yatağıma oturur falan sevmiyorum gıcık kaptım ya düzelemiyorum bebeği öpecek mıncıklayacak pofff

Yok artık yatak odana da gırmez heralde, esıne de kaynanana da soyle dırek dalmasın oyle odanıza. Ayrıca ben de kucuk bebegın yalana yalana opulmesını hıc sevmem. Benm kv ve kp im yan sıtede oturmasına ragmen 3 ayda bır gelırler, salonda yarm saat oturur gıderler, rahatsz olmayalım dıe gelmezler bıle. Özele bıraz saygı canm, bizler de genc ınsanlarız sonucta. Bence bu konuda senn tek yapabılecegn sey esınle konusup, onleyıcı olması konusunda onu ıkna etmek. Sakın sen dırek onlara bısı dıyıp de onlarla yuz goz olma.

Ay evet cıdden he, ben bı kere gtmıstm bebegın kafasını bacaklarıı bıle secememıstm. 11+4 olmasına ragmen :)

ohh cocuklar koye kuran kursuna anne baba sahılde yuruyuse balıga :)) isyan cıkarrlar bak buyuyunce :))

valla bu duurmda eslere cok ıs dusuyor sen gelınsın bısey dıyemessın belkı ama esın agırlıgını koyabılır onemlı olan senın rahatlıgın

Gecmis olsun canim
Allah kolaylık versin tuvalet eğitiminde zor her yer batiyor

canım benim aldığım toplamda 500 gr olmuş oldu

Bende geçenlerde 3 kilo aldım 3 kilo verdim şimdi 2 kilo tekrar aldım stresten olabilir

Al ver al ver vallaha kafam gitti

kızlar doktordan geldım kızım olcakmıs bızım pipi yok olmus bebegım 187 grammış 3 lu ıcın kan verdım sonuclar 3 te cıkcaktı beklemedım yarın gıdıp alcam nasıpse
Hayırlı olsun canım ben de bugun gittim benimki de kizmis 3lu yu ben de yaptırdım ama geç çıkar 1 haftaya falan dediler niye geç acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…