2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ya bana da kimse bisey demedj. Ultrason kagidinda bise yaziyor ama isaretli olan yer yani tamami.israteli degil oyuzden ona inanmak istemedim
bence doktor kendisi ölcüp bakiyor ama bize kagidi verirken ölcüm olmadigi icin kagit üzerinde yazmiyor. sadece foto vermis oluyor ben öyle düsünüyorum.

Canlarrrr:))) Bebiş bize sürpriz yaptı, okuyamadm mesajlarınızı, heyecandan hemen yazıyorum:) Sabah keseyi gördüm, şimdi de kanda sonucu aldım:) Her şey ii gibi:) Elhamdülillah. Son adet tarihim 7 mart. bu hesapla 4+6 yız şimdilik. değerim 8713 çıktı? nasıl dersiniz???? çok heyecanlı ve mutluyum aranıza katıldığım içinnnn :)

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah. kesinin boyunu biliyomusun benimde geç döllenmeymiş 4+3 falansın dedi dr 7 mm benmki

Hayırlı olsun canımmmmm. Degerin çoook iyi .yakında kalp atışınızda duyarsın :)

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah. kesinin boyunu biliyomusun benimde geç döllenmeymiş 4+3 falansın dedi dr 7 mm benmki
Sağol tatlım:) 4+6 bugün bizim:) bilmiyorum:/ kağıtta 4.9 mm yazıyor o olabilir sanırım:/ küçük mü o zaman

Hayırlı olsun canımmmmm. Degerin çoook iyi .yakında kalp atışınızda duyarsın :)
Teşekkür ederim canım:) normalde değerler nasıl bilmiyorum:) hazırlıksız yakaladı bizimki:)))) ikiz olabilir mi acaaba diye düşünmüştük de:)))

kızlaar
bugün 5+6 haftalık hamileyim gecen hafta b hcg değerlerim olması gerekenden fazla bile çıkmıştı fakat bugün küçük bi hastanede meraktan baktırdım keseyi görmek için doktor karından gebelik kesesini görmedi alttan baktırmadım yarın kendi doktoruma gidicem diye ama çok korkuyorum yardıım ediin neler oluyoor

canım adetın gectıkten sonra yaptırmıssın testı daha yuksek olmalıydı gecıkmen cok fazla bı doktora gıtmen lazım senın :S

hayırlı olsun canım benımde 8 nısandı..ama ben hıc ılac falan kullanmadım.ara ara beımde agrılarım oluyor ozellıkle kasık ve yumurtalıklarımda
çok teşekkür ederim canım.öyleyse kısmetse inşallah dogumlarımız da aynı tarihlerde olur :) aynen canım benimde agrılarım ama çok şiddetli agrım yok.doktorum dayanılmayacak agrın ve kusman olursa hemen gel demişti.

bir sorun yokur inşallah cnm, kendi doktoruna da bir görün sen tabiii

agrıların olması cok normal canım gebelık ve adet belırtılerı bırbırıne cok benzerler gıttıgınde keseyı gorursun ama bebek ıcın erken gıbı

canım adetın gectıkten sonra yaptırmıssın testı daha yuksek olmalıydı gecıkmen cok fazla bı doktora gıtmen lazım senın :S
Canim adetim 5 gün gectiğinde yaptırdım 2.00 çıktı bugün 12 gün oldu tık yok pazartsi gitcem bakalım hayırlısı

Yaptım canım ama öğleden soraydı e bide su içip yaptım zaten normaldede benim idrarda 7 haftadan önce vermiyo pazartesi gidcem bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…