- 2 Ağustos 2012
- 1.072
- 425
- 133
Cinsiyet farkı nasıl yani?cinsiyet farklılığında da olabilir diyorlar ama benim ilkine göre daha ağır geçiyor
bence doktor kendisi ölcüp bakiyor ama bize kagidi verirken ölcüm olmadigi icin kagit üzerinde yazmiyor. sadece foto vermis oluyor ben öyle düsünüyorum.Ya bana da kimse bisey demedj. Ultrason kagidinda bise yaziyor ama isaretli olan yer yani tamami.israteli degil oyuzden ona inanmak istemedim
benimkinde yazıyor ama makineden makineye değişiyor demek ki benim ki 7mm de merak ediyorum herkesinkinihic bilmiyorum ki canim demedi doktorum. ultrason kagidinda da göremedim ben
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah. kesinin boyunu biliyomusun benimde geç döllenmeymiş 4+3 falansın dedi dr 7 mm benmkiCanlarrrr:))) Bebiş bize sürpriz yaptı, okuyamadm mesajlarınızı, heyecandan hemen yazıyorum:) Sabah keseyi gördüm, şimdi de kanda sonucu aldım:) Her şey ii gibi:) Elhamdülillah. Son adet tarihim 7 mart. bu hesapla 4+6 yız şimdilik. değerim 8713 çıktı? nasıl dersiniz???? çok heyecanlı ve mutluyum aranıza katıldığım içinnnn :)
Hayırlı olsun canımmmmm. Degerin çoook iyi .yakında kalp atışınızda duyarsın :)Canlarrrr:))) Bebiş bize sürpriz yaptı, okuyamadm mesajlarınızı, heyecandan hemen yazıyorum:) Sabah keseyi gördüm, şimdi de kanda sonucu aldım:) Her şey ii gibi:) Elhamdülillah. Son adet tarihim 7 mart. bu hesapla 4+6 yız şimdilik. değerim 8713 çıktı? nasıl dersiniz???? çok heyecanlı ve mutluyum aranıza katıldığım içinnnn :)
Sağol tatlım:) 4+6 bugün bizim:) bilmiyorum:/ kağıtta 4.9 mm yazıyor o olabilir sanırım:/ küçük mü o zamanhayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah. kesinin boyunu biliyomusun benimde geç döllenmeymiş 4+3 falansın dedi dr 7 mm benmki
Teşekkür ederim canım:) normalde değerler nasıl bilmiyorum:) hazırlıksız yakaladı bizimki:)))) ikiz olabilir mi acaaba diye düşünmüştük de:)))Hayırlı olsun canımmmmm. Degerin çoook iyi .yakında kalp atışınızda duyarsın :)
canım adetın gectıkten sonra yaptırmıssın testı daha yuksek olmalıydı gecıkmen cok fazla bı doktora gıtmen lazım senın :SCanım benim bat 30 marttı ben 3 nissanda kan testti yaptırdım sonuç 2.00 çıktı şuan 12 gün geciktim beyaz akıntım var ve bel ağrılarım oluyor zaman zaman sonuç çok düşüktü artma olasılığı varmı ki ya kafam çok karıştı offf
çok teşekkür ederim canım.öyleyse kısmetse inşallah dogumlarımız da aynı tarihlerde olur :) aynen canım benimde agrılarım ama çok şiddetli agrım yok.doktorum dayanılmayacak agrın ve kusman olursa hemen gel demişti.hayırlı olsun canım benımde 8 nısandı..ama ben hıc ılac falan kullanmadım.ara ara beımde agrılarım oluyor ozellıkle kasık ve yumurtalıklarımda
kızlaar
bugün 5+6 haftalık hamileyim gecen hafta b hcg değerlerim olması gerekenden fazla bile çıkmıştı fakat bugün küçük bi hastanede meraktan baktırdım keseyi görmek için doktor karından gebelik kesesini görmedi alttan baktırmadım yarın kendi doktoruma gidicem diye ama çok korkuyorum yardıım ediin neler oluyoor
agrıların olması cok normal canım gebelık ve adet belırtılerı bırbırıne cok benzerler gıttıgınde keseyı gorursun ama bebek ıcın erken gıbıArkadaşlar merhaba, inşallah bende 2015 Aralık annesi olacagım.bugun gebeligin 4+0 .gunu.doktorum çarşamba gunu için kontrole çagırdı.o gun 4+5 gunluk olacagım.Sizce bu tarihte gebelik görunur mu? tecrubeli anne adaylarımızın bilgilerine ihtiyacım var.hamile kalmaya karar verdigimden beri folik asit ve multi vitamin decavit kullanıyorum.bunun dışında bişey henuz vermedi.allaha şukur hiç lekelenme tarzı bir durumum olmadı.doktorum düşük riskin yok o yuzden başka ilaç vermiyorum dedi.normalde 8 nisan adet tarihim.3 gundur adet dönemimde olan agrılarım gibi ara ara agrım oluyor. ilk aylarda bu normal mi sizde yaşadınız mı? Rabbim hepimize evlatlarımızı kucagımıza almayı kısmet nasip etsin inşallah.
Canim adetim 5 gün gectiğinde yaptırdım 2.00 çıktı bugün 12 gün oldu tık yok pazartsi gitcem bakalım hayırlısıcanım adetın gectıkten sonra yaptırmıssın testı daha yuksek olmalıydı gecıkmen cok fazla bı doktora gıtmen lazım senın :S
hıc evde test yaptınmı canımCanim adetim 5 gün gectiğinde yaptırdım 2.00 çıktı bugün 12 gün oldu tık yok pazartsi gitcem bakalım hayırlısı
ınsallah gec dollenme felan olmustur ıns hamılesındır canımYaptım canım ama öğleden soraydı e bide su içip yaptım zaten normaldede benim idrarda 7 haftadan önce vermiyo pazartesi gidcem bakalım hayırlısı
beta hcg yüksek mi tüp mü neden ikiz diye düşündün canım :)ay gorunsun lutfen ))) zaten ben en cok tek yada ikizmi onu bilmek istiyorum kafaya cok takdim yaaa bu ikiz konusunu )))
İnşalah canım öyle olmuştur akıntı bel agrısı hepsi var ama rabbim bilirınsallah gec dollenme felan olmustur ıns hamılesındır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?