doğru canım evet daha önce bek kendi kendime hesaplıyodum ilk defa bi dr un ağzından şu kadarlık diye duydum önemli olan bundan sonrası önemli inş bundan sonra güzel gelişir bebişlerimizSana göre küçük bence
Önemli olan döllendiği zaman sonrasındaki gelişimi..
Bende erken çatlamıştır yumi erken döllenme olur seninki geç çatlamıştır geç olur..
İlla son adet tarihi ile uyumlu olması gerekmiyor..
Kaç gebelik gördüm böyle..
Bundan sonra diyebilirsin yavaş ilerliyor diye.Artık öğrendik ne kadarlık ve geç döllenme olduğunu haftasına göre gelişimini şimdi takip etmeye başlayacaz
inşallah bebişlerin (hepimiz seninkilerin ikiz olduğuna inandık çünküDaha önce dış gebelik geçirdim ben kese görmeye gitmiştim büyük bir mutlulukta muayenede doktor kese yok dış gebelik dediğinde neler hissettiğimi tahmin bile edemezsin..Çok ilerlemediğinden kendiliğinden düşük yapmamı bekledik 1 buçuk ay da değerim sıfırlandı ara ara kanamalarla düşük yaptım..Yani sadece kese görmeye gitmek istemedim..Ne varsa ya da yoksa bir kerede öğreneyim istiyorum..Cesaret edemiyorum açıkcası..
Fotoğraftaki sensen gayet de çıtırsın
Amin canım..doğru canım evet daha önce bek kendi kendime hesaplıyodum ilk defa bi dr un ağzından şu kadarlık diye duydum önemli olan bundan sonrası önemli inş bundan sonra güzel gelişir bebişlerimiz
Amin tatlım hepimiz kucağımızda boncuk boncuk bakan bebeklerimizi görürüz inşallah..inşallah bebişlerin (hepimiz seninkilerin ikiz olduğuna inandık çünkü) çok sağlıklıdır canım gittiğinde hem keselerini hemde kalp atışlarını duyarsın. allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Amin tatlım hepimiz kucağımızda boncuk boncuk bakan bebeklerimizi görürüz inşallah..
2 kese ve 2 ayrı kalp atışı düşüncesi çok heyecanlandırıyor..
Bunca yıl 1 tane bile görememişken ikisini aynı anda görme ihtimali yüzümde kocaman bir gülümseye sebep oluyor..
allah gonlune gore versın dualrım senınle kardesım dogdugu gunlerıde gorur de o boncuk boncuk gozlere bakarken bu yaazıklarımızı hatırlar gulersın ınş..Amin tatlım hepimiz kucağımızda boncuk boncuk bakan bebeklerimizi görürüz inşallah..
2 kese ve 2 ayrı kalp atışı düşüncesi çok heyecanlandırıyor..
Bunca yıl 1 tane bile görememişken ikisini aynı anda görme ihtimali yüzümde kocaman bir gülümseye sebep oluyor..
hayırlı olsun canım benımde 8 nısandı..ama ben hıc ılac falan kullanmadım.ara ara beımde agrılarım oluyor ozellıkle kasık ve yumurtalıklarımdaArkadaşlar merhaba, inşallah bende 2015 Aralık annesi olacagım.bugun gebeligin 4+0 .gunu.doktorum çarşamba gunu için kontrole çagırdı.o gun 4+5 gunluk olacagım.Sizce bu tarihte gebelik görunur mu? tecrubeli anne adaylarımızın bilgilerine ihtiyacım var.hamile kalmaya karar verdigimden beri folik asit ve multi vitamin decavit kullanıyorum.bunun dışında bişey henuz vermedi.allaha şukur hiç lekelenme tarzı bir durumum olmadı.doktorum düşük riskin yok o yuzden başka ilaç vermiyorum dedi.normalde 8 nisan adet tarihim.3 gundur adet dönemimde olan agrılarım gibi ara ara agrım oluyor. ilk aylarda bu normal mi sizde yaşadınız mı? Rabbim hepimize evlatlarımızı kucagımıza almayı kısmet nasip etsin inşallah.
canim adetin kac gün gecti. ben adetim gectikten 3 yada 4 gün sonra gördüm keseyi . sende görürsün belkiok..ozman usenmedım bu aksam gıdeyım acıleee.enazından gebelık olup olmadıgını ogreneyım dımııı ama
kaç mm di kesen canımcanim adetin kac gün gecti. ben adetim gectikten 3 yada 4 gün sonra gördüm keseyi . sende görürsün belki
8 martta en son regl oldum ıste..evde test dun sabah yaptım pozıtıf cıktı.daha ne doktora gıdebıldım nede kana baktırabıldımcanim adetin kac gün gecti. ben adetim gectikten 3 yada 4 gün sonra gördüm keseyi . sende görürsün belki
hersey güzel normal görünüyor canim. bosyere aklina kötü seyler getirme ben adet günümden 3-4 gün sonra gördüm keseyi. gec döllenme falan olmadiysa bence görebilirsinArkadaşlar merhaba, inşallah bende 2015 Aralık annesi olacagım.bugun gebeligin 4+0 .gunu.doktorum çarşamba gunu için kontrole çagırdı.o gun 4+5 gunluk olacagım.Sizce bu tarihte gebelik görunur mu? tecrubeli anne adaylarımızın bilgilerine ihtiyacım var.hamile kalmaya karar verdigimden beri folik asit ve multi vitamin decavit kullanıyorum.bunun dışında bişey henuz vermedi.allaha şukur hiç lekelenme tarzı bir durumum olmadı.doktorum düşük riskin yok o yuzden başka ilaç vermiyorum dedi.normalde 8 nisan adet tarihim.3 gundur adet dönemimde olan agrılarım gibi ara ara agrım oluyor. ilk aylarda bu normal mi sizde yaşadınız mı? Rabbim hepimize evlatlarımızı kucagımıza almayı kısmet nasip etsin inşallah.
hic bilmiyorum ki canim demedi doktorum. ultrason kagidinda da göremedim benkaç mm di kesen canım
AMİN İNŞALLAH CANIM YAEtap etap ilerliyoruz..
Kese kalp biter bu kez de tarama testleri derdi başlar
Sorunsuz bir şekilde hazırlık dönemine geçtiğimiz günleride görelim inşallah..
insallah farkli cinsdir ))))) ilk cocugunuz kizmi erkekmi ?cinsiyet farklılığında da olabilir diyorlar ama benim ilkine göre daha ağır geçiyor
ay gorunsun lutfen ))) zaten ben en cok tek yada ikizmi onu bilmek istiyorum kafaya cok takdim yaaa bu ikiz konusunu )))karından görülmezse vajinal bakar canım o zaman kesin görünür zaten
anlıyorum seni, ben de bugün kese oluşmuş diyince en çok da dış gebelik olmadığı için rahatlamıştım, şuanda da tek isteğim var eğer tutunamayacaksa da kendi düşsün kürtaj olmaktan çok korkuyorum.
Evet benim canım o zaman 34 lük çıtırım diyelim[/
bende öyle 34 lük çıtırım:)) çıtırız ama yine dee:))
Ya bana da kimse bisey demedj. Ultrason kagidinda bise yaziyor ama isaretli olan yer yani tamami.israteli degil oyuzden ona inanmak istemedimhic bilmiyorum ki canim demedi doktorum. ultrason kagidinda da göremedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?