2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
doğru canım evet daha önce bek kendi kendime hesaplıyodum ilk defa bi dr un ağzından şu kadarlık diye duydum önemli olan bundan sonrası önemli inş bundan sonra güzel gelişir bebişlerimiz

Merhaba tarama testleri neler acaba?
Benim doktorum tam kan ve idrar tahlili verdi rutin bi kontrol dedi,asm'de daha geniş kan tahlilleri yapıldı doktorun verdiğinden cok fazlası,bunları mı kastediyorsunuz?

inşallah bebişlerin (hepimiz seninkilerin ikiz olduğuna inandık çünkü ) çok sağlıklıdır canım gittiğinde hem keselerini hemde kalp atışlarını duyarsın. allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

doğru canım evet daha önce bek kendi kendime hesaplıyodum ilk defa bi dr un ağzından şu kadarlık diye duydum önemli olan bundan sonrası önemli inş bundan sonra güzel gelişir bebişlerimiz
Amin canım..
Sen keseyi gördün sıra bize geldi inşallah bizde sorunsuz atlarız

Amin tatlım hepimiz kucağımızda boncuk boncuk bakan bebeklerimizi görürüz inşallah..
2 kese ve 2 ayrı kalp atışı düşüncesi çok heyecanlandırıyor..
Bunca yıl 1 tane bile görememişken ikisini aynı anda görme ihtimali yüzümde kocaman bir gülümseye sebep oluyor..

Arkadaşlar merhaba, inşallah bende 2015 Aralık annesi olacagım.bugun gebeligin 4+0 .gunu.doktorum çarşamba gunu için kontrole çagırdı.o gun 4+5 gunluk olacagım.Sizce bu tarihte gebelik görunur mu? tecrubeli anne adaylarımızın bilgilerine ihtiyacım var.hamile kalmaya karar verdigimden beri folik asit ve multi vitamin decavit kullanıyorum.bunun dışında bişey henuz vermedi.allaha şukur hiç lekelenme tarzı bir durumum olmadı.doktorum düşük riskin yok o yuzden başka ilaç vermiyorum dedi.normalde 8 nisan adet tarihim.3 gundur adet dönemimde olan agrılarım gibi ara ara agrım oluyor. ilk aylarda bu normal mi sizde yaşadınız mı? Rabbim hepimize evlatlarımızı kucagımıza almayı kısmet nasip etsin inşallah.

allah gonlune gore versın dualrım senınle kardesım dogdugu gunlerıde gorur de o boncuk boncuk gozlere bakarken bu yaazıklarımızı hatırlar gulersın ınş..

hayırlı olsun canım benımde 8 nısandı..ama ben hıc ılac falan kullanmadım.ara ara beımde agrılarım oluyor ozellıkle kasık ve yumurtalıklarımda

hersey güzel normal görünüyor canim. bosyere aklina kötü seyler getirme ben adet günümden 3-4 gün sonra gördüm keseyi. gec döllenme falan olmadiysa bence görebilirsin

Bende senin gibi düşünüyorum.Sağlıklı değilse baştan sonlanması daha iyi kürtaj banada ürkütücü geliyor.
Bu noktada sormak istediğim bir şey var:
Bebeğin düşmüş olduğunu sadece kanamadan mı anlayabiliyoruz.Yoksa başka belirtileride varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…