2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

evet kanama oluyor ve beta hcg takibi yapılıyor hcg yükselmiyor aksine düşüş gösteriyorsa o zaman düşükten söz ediliyor canım.

korkma canım bende sabah dr gittim karından göremedi adete göre 5+3 tüm ama geç döllenmeymiş vajinal baktı 7mm lik keseyi gördü vajinal ult korkacak hiç bir şey yok bu kadar stres yaşamaktansa baktır için rahat etsin derim

Kızlar bi siteden bulduğum bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum. .

• Vajinal ultrasonografide gebelik kesesi genellikle adet gecikmesi 2-3 günü bulduğunda gözlenebilir hale gelmiş durumdadır. Bu aşamada kesenin çapı yalnızca 2-4 mm kadardır.
  • Abdominal (karından yapılan) incelemede gebelik kesesi ortalama olarak 5 milimetre olduğunda ve / veya gecikme bir haftayı bulduğunda gözlenir.
    Gebelik kesesi adı verilen yapı yuvarlaktır ve etrafı parlak beyaz görünümlü rahim iç tabakası ile çevrilidir.

Gebelik kesesinin çapı günde ortalama 1 milimetre büyür. Gebelik kesesinin çapına 30 rakamı eklenip 7'ye bölünerek yaklaşık gebelik haftası hesaplanabilir. Bu hesaplama 8. gebelik haftasına kadar oldukça doğru sonuçlar verirken daha ileri haftalarda hatalı sonuçlar verme olasılığı artar.

hoşgeldin canım listemize de ekledim

Aynenn böyle birşeyy:)))

beta hcg yüksek mi tüp mü neden ikiz diye düşündün canım :)
hic sorma dicem ama gulmede ))) ben kendim bide ablam ikimizde benim icin ikiz bebek gorduk ruyada..zaten ailede var., ablaminda ikiz var.bi suru ikiz var yanii..annemlerde git bakalim sende de ikizmi dior icime kurt dustu benimde )))

hic sorma dicem ama gulmede ))) ben kendim bide ablam ikimizde benim icin ikiz bebek gorduk ruyada..zaten ailede var., ablaminda ikiz var.bi suru ikiz var yanii..annemlerde git bakalim sende de ikizmi dior icime kurt dustu benimde )))

ahaha anladım canım olabilir genetik yatkınlık çok önemli bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…