- 14 Mart 2013
- 8.031
- 4.042
- 448
Bende senin gibi düşünüyorum.Sağlıklı değilse baştan sonlanması daha iyi kürtaj banada ürkütücü geliyor.
Bu noktada sormak istediğim bir şey var:
Bebeğin düşmüş olduğunu sadece kanamadan mı anlayabiliyoruz.Yoksa başka belirtileride varmı
korkma canım bende sabah dr gittim karından göremedi adete göre 5+3 tüm ama geç döllenmeymiş vajinal baktı 7mm lik keseyi gördü vajinal ult korkacak hiç bir şey yok bu kadar stres yaşamaktansa baktır için rahat etsin derimkızlaar
bugün 5+6 haftalık hamileyim gecen hafta b hcg değerlerim olması gerekenden fazla bile çıkmıştı fakat bugün küçük bi hastanede meraktan baktırdım keseyi görmek için doktor karından gebelik kesesini görmedi alttan baktırmadım yarın kendi doktoruma gidicem diye ama çok korkuyorum yardıım ediin neler oluyoor
bende dr amaa çooook küçüüükkk dedim e büyücek sabırsızlanma dediSağol tatlım:) 4+6 bugün bizim:) bilmiyorum:/ kağıtta 4.9 mm yazıyor o olabilir sanırım:/ küçük mü o zaman
Merhaba güzel anne adayları..
Aranıza girebilir miyim bende?
Sat 21 Şubat ama dünkü son muayene ile tarih 27 Şubat doğum 4 aralık olarak netleşti :)) herkese Allah kolaylıklar versin Mis mis kuzularımız olsun inşallah..
Evet aynen oyle yapti. Aksam ve bu sabah kanama vardi. Simdi bir sey yok cok sukur.Günde 5 kere 200 lük progestan mı verdi gözün aydın çok şükür
Aynenn böyle birşeyy:)))Kızlar bi siteden bulduğum bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum. .
- Vajinal ultrasonografide gebelik kesesi genellikle adet gecikmesi 2-3 günü bulduğunda gözlenebilir hale gelmiş durumdadır. Bu aşamada kesenin çapı yalnızca 2-4 mm kadardır.
- Abdominal (karından yapılan) incelemede gebelik kesesi ortalama olarak 5 milimetre olduğunda ve / veya gecikme bir haftayı bulduğunda gözlenir.
Gebelik kesesi adı verilen yapı yuvarlaktır ve etrafı parlak beyaz görünümlü rahim iç tabakası ile çevrilidir.
Gebelik kesesinin çapı günde ortalama 1 milimetre büyür. Gebelik kesesinin çapına 30 rakamı eklenip 7'ye bölünerek yaklaşık gebelik haftası hesaplanabilir. Bu hesaplama 8. gebelik haftasına kadar oldukça doğru sonuçlar verirken daha ileri haftalarda hatalı sonuçlar verme olasılığı artar.
kızlar keseyi gördük 6 mm 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için :)
kızlar bakın internette buldum.burada haftalara göre gebelik kesesi boyutları var.tabi geç döllenme erken döllenme farkeder mutlaka.
http://www.hakankilavuz.com.tr/tr/index.php/gebelik/486-ultrason
sağol arkadaşım ahh aynen :) :)ayh hadi hayırlı uğurlu olsun bi de kalp atışlarınıı duysak
hic sorma dicem ama gulmede ))) ben kendim bide ablam ikimizde benim icin ikiz bebek gorduk ruyada..zaten ailede var., ablaminda ikiz var.bi suru ikiz var yanii..annemlerde git bakalim sende de ikizmi dior icime kurt dustu benimde )))beta hcg yüksek mi tüp mü neden ikiz diye düşündün canım :)
hic sorma dicem ama gulmede ))) ben kendim bide ablam ikimizde benim icin ikiz bebek gorduk ruyada..zaten ailede var., ablaminda ikiz var.bi suru ikiz var yanii..annemlerde git bakalim sende de ikizmi dior icime kurt dustu benimde )))
bu süper oldu çok sağol baktım benimki de normal aralıkta çıktı yihuuu :) :)
canım benim 6 mm karından gördü seninkini nasıl göremedi yaf
)))))))))))) hayirlisi olsun yaa..pazartesi gidecem bakalim belli olucakmi.ahaha anladım canım olabilir genetik yatkınlık çok önemli bu konuda
Benimkide 7 mm di ama doktor olcup söyledi oyle bi kagit vermedibenimkinde yazıyor ama makineden makineye değişiyor demek ki benim ki 7mm de merak ediyorum herkesinkini
bu sene cok cocuk gelıyoo cokhoşgeldin canım listemize de ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?