ay cok enteresan bende bi cogu var ))))))) ama bi coguda yokHamilelikte Erkek Bebek Belirtileri;
http://www.anneleri.com/anne-hamile...hamilelikte-erkek-bebek-belirtileri-4101.html
lağnnn :d buna bakarsak benım bebek kıza daha yakınHamilelikte Erkek Bebek Belirtileri;
http://www.anneleri.com/anne-hamile...hamilelikte-erkek-bebek-belirtileri-4101.html
Benimde aklım karıştıay cok enteresan bende bi cogu var ))))))) ama bi coguda yok
lağnnn :d buna bakarsak benım bebek kıza daha yakınayak usumesıyle et aşerme harıcınde bısey tutmuyo
haha sen nıye bakıyonkı kız senın bı kız bı erkek olcakBenimde aklım karıştı
içim erkek dıyo hala bakalım :d ah gulerken dilimi ısırdımHemen anketi değiştir
İşte ondan hepsinden birazcık var bendehaha sen nıye bakıyonkı kız senın bı kız bı erkek olcaksende hepsı bırden olmalı
sağlıkla gelesın mınışler bıde 3 cıkıyomusİşte ondan hepsinden birazcık var bende
ayyyy daha neler ağzımdan burnumdan mı gelsin gebelik göbüşe sığmayınca diğer organlarımı ittirip sıkıştırırlar olmazsağlıkla gelesın mınışler bıde 3 cıkıyomus
ok..ozman usenmedım bu aksam gıdeyım acıleee.enazından gebelık olup olmadıgını ogreneyım dımııı ama
o nasıl bir kırmızıysa artık farkediliyor demekhaha kız belırtısınde sacınızda kırmızı hatlar belırıyosa dıyo onu nasıl gorcem benbenım saçlarım zaten pempe kırmızı
oyle olunca hafıf gobegı sallıcan bak nası kacıyo yaa karnına kucuk bı tokat atcan benım oglanlar bazen cok gerdırıyodu tokat atıyodum kacıyoduayyyy daha neler ağzımdan burnumdan mı gelsin gebelik göbüşe sığmayınca diğer organlarımı ittirip sıkıştırırlar olmaz
kardeşimin gebeliğinde paşamız totosunu annesinin böbreğinin üstüne dayamış günlerce böbrek ağrısı çekti kardeşceğizim zahmet edip totosunu kaldırmadı o kadar dürtmelerimize rağmen
sosyal hizmetlere şikayet etcem seni anne karnında şiddet gören bebek diye gazetelerede vercem senioyle olunca hafıf gobegı sallıcan bak nası kacıyo yaa karnına kucuk bı tokat atcan benım oglanlar bazen cok gerdırıyodu tokat atıyodum kacıyodu
pekıııöğren de ekleyelim listemize
ahahasosyal hizmetlere şikayet etcem seni anne karnında şiddet gören bebek diye gazetelerede vercem seni
yok be canım bizimki sağlam dayamıştı inadım inat kaldırmadı bir süre
bak kendı ressmımı attım bu sacta kırmızılıgı nası gorcezo nasıl bir kırmızıysa artık farkediliyor demek
ben önce konuşup anlaşmaktan yanayımahahaoyle canın yanıyokı ınsan elınde olmadan zaten şaplatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?