2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
haha kız belırtısınde sacınızda kırmızı hatlar belırıyosa dıyo onu nasıl gorcem ben benım saçlarım zaten pempe kırmızı

sağlıkla gelesın mınışler bıde 3 cıkıyomus
ayyyy daha neler ağzımdan burnumdan mı gelsin gebelik göbüşe sığmayınca diğer organlarımı ittirip sıkıştırırlar olmaz
kardeşimin gebeliğinde paşamız totosunu annesinin böbreğinin üstüne dayamış günlerce böbrek ağrısı çekti kardeşceğizim zahmet edip totosunu kaldırmadı o kadar dürtmelerimize rağmen

oyle olunca hafıf gobegı sallıcan bak nası kacıyo yaa karnına kucuk bı tokat atcan benım oglanlar bazen cok gerdırıyodu tokat atıyodum kacıyodu

oyle olunca hafıf gobegı sallıcan bak nası kacıyo yaa karnına kucuk bı tokat atcan benım oglanlar bazen cok gerdırıyodu tokat atıyodum kacıyodu
sosyal hizmetlere şikayet etcem seni anne karnında şiddet gören bebek diye gazetelerede vercem seni
yok be canım bizimki sağlam dayamıştı inadım inat kaldırmadı bir süre

sosyal hizmetlere şikayet etcem seni anne karnında şiddet gören bebek diye gazetelerede vercem seni
yok be canım bizimki sağlam dayamıştı inadım inat kaldırmadı bir süre
ahaha oyle canın yanıyokı ınsan elınde olmadan zaten şaplatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…