2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
çok sevindm cnm darısı bana :) ama bnm tek kese göründü. tek kesede iki bebek olur muki

çok sevindm cnm darısı bana :) ama bnm tek kese göründü. tek kesede iki bebek olur muki

Benim de dün-4+6ydık- tek kese göründü. 4.99mm kese, yorumlardan okuduğum kadarıyla kese küçük gibi, korktum biraz. ama beta hcg değerim de 8713 çıktı 4+6 da. ben ikiz olabilir mi diye düşünüyordum, şimdi kese olayına kafayı taktım resmen :/

Benimkide tekk:) cnm ben en son 4+3 de betaya baktirdim 1461 çıktı senin değerler yüksek ikiz olma ihtimali var kese sonrada bolunebiliyor sağlık li olsunda ikiz tek farketmez ben kalp atışları icin 2 hafta beklemicem haftaya cuma başka özel hastaneye gidiyim diyorum çok merak ediyorum duramam ben iki hafta. :)

Canim benim 7 mm benide 2 hafta sonra cagirdi ama kalbi duyamayadabiliriz dedi senin kesin duyulur 2 hafta sonra
İnşallah sende duyarsin canm doktor bana dediki kalp atislarina bakalım boş gebelikde olabilir dedi çok moralim bozuldu

Ben de meraktan çatlıyorummm:))) dediğin gibi sağlıklı ve hayırlı olsun da tek çift farketmez)) iki olsa çifte mutluluk olur tabi ben de dün devlete gitim. özele gider miyim daha bilmiyorum
ama inşallah kalp atışlarını eşimle dinlemek istiyorum. devlette de eşimizi almıyorlar malum

Ben malesef her Muayeneye tek gidicem eşim işinden hiç izin alamiyo malesef. İyi bi doktor bulup doğuma kadar ona gitmek istiyorum. Keseyi duyunca çokduygulandim kalp atısını duyunca nası olur bilmiyorum :)) senin ilk gebeliginmi cnmm

evet ilk gebeliğim:))) 8 aylık fln evliyiz. sürpriz olu bize:))) ben de dün heyecan ve korkudan ağladım:))) keseyi görünce rahatladım,, sonuç göstermeye gidince de dr seni tanıdım heyecanlı anne dedi:))) kalp atışını tahmin edemiyorummm:))))

Canım bebeğin hayırlı olsun.evett ikiz olma ihtimali yüksek geçen pazar günü benim b hcg değerim 1200 çıkması gerekirken 2533 çıkmıştı acaba miii derken dün akşam ikizlerime hamile olduğumu ogrendim

Maşallahhh:))) teşekkür ederim ben de. biz 4+6 da yani dün, tek kese gördük ama bir de 4.99 mm. u sebeple biraz korktum :/ sizin hangi haftada kaçtı tam olarak değerler:))

İnşallah sende duyarsin canm doktor bana dediki kalp atislarina bakalım boş gebelikde olabilir dedi çok moralim bozuldu
neden oyle birseybdediki sana doktor ????

ikivkesemivgordun canim ? Hayirli ugurlu olsun

Bilmiyorum iki hafta sonra belli olcak sağlıklı gebelik olup olmadığı dedi beta hcg degerlerimi begendi bende anlamadım deistiricem doktorumu
Ya nee gore boyle moral bozuyorlar anlamadimki ???? Bence haftaya beklemebpazartrsicgit baska bir doktora ya .... senin kese gorundu demi ?

Canm bence almamaya dikkat et.cunku bende az is yapsam oyle oluyorum ama bebeğin de kucuk almasan olmaz Allah yardimcin olsn

Ya nee gore boyle moral bozuyorlar anlamadimki ???? Bence haftaya beklemebpazartrsicgit baska bir doktora ya .... senin kese gorundu demi ?

Evet göründü cnm bende oyuzden başka doktor a gideyim diorum keseyi gordugume sevindim sonra boş gebelik olabilir dedi tuhaf oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…