çok sevindm cnm darısı bana :) ama bnm tek kese göründü. tek kesede iki bebek olur mukievet canım iki tane kese göründü acildeki doktor da ilk önce karından baktı bir şey göremedi sonra hemşire ile birlikte vajinal muayene ile bakarlarken birden ikisi de gülmeye başladı ben dış gebelik demesini beklerkenn sonuç ikizlerim benimlee
idare edicez artk bebişler için cnm =)valla nolucak bizim bu halimiz ya
bnm kese görndgü gün doktor 15 gün önermiorum dedi cnmAynen cnm valla bizde öyle :))) hersey bebis icinn:))
çok sevindm cnm darısı bana :) ama bnm tek kese göründü. tek kesede iki bebek olur muki
Dün ben de 4+6 yıydım:))) biz de keseyi dün gördük çok şükür:) 15 gün sonra fln da kalp atışı için gel dedi:))))) bu arada 4+6 beta hcg değerin kaç canım:) benim 8713 çıktı. ve iki kasıkta da aralıklı hafif hafif sızı var, ikiz olabilir mi diye meraktayım:))) ama dr tek kese dedi, ikiz için daha bir şey diyemeyiz dedi tabi de merak işte
İnşallah sende duyarsin canm doktor bana dediki kalp atislarina bakalım boş gebelikde olabilir dedi çok moralim bozulduCanim benim 7 mm benide 2 hafta sonra cagirdi ama kalbi duyamayadabiliriz dedi senin kesin duyulur 2 hafta sonra
Karından mı gördülerKızlar kesemizi gördük çok şükür bugün 4+6 yiz :)2 hafta sonra kalp atışları icin çağırdı
Evet canim ilk gittigimdede karindan baktiKarından mı gördüler
Ben de meraktan çatlıyorummm:))) dediğin gibi sağlıklı ve hayırlı olsun da tek çift farketmezBenimkide tekk:) cnm ben en son 4+3 de betaya baktirdim 1461 çıktı senin değerler yüksek ikiz olma ihtimali var kese sonrada bolunebiliyor sağlık li olsunda ikiz tek farketmez ben kalp atışları icin 2 hafta beklemicem haftaya cuma başka özel hastaneye gidiyim diyorum çok merak ediyorum duramam ben iki hafta. :)
benim de karından gördüler kuzum:)Karından mı gördüler
Ben de meraktan çatlıyorummm:))) dediğin gibi sağlıklı ve hayırlı olsun da tek çift farketmez)) iki olsa çifte mutluluk olur tabi ben de dün devlete gitim. özele gider miyim daha bilmiyorum
ama inşallah kalp atışlarını eşimle dinlemek istiyorum. devlette de eşimizi almıyorlar malum
Ben malesef her Muayeneye tek gidicem eşim işinden hiç izin alamiyo malesef. İyi bi doktor bulup doğuma kadar ona gitmek istiyorum. Keseyi duyunca çokduygulandim kalp atısını duyunca nası olur bilmiyorum :)) senin ilk gebeliginmi cnmm
Neye gore oyle bisey soyledi canim neyden suphelenmisİnşallah sende duyarsin canm doktor bana dediki kalp atislarina bakalım boş gebelikde olabilir dedi çok moralim bozuldu
Benim de dün-4+6ydık- tek kese göründü. 4.99mm kese, yorumlardan okuduğum kadarıyla kese küçük gibi, korktum biraz. ama beta hcg değerim de 8713 çıktı 4+6 da. ben ikiz olabilir mi diye düşünüyordum, şimdi kese olayına kafayı taktım resmen :/
Maşallahhh:))) teşekkür ederim ben de. biz 4+6 da yani dün, tek kese gördük ama bir de 4.99 mm. u sebeple biraz korktum :/ sizin hangi haftada kaçtı tam olarak değerler:))Canım bebeğin hayırlı olsun.evett ikiz olma ihtimali yüksekgeçen pazar günü benim b hcg değerim 1200 çıkması gerekirken 2533 çıkmıştı acaba miii derken dün akşam ikizlerime hamile olduğumu ogrendim
neden oyle birseybdediki sana doktor ????İnşallah sende duyarsin canm doktor bana dediki kalp atislarina bakalım boş gebelikde olabilir dedi çok moralim bozuldu
ikivkesemivgordun canim ? Hayirli ugurlu olsunCanım bebeğin hayırlı olsun.evett ikiz olma ihtimali yüksekgeçen pazar günü benim b hcg değerim 1200 çıkması gerekirken 2533 çıkmıştı acaba miii derken dün akşam ikizlerime hamile olduğumu ogrendim
neden oyle birseybdediki sana doktor ????
ikivkesemivgordun canim ? Hayirli ugurlu olsun
Ya nee gore boyle moral bozuyorlar anlamadimki ???? Bence haftaya beklemebpazartrsicgit baska bir doktora ya .... senin kese gorundu demi ?Bilmiyorum iki hafta sonra belli olcak sağlıklı gebelik olup olmadığı dedi beta hcg degerlerimi begendi bende anlamadım deistiricem doktorumu
Canm bence almamaya dikkat et.cunku bende az is yapsam oyle oluyorum ama bebeğin de kucuk almasan olmaz Allah yardimcin olsnGunaydin kizlar..size bi sey soracam .onceden yazdigim gibi benim 8aylik bi kizim var, gun icinde surekli kucagima almak zorunda kaliyorum,aksama dogru rahmimde cok agri hiss ediyorum, geceler bazen agrisindan uyuyamiyorumm..acaba kizimi kucagima aldigim icinmidir bu agri ?
Ya nee gore boyle moral bozuyorlar anlamadimki ???? Bence haftaya beklemebpazartrsicgit baska bir doktora ya .... senin kese gorundu demi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?