2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benim gec döllenme canim. Sat a gore 7 haftalik olmasi gereken zamanda 4hafta 3 günlüktü bebeğim. Beta hcg 2000 iken vajinal ultrasonla kese göründü. Bu durumda senin hafta degil betahcg artişi takip etmem daha mantikli bence.

Bugün Yavrumla ilk buluşma gerçekleşti:)
Tam 5 haftalık.. Maşallah. .
Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah. .

Hayırlı olsun canım:) sanırım keseyi gördün, bebekler için erken sanırım. bugün ben de 5+0 ım:)) dün gördük biz de:))) kese boyutun ve b hcg değerini öğrenebilir miyimmm:))))

off off ıkı gun kaldı bebegımı gormeye ama korkuyorum ya sorun cıkarsa dıye ıcım hıc rahat deıl

Kızllaaar bende varım takip ediyorum sizleri ne zamandır bende keseyi görmek için pazartesini bekleyenlerdenim.allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş

Sanirim ki en dogrusu bu olacaktir.. her kan 35 liradan ocagimiza incir agaci dikilecek desene...

Saglik ocagina ne zaman dosya acilmasi gerekio.. Hafta ici minnak bebem le onu yapiim bari

kıslarrr merhaba:) ben görmeyeli bayaa bi kaynatmışsınız ne güzel muhabbetiniz bol olsun:) size birşey sorcam benim 4+5 te beta değerim 10.000 üzeri çıktı net sonuç yok ama onbin üstü kesin kese tek ikiz olma ihtimali sizce yüzde kaç yüksek sanki değerim haftama göre :)

canım ultrasonda geçen pazartesi 6+2 imiş..ama o kadar olmamıştır ..endişeliyim içi boş olacak diye bebişi göremedik de geçen pazartesi
Ben de kanama oluyor diye carsamba cuma ve bugun gittim dr a. Cars 3mm, cuma 5mm, ctesi 6.7mm kese buyumeye devam ediyor fakat.6 haftalik olmasi gerekirken 4+5 te su an. Yolk falan zaten gorunmuyo icinde. Rapor veriyorlar surekli yatiyorum. Ben de bos mu acaba diyorum. Kanama zaten acayip korkutuyor beni. Persembe tekrar gidicem.

Kızllaaar bende varım takip ediyorum sizleri ne zamandır bende keseyi görmek için pazartesini bekleyenlerdenim.allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş
amin canım ınsallah bende pazartesıyı beklıyorum ama yerımde duramıyorum acaba hersey yolundamı bebek gelıstımı boşmu dolumu kese düşünmekten kafam allak bullak hayırlısıyla bı gorseydık bebişlerı kalplerını duysaydık

İyi düşün iyi olsun tatlım.dua et kötü hiçbirşey getirmiyorum ben aklıma sadece biraz beklemem lazım bebeğimi de kalp atışlarınıda duyucam diyorum.stres yapıp kendini de bebeğini de üzme.

İyi düşün iyi olsun tatlım.dua et kötü hiçbirşey getirmiyorum ben aklıma sadece biraz beklemem lazım bebeğimi de kalp atışlarınıda duyucam diyorum.stres yapıp kendini de bebeğini de üzme.
benım hatam pıskolojımı duzeltmeden hemen hamıle kalmak oldu canım ensefalosel yuzunden 3 ay once 5 aylık gebelıgım sonlandırıldı o yuzden bu kadar aşırı korkum sanırım

selam canım benim çok daha yüksekti değerim ama bebeğim tek. yani belli olmuyor pek beta değerine göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…