- 9 Nisan 2015
- 34
- 10
- 3
canım ultrasonda geçen pazartesi 6+2 imiş..ama o kadar olmamıştır ..endişeliyim içi boş olacak diye bebişi göremedik de geçen pazartesi
Benim gec döllenme canim. Sat a gore 7 haftalik olmasi gereken zamanda 4hafta 3 günlüktü bebeğim. Beta hcg 2000 iken vajinal ultrasonla kese göründü. Bu durumda senin hafta degil betahcg artişi takip etmem daha mantikli bence.günaydın taze annecikler...
sabahınköründe hortladım ki öğlenlere kadar uyurdum..7.00 de kalktım..
çarşamba hcg 13 çıkmıştı
cuma hcg 37 çıktı..
değer katlamış iki günde iyi hoşta ben 5+1 oldum bugün.. çook minnak değil mi bu değerler.. hep geç yumurtladığım için midir? benim gibi olan var mı..
ve ben hala dr gitmedim folik asit kullanıyorum .. evde ki gebelik testterim hala silik şöyle kopkoyu bi testim olamadı daha.. sizce dr. cuma gitsem 6+0 da kese görünür mü karından ultrasonla..
bu arada hiiç akıntımda yok hani hep derlerdi su gibi akıntı günlük ped kullanıyorum falan hiiç bişi yok sadece kasık ağrısı özellikle akşamları ve yorulunca ..
Selam kizlar.benide ekleyin listeye sat 7 mart
Bugün Yavrumla ilk buluşma gerçekleşti:)
Tam 5 haftalık.. Maşallah. .
Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah. .
Iyi duaunelim iyi olsun bu hafta hepimiz yavas yavas o guzel kalp atislarinin sesini duyacagiz insallahhhoff off ıkı gun kaldı bebegımı gormeye ama korkuyorum ya sorun cıkarsa dıye ıcım hıc rahat deıl
6 yı doldurunca 7 den gün alıyoruz ya ondanGünaydın kızlarrrrrrrr.Nedennn bu takvım 7.haftaya gırdıgımızı söylüyorlar.bn daha 6+2yim
Sanirim ki en dogrusu bu olacaktir.. her kan 35 liradan ocagimiza incir agaci dikilecek desene...Benim gec döllenme canim. Sat a gore 7 haftalik olmasi gereken zamanda 4hafta 3 günlüktü bebeğim. Beta hcg 2000 iken vajinal ultrasonla kese göründü. Bu durumda senin hafta degil betahcg artişi takip etmem daha mantikli bence.
Ben de kanama oluyor diye carsamba cuma ve bugun gittim dr a. Cars 3mm, cuma 5mm, ctesi 6.7mm kese buyumeye devam ediyor fakat.6 haftalik olmasi gerekirken 4+5 te su an. Yolk falan zaten gorunmuyo icinde. Rapor veriyorlar surekli yatiyorum. Ben de bos mu acaba diyorum. Kanama zaten acayip korkutuyor beni. Persembe tekrar gidicem.canım ultrasonda geçen pazartesi 6+2 imiş..ama o kadar olmamıştır ..endişeliyim içi boş olacak diye bebişi göremedik de geçen pazartesi
ınsallah canım ya içim içimi yıyoIyi duaunelim iyi olsun bu hafta hepimiz yavas yavas o guzel kalp atislarinin sesini duyacagiz insallahhh
amin canım ınsallah bende pazartesıyı beklıyorum ama yerımde duramıyorum acaba hersey yolundamı bebek gelıstımı boşmu dolumu kese düşünmekten kafam allak bullak hayırlısıyla bı gorseydık bebişlerı kalplerını duysaydıkKızllaaar bende varım takip ediyorum sizleri ne zamandır bende keseyi görmek için pazartesini bekleyenlerdenim.allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş
Cnm benim sat 1 mart 12 martta yumurtladim (ovulasyinla takip ettim ) bugun 6 haftama girdim gitsem kalo atislari duyulur ozaman haftaya degilmi ? Oazartesi keseyi gordum cunku
İyi düşün iyi olsun tatlım.dua et kötü hiçbirşey getirmiyorum ben aklıma sadece biraz beklemem lazım bebeğimi de kalp atışlarınıda duyucam diyorum.stres yapıp kendini de bebeğini de üzme.amin canım ınsallah bende pazartesıyı beklıyorum ama yerımde duramıyorum acaba hersey yolundamı bebek gelıstımı boşmu dolumu kese düşünmekten kafam allak bullak hayırlısıyla bı gorseydık bebişlerı kalplerını duysaydık
benım hatam pıskolojımı duzeltmeden hemen hamıle kalmak oldu canım ensefalosel yuzunden 3 ay once 5 aylık gebelıgım sonlandırıldı o yuzden bu kadar aşırı korkum sanırımİyi düşün iyi olsun tatlım.dua et kötü hiçbirşey getirmiyorum ben aklıma sadece biraz beklemem lazım bebeğimi de kalp atışlarınıda duyucam diyorum.stres yapıp kendini de bebeğini de üzme.
benım hatam pıskolojımı duzeltmeden hemen hamıle kalmak oldu canım ensefalosel yuzunden 3 ay once 5 aylık gebelıgım sonlandırıldı o yuzden bu kadar aşırı korkum sanırım
kıslarrr merhaba:) ben görmeyeli bayaa bi kaynatmışsınız ne güzel muhabbetiniz bol olsun:) size birşey sorcam benim 4+5 te beta değerim 10.000 üzeri çıktı net sonuç yok ama onbin üstü kesin kese tek ikiz olma ihtimali sizce yüzde kaç yüksek sanki değerim haftama göre :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?