2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
merhaba özelden bülent zeyneloğlu hakkında bılgi almak için yazmıştım tahlıllerı götüreyım derken gebe kalmışım bu ay :) o doktora devam edıyor musun?

Ben 2 yılı aşkındır gitmiyorum kendisine..
2 tüp bebek denemem olmuştu kendisiyle başarıya ulamaşadık..
Gebelik takipleri içinde henüz kime gideceğimi bilemiyorum..
Şimdilik İstanbul Acıbadem maslakta olan doktorum Bülent Tıraş a devam edeceğim..

günaydın taze annecikler...
sabahınköründe hortladım ki öğlenlere kadar uyurdum..7.00 de kalktım..

çarşamba hcg 13 çıkmıştı
cuma hcg 37 çıktı..

değer katlamış iki günde iyi hoşta ben 5+1 oldum bugün.. çook minnak değil mi bu değerler.. hep geç yumurtladığım için midir? benim gibi olan var mı..

ve ben hala dr gitmedim folik asit kullanıyorum .. evde ki gebelik testterim hala silik şöyle kopkoyu bi testim olamadı daha.. sizce dr. cuma gitsem 6+0 da kese görünür mü karından ultrasonla..

bu arada hiiç akıntımda yok hani hep derlerdi su gibi akıntı günlük ped kullanıyorum falan hiiç bişi yok sadece kasık ağrısı özellikle akşamları ve yorulunca ..

ne güzel çıkmış değerin benimde sat 7 mart hcg ise dün 37 lerde sürünüodu... ahhh bu geç döllenme...

Sizinle "Sycorox, post: 40442497, member: 592820"]Cnm benim sat 1 mart 12 martta yumurtladim (ovulasyinla takip ettim ) bugun 6 haftama girdim gitsem kalo atislari duyulur ozaman haftaya degilmi ? Oazartesi keseyi gordum cunku[/QUOTE]
Sizinle ayni tarihlerimiz bana salı,carsamba gel dedi bu hafta duyucaz inşallah

benım de degerım boyle ilk ölçüldü adete 3 gün kala 14 çıkrı 2 gün sonra 42 çıktı benımde testler silik

Yaa keseyi görmek için idrara skisik olmak sartmiiii sabahdan beri hastanedeyim bekliyorumm ama gelmiyo bi türlü ((

gec döllenme olabilir belki de.akıntı cok fazla olmaya basladı bende.

Seninki gec dollenme olmus son adet tarihini gore hesaplama gebeligini bhcg nin 2000 lere ulasnasiyla vajinal ult la gorrsun keseyi 10 gun bekle bence sen dr gitmek icin bir sikayetin yoksa tabi kanama vs

ayni bende gecen sene kasimda kurtaj oldum 4 ay sonra hamile kaldimm allah gostermesin ama cok korkulacak birseyde degill

merhabalr bnde aralik annesi olacagim galiba bir kizim war 3 yas yeni bitti simdikide 6 haftalik ama sezeryan olmustu kizim buda sezeryan olacak oyle olursa kasima dogru kayacaz galiba

Yaa keseyi görmek için idrara skisik olmak sartmiiii sabahdan beri hastanedeyim bekliyorumm ama gelmiyo bi türlü ((

soda iç hemen sıkışırsın :) ben sıkışık giitmedim alttan bakar diye.karından baktı fakat görünmedi hiç sıkışık değilsin dedi.alttan baakarsınız diye dedim bende.onun üstüne alttan baktı kese göründü.ama bi daha karından baktırmak için baya sıkışık gidecem alttan bakılması beni biraz kasıyor çünkü

kızlar ikizlere hamileyimm
karından görünmeyen kese nedeniyle yarın ki muayenemi bekleyemedim veee acile gittim vajinal muayene ile kesecikler şeklinde göründü bebeklerim : ))
massallahhh allahim korusun simdeden fazla kimse bilmesin nazar deger bebislerimize ben korkarimm boyle seydennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…