Aaaaa duyan var mııı. o kadarda takıp edıyorummm kaçırmışım demekki.benımle aynı doğum tarihinde olanlara bakıyorum genelde.duydular mı dıye.herkez kese derdindeduyan var kıznıckını unuttum ama bı kısı var
merhaba özelden bülent zeyneloğlu hakkında bılgi almak için yazmıştım tahlıllerı götüreyım derken gebe kalmışım bu ay :) o doktora devam edıyor musun?
İnşallahhh görürsün canım.ıyı haberlerle gelC
Canm Dr BUGÜNE VERDİ Randevuyu BAKAlimHAYIRLIsI OLSUN çok heyecanliyim
5 haftalıkken gorunuyo canım bı kac gun gecsın 5 haftayı oyle gıt yada 6 haftana kadar bekle kalp atısınıda bırlıkte gor daha guzel olur
Canım daha topikte kimse duymadı kalp atışını.8.hafta muhtemelen duyulur.ben 5+0 da gıttm keseyi göremedim.bıraz gecsın oyle gıt.
ne güzel çıkmış değerin benimde sat 7 mart hcg ise dün 37 lerde sürünüodu... ahhh bu geç döllenme...Canlarrrr:))) Bebiş bize sürpriz yaptı, okuyamadm mesajlarınızı, heyecandan hemen yazıyorum:) Sabah keseyi gördüm, şimdi de kanda sonucu aldım:) Her şey ii gibi:) Elhamdülillah. Son adet tarihim 7 mart. bu hesapla 4+6 yız şimdilik. değerim 8713 çıktı? nasıl dersiniz???? çok heyecanlı ve mutluyum aranıza katıldığım içinnnn :)
Cnm benim sat 1 mart 12 martta yumurtladim (ovulasyinla takip ettim ) bugun 6 haftama girdim gitsem kalo atislari duyulur ozaman haftaya degilmi ? Oazartesi keseyi gordum cunkuyoo ben geçen çarşamba duydum ve 2 kişi daha duydu ama hepimiz erken döllenmeyiz.
benım de degerım boyle ilk ölçüldü adete 3 gün kala 14 çıkrı 2 gün sonra 42 çıktı benımde testler silikgünaydın taze annecikler...
sabahınköründe hortladım ki öğlenlere kadar uyurdum..7.00 de kalktım..
çarşamba hcg 13 çıkmıştı
cuma hcg 37 çıktı..
değer katlamış iki günde iyi hoşta ben 5+1 oldum bugün.. çook minnak değil mi bu değerler.. hep geç yumurtladığım için midir? benim gibi olan var mı..
ve ben hala dr gitmedim folik asit kullanıyorum .. evde ki gebelik testterim hala silik şöyle kopkoyu bi testim olamadı daha.. sizce dr. cuma gitsem 6+0 da kese görünür mü karından ultrasonla..
bu arada hiiç akıntımda yok hani hep derlerdi su gibi akıntı günlük ped kullanıyorum falan hiiç bişi yok sadece kasık ağrısı özellikle akşamları ve yorulunca ..
Benimkiler adetten iki gun sonra 13 dort gun sonra 37 keseyi gorsem biii rahatlicambenım de degerım boyle ilk ölçüldü adete 3 gün kala 14 çıkrı 2 gün sonra 42 çıktı benımde testler silik
günaydın taze annecikler...
çarşamba hcg 13 çıkmıştı
cuma hcg 37 çıktı..
değer katlamış iki günde iyi hoşta ben 5+1 oldum bugün.. çook minnak değil mi bu değerler.. hep geç yumurtladığım için midir? benim gibi olan var mı..
ve ben hala dr gitmedim folik asit kullanıyorum .. evde ki gebelik testterim hala silik şöyle kopkoyu bi testim olamadı daha.. sizce dr. cuma gitsem 6+0 da kese görünür mü karından ultrasonla..
bu arada hiiç akıntımda yok hani hep derlerdi su gibi akıntı günlük ped kullanıyorum falan hiiç bişi yok sadece kasık ağrısı özellikle akşamları ve yorulunca ..
Seninki gec dollenme olmus son adet tarihini gore hesaplama gebeligini bhcg nin 2000 lere ulasnasiyla vajinal ult la gorrsun keseyi 10 gun bekle bence sen dr gitmek icin bir sikayetin yoksa tabi kanama vsgünaydın taze annecikler...
çarşamba hcg 13 çıkmıştı
cuma hcg 37 çıktı..
ayni bende gecen sene kasimda kurtaj oldum 4 ay sonra hamile kaldimm allah gostermesin ama cok korkulacak birseyde degillArkadaslar kurtaji buyutmeyin gözünüzde artık eski yöntemler yok tabi yine Allah korusun ama kürtaj öngörülürse uzman bir hekim ve steril bir ortamda yapılması halinde hiç bir şey olmaz ben üç ay önce kürtaj oldum korunmayi bırakır bırakmaz hamile kaldım yine çok şükür
20sine yerlesme kanamam oldu 23.de dr gittim benim ki 13 tu dr dusuk yapmis olabilirsin dedi 25.ne tekrar cagirdi 68 ciktii saglam gebelik dedi ve 31.de 488 cikti bir hafta sonrasina cagirdi . karnimdan kesesini gordu seninkide yukselir korkmaaa21. Gün 14 dü
Yaa keseyi görmek için idrara skisik olmak sartmiiii sabahdan beri hastanedeyim bekliyorumm ama gelmiyo bi türlü((
massallahhh allahim korusun simdeden fazla kimse bilmesin nazar deger bebislerimize ben korkarimm boyle seydennnnkızlar ikizlere hamileyimm
karından görünmeyen kese nedeniyle yarın ki muayenemi bekleyemedim veee acile gittim vajinal muayene ile kesecikler şeklinde göründü bebeklerim : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?