- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Herkes icin aynı şey gecerli kalp atisini duymadık daha cogumuz, kalp atisini duyana kadar fazla kendini kaptırmamak gerekiyor.Evet göründü cnm bende oyuzden başka doktor a gideyim diorum keseyi gordugume sevindim sonra boş gebelik olabilir dedi tuhaf oldum
yoo ben geçen çarşamba duydum ve 2 kişi daha duydu ama hepimiz erken döllenmeyiz.
Evet erken döllenme olduğu için duyulmuştur canımmm.maşallah ben kımse duymadı sanıyorummm.yoo ben geçen çarşamba duydum ve 2 kişi daha duydu ama hepimiz erken döllenmeyiz.
Mmnur seninle değerlerimiz yakın gidiyordu benimki de geç döllenme sanırım en son bhcg değerin kaçtı ne zaman baktırdın keseyi gördün mü ne zaman gördünEvet erken döllenme olduğu için duyulmuştur canımmm.maşallah ben kımse duymadı sanıyorummm.
Oyüzden öyle konusmustur dimiHerkes icin aynı şey gecerli kalp atisini duymadık daha cogumuz, kalp atisini duyana kadar fazla kendini kaptırmamak gerekiyor.
Listede yokum yazmıştım eklermsinz sat 2 mart beklenen 7 aralık bugün Dr kontrolün var dualrinizi bekliyrm
Gecen cuma 500du.akşam bıdaha olcturcem.inş yukselmıstır canımm yaa.degere görme keseyi görmeye gıdıcem.Mmnur seninle değerlerimiz yakın gidiyordu benimki de geç döllenme sanırım en son bhcg değerin kaçtı ne zaman baktırdın keseyi gördün mü ne zaman gördün
Selammmm canımmm.Selam kızlar nasılsınız
Keseyi görmediler henüz öyle miGecen cuma 500du.akşam bıdaha olcturcem.inş yukselmıstır canımm yaa.degere görme keseyi görmeye gıdıcem.
Yok canım degerim 500 ken baktılar göremediler haliyle.deger arttıysa Pazartesi gidicem.bugun 6+2yım ama 5haftalıkta olabilirim gec döllenmeye göre.Keseyi görmediler henüz öyle mi
gözün aydın canım kaç mmKese göründü canmm nerdeyse kusucaktim:))
Ya oyle bile olsa boyle sakladanak denirmi ya hepimizin basina gelebilirki buEvet göründü cnm bende oyuzden başka doktor a gideyim diorum keseyi gordugume sevindim sonra boş gebelik olabilir dedi tuhaf oldum
hamiş anneler sizlere sorum var işin içinden çıkamadım..benin son adet tarihim 21 şubat adet beklediğim tarih de 18 marrtı...tüp bebek tedavis için iğne vuruluyordum üç gün geçti test yapayım demiştim 21 marrta ilk yaptığım test değeri 49 idi..sonraki gün bir daha yaptırdım 73 olmuştu iki gün sonra tekrar yaptırdım 246 olmuştu..doktora gittik kese görüldü çok şükür ama bebiş görülmedi henüz ..geç döllenme olmuş olabilir demişti doktor ..sizce kaç haftalık hamileyim :))işin içnden çıkamadım ..bebişimi de göremeyince endişelendim
canım ultrasonda geçen pazartesi 6+2 imiş..ama o kadar olmamıştır ..endişeliyim içi boş olacak diye bebişi göremedik de geçen pazartesicanım merhaba ben de geç döllenme olanlardanım:), ultrason resmini paylaşırsan bazılarının üstünde yazıyor benim sat 1 mart mesela ama ultrasona göre bugün 5+1 olmuşum 6 gün oynamış yani sat tarihine göre
Canım sen kontrole gittin mi hcg değerinle ilgiliSelammmm canımmm.
Kalp atışını gören benim :)duyan var kıznıckını unuttum ama bı kısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?