2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Kese göründü canmm nerdeyse kusucaktim:))

Günaydın kızlar nasılsınız bakalim ben Dr gitmedim daha 5+2 bugün hem kalp atışı hem keseyi göreyim diye bekliyorum önümüzdeki hafta gitmeyi planliyorum ama bi Dr karar veremedim eskişehirli varmı aramızda bana Dr tavsiye edecek ozeller çok pahalı devlete de gitmeyi gözüm kesmiyor dur bakalım ne yapacağım kafam çok karışık

Aaaaa duyan var mııı. o kadarda takıp edıyorummm kaçırmışım demekki.benımle aynı doğum tarihinde olanlara bakıyorum genelde.duydular mı dıye.herkez kese derdinde

Canimcim ben çarşamba günü duydum pıt pıt ları çok şükür 6+1 de darısı topicteki herkesin başına

Sizinle "Sycorox, post: 40442497, member: 592820"]Cnm benim sat 1 mart 12 martta yumurtladim (ovulasyinla takip ettim ) bugun 6 haftama girdim gitsem kalo atislari duyulur ozaman haftaya degilmi ? Oazartesi keseyi gordum cunku
Sizinle ayni tarihlerimiz bana salı,carsamba gel dedi bu hafta duyucaz inşallah[/QUOTE] ya beklemekle gececek 9 ayimiz var valla he :)

Kızlar kesemizi gördük çok şükür bugün 4+6 yiz :)2 hafta sonra kalp atışları icin çağırdı
hayirli olsun cnm benim dojtorumda oyle dedi ben keseyi pazartesi gordum 2 hafta sonra kalp atisi icin gel dedi

Canimcim ben çarşamba günü duydum pıt pıt ları çok şükür 6+1 de darısı topicteki herkesin başına
ayyy harika bir duygu dimiiii sat kacti senin ?

Sizinle ayni tarihlerimiz bana salı,carsamba gel dedi bu hafta duyucaz inşallah
ya beklemekle gececek 9 ayimiz var valla he :)

hayirli olsun cnm benim dojtorumda oyle dedi ben keseyi pazartesi gordum 2 hafta sonra kalp atisi icin gel dedi

ayyy harika bir duygu dimiiii sat kacti senin ?[/QUOTE]

Evet canım çok güzel bir duygu özellikle bundan önce kimyasal gebelik geçirdiğim için çok korkuyordum benim sat 25 Şubat

Gunaydin kizlar..size bi sey soracam .onceden yazdigim gibi benim 8aylik bi kizim var, gun icinde surekli kucagima almak zorunda kaliyorum,aksama dogru rahmimde cok agri hiss ediyorum, geceler bazen agrisindan uyuyamiyorumm..acaba kizimi kucagima aldigim icinmidir bu agri ?

Kızlar kesemizi gördük çok şükür bugün 4+6 yiz :)2 hafta sonra kalp atışları icin çağırdı

Dün ben de 4+6 yıydım:))) biz de keseyi dün gördük çok şükür:) 15 gün sonra fln da kalp atışı için gel dedi:))))) bu arada 4+6 beta hcg değerin kaç canım:) benim 8713 çıktı. ve iki kasıkta da aralıklı hafif hafif sızı var, ikiz olabilir mi diye meraktayım:))) ama dr tek kese dedi, ikiz için daha bir şey diyemeyiz dedi tabi de merak işte

Canım bende troid hastasıyım hatta haşimato dendi 15 idi sonra 4e indi gebelik oldu dozu arttırdı dr 2 olması gerekmiş haftaya tahlilde bakalım nasıl çıkacak
Gecmis olsun canim.Bende de sag tiroid bezinde 3 nodul var.Yarim aliyorum simdilik hapi ama artirilir sanirim..

bende adetten 18 19 gün sonra yumurtlamışım tahmınen siz bıraz daha geç yumurtlamışsınız gibi
Bu ay takibini test ile yapmadim ama onceki aylarda 17-18. Gun yumurtluyordum. Fakat bu ay bizz yine olmaz die dusunup dr. Gidecektik tekrar. O yuzden iliskiyede dikkat etmedik ve adete son on kala nerdeyse isteksizlikten hiic birlikte olmadik bile.. Bu bebe hangi ara oldu inan anlamadim :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…