soda iç hemen sıkışırsın :) ben sıkışık giitmedim alttan bakar diye.karından baktı fakat görünmedi hiç sıkışık değilsin dedi.alttan baakarsınız diye dedim bende.onun üstüne alttan baktı kese göründü.ama bi daha karından baktırmak için baya sıkışık gidecem alttan bakılması beni biraz kasıyor çünkü
bende sat 2 mart 5+5 haberini bekliyorumm ben daha carsambaya gidecemmmListede yokum yazmıştım eklermsinz sat 2 mart beklenen 7 aralık bugün Dr kontrolün var dualrinizi bekliyrm
suu iccc bol bolYaa keseyi görmek için idrara skisik olmak sartmiiii sabahdan beri hastanedeyim bekliyorumm ama gelmiyo bi türlü((
bende adetten 18 19 gün sonra yumurtlamışım tahmınen siz bıraz daha geç yumurtlamışsınız gibiBenimkiler adetten iki gun sonra 13 dort gun sonra 37 keseyi gorsem biii rahatlicam
Canim gozun aydin kesen kac mmKızlar kesemizi gördük çok şükür bugün 4+6 yiz :)2 hafta sonra kalp atışları icin çağırdı
Cok tesekkurler canim benim hosbuldum :)hoşgeldin canım listemize de ekledim
Günaydın güzel anne adayları Midesi haşat anniş adayindan hepinize kucak kucak öpücük Mercimeğimin de selamı var bu arada
Aaaaa duyan var mııı. o kadarda takıp edıyorummm kaçırmışım demekki.benımle aynı doğum tarihinde olanlara bakıyorum genelde.duydular mı dıye.herkez kese derdinde
11 mm cnm 2 hafta sonra kalp atışları icin gel dedi 2 hafta çok deilmi ya doktorumu deistirsemmi die düşünüyorumCanim gozun aydin kesen kac mm
Bunyeden bunyeye degisiklik gosteriyor tatlim 15 gundur birseyim yoktu son 3 gundur felc genecok var mı bulantı7.haftada bz de mi öyle olcz
Sizinle ayni tarihlerimiz bana salı,carsamba gel dedi bu hafta duyucaz inşallah[/QUOTE] ya beklemekle gececek 9 ayimiz var valla he :)Sizinle "Sycorox, post: 40442497, member: 592820"]Cnm benim sat 1 mart 12 martta yumurtladim (ovulasyinla takip ettim ) bugun 6 haftama girdim gitsem kalo atislari duyulur ozaman haftaya degilmi ? Oazartesi keseyi gordum cunku
hayirli olsun cnm benim dojtorumda oyle dedi ben keseyi pazartesi gordum 2 hafta sonra kalp atisi icin gel dediKızlar kesemizi gördük çok şükür bugün 4+6 yiz :)2 hafta sonra kalp atışları icin çağırdı
ayyy harika bir duygu dimiiii sat kacti senin ?Canimcim ben çarşamba günü duydum pıt pıt ları çok şükür 6+1 dedarısı topicteki herkesin başına
ya beklemekle gececek 9 ayimiz var valla he :)Sizinle ayni tarihlerimiz bana salı,carsamba gel dedi bu hafta duyucaz inşallah
Kızlar kesemizi gördük çok şükür bugün 4+6 yiz :)2 hafta sonra kalp atışları icin çağırdı
Gecmis olsun canim.Bende de sag tiroid bezinde 3 nodul var.Yarim aliyorum simdilik hapi ama artirilir sanirim..Canım bende troid hastasıyım hatta haşimato dendi 15 idi sonra 4e indi gebelik oldu dozu arttırdı dr 2 olması gerekmiş haftaya tahlilde bakalım nasıl çıkacak
Bu ay takibini test ile yapmadim ama onceki aylarda 17-18. Gun yumurtluyordum. Fakat bu ay bizz yine olmaz die dusunup dr. Gidecektik tekrar. O yuzden iliskiyede dikkat etmedik ve adete son on kala nerdeyse isteksizlikten hiic birlikte olmadik bile.. Bu bebe hangi ara oldu inan anlamadim :-*bende adetten 18 19 gün sonra yumurtlamışım tahmınen siz bıraz daha geç yumurtlamışsınız gibi
Canim benim 7 mm benide 2 hafta sonra cagirdi ama kalbi duyamayadabiliriz dedi senin kesin duyulur 2 hafta sonra11 mm cnm 2 hafta sonra kalp atışları icin gel dedi 2 hafta çok deilmi ya doktorumu deistirsemmi die düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?