Geçmiş olsun canım.az kaldı hem.görücez bebişlerimizi.benım hatam pıskolojımı duzeltmeden hemen hamıle kalmak oldu canım ensefalosel yuzunden 3 ay once 5 aylık gebelıgım sonlandırıldı o yuzden bu kadar aşırı korkum sanırım
Tabıı doktoruna danısmadan kullanma canım.ekmege sarıp ıcıyorum canım vıtamını amabıyandanda ben doktor vermeden almıstım o ılacı a vıtamını fazlalılıgı bebekte sorun yaratıyo o yuzdende doktora gıdene kadar pek ıcmek ıstemıyorum ya fazlaysa dıye bı tahlıllerım felan yapılsın ondan sonra doktor ıc derse ıccem bişekılde :S
Tahmin edebiliyorum bende acaip huzursuzumınsallah canım ya içim içimi yıyo
hiç boyle kotu şeyler düşünme ben aklıma bıle getırmıyorum. senın haftan ileri bende de haftaya başlar mı bılmıyorum tek sıkıntı kasık agrılarım sımdıYa kizlar ben sitede habire konu okuyorum ve endiseliyim ortada birseyde yok kanamam yani ama o korkudan arinamiyorum ya bos.gebelikse ya dawn sendromu cikarsa ya sakat Olursabu kadar olumsuz olmamak.lazim ama odum kopuyor cok hassas ve duygusal oldum acaip gaz sancim var gece uykularimdanbuyanduracak kadar sizdede varmi ?
Evettty bugun gııttım degerim 12.500 olmussss cok sukurrCanım sen kontrole gittin mi hcg değerinle ilgili
Hadi gözün aydın :)Evettty bugun gııttım degerim 12.500 olmussss cok sukurr
yorumlara bakıyorum o haftalarda 10bine ulaşan yok benim on bini geçti bende acaba dedim:) şimdi ki hamileliğin mi tek canım bebeği gördünüz mü?selam canım benim çok daha yüksekti değerim ama bebeğim tek. yani belli olmuyor pek beta değerine göre.
Beni de sarıyor bu korkular 9 ay böyle mi geçecekYa kizlar ben sitede habire konu okuyorum ve endiseliyim ortada birseyde yok kanamam yani ama o korkudan arinamiyorum ya bos.gebelikse ya dawn sendromu cikarsa ya sakat Olursabu kadar olumsuz olmamak.lazim ama odum kopuyor cok hassas ve duygusal oldum acaip gaz sancim var gece uykularimdanbuyanduracak kadar sizdede varmi ?
Cook saolun yaaa kesede gözükür ınssss :)Hadi gözün aydın :)
Kasiklarimda gaz sancisi var acaip yaahiç boyle kotu şeyler düşünme ben aklıma bıle getırmıyorum. senın haftan ileri bende de haftaya başlar mı bılmıyorum tek sıkıntı kasık agrılarım sımdı
aslinda iyi dusunup iyileri cekmek lazimBeni de sarıyor bu korkular 9 ay böyle mi geçecek
Canm çok şükür gördük kese mızı gobekten sağda tutulmuş bebeğim çok şükür mevlamCanım daha topikte kimse duymadı kalp atışını.8.hafta muhtemelen duyulur.ben 5+0 da gıttm keseyi göremedim.bıraz gecsın oyle gıt.
Canim benimde 2 mart ama Dr 4+5 dedibende sat 2 mart 5+5 haberini bekliyorumm ben daha carsambaya gidecemmm
neden oyle birseybdediki sana doktor ????
ikivkesemivgordun canim ? Hayirli ugurlu olsun
Ayyyy masallahhh görmene sevındımmm.Canm çok şükür gördük kese mızı gobekten sağda tutulmuş bebeğim çok şükür mevlam
aynı endıselerı bende yasıyorum canım cok fazla hemde bı gorsem kalp atısını duysam bı nebzede olsa rahatlardık gaz sancısı bugun bendede vardı hatta bebegemı bısey oluyo dıye dusundum tam rahım tarafımda ama doktor arkadasım var ona sordum kanama yoksa endıselencek bı durum yok rahat olmaya calıs dedıYa kizlar ben sitede habire konu okuyorum ve endiseliyim ortada birseyde yok kanamam yani ama o korkudan arinamiyorum ya bos.gebelikse ya dawn sendromu cikarsa ya sakat Olursabu kadar olumsuz olmamak.lazim ama odum kopuyor cok hassas ve duygusal oldum acaip gaz sancim var gece uykularimdanbuyanduracak kadar sizdede varmi ?
malesef bebegı kucagına alana kadar ınsan bu korkuları yenemıyo sadece yapılan tarama testlerınde sonuclar ıyı geldıkce rahatlama oluyo ama endıse gecmıyo helede dogum anındaBeni de sarıyor bu korkular 9 ay böyle mi geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?