2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Tabıı doktoruna danısmadan kullanma canım.

Kızlar bısey sorucam 3 gundur adet agrısı gıbı karın agrım ve kasıklarımda batma vardı.ama bu 3 gun normalde bat zamanımdı.bugun bunların hıcbırı yok.bebegıme bısey olmamıstır dımı cok korkuyorum

Ya kizlar ben sitede habire konu okuyorum ve endiseliyim ortada birseyde yok kanamam yani ama o korkudan arinamiyorum ya bos.gebelikse ya dawn sendromu cikarsa ya sakat Olursa bu kadar olumsuz olmamak.lazim ama odum kopuyor cok hassas ve duygusal oldum acaip gaz sancim var gece uykularimdanbuyanduracak kadar sizdede varmi ?

hiç boyle kotu şeyler düşünme ben aklıma bıle getırmıyorum. senın haftan ileri bende de haftaya başlar mı bılmıyorum tek sıkıntı kasık agrılarım sımdı

Benimde bugun acayip kasik agrim oldu.. Simdide oglen yediklerimden midem alev alev yaniooo

Beni de sarıyor bu korkular 9 ay böyle mi geçecek

hiç boyle kotu şeyler düşünme ben aklıma bıle getırmıyorum. senın haftan ileri bende de haftaya başlar mı bılmıyorum tek sıkıntı kasık agrılarım sımdı
Kasiklarimda gaz sancisi var acaip yaa kivrandiriyor beni
Beni de sarıyor bu korkular 9 ay böyle mi geçecek
aslinda iyi dusunup iyileri cekmek lazim ama odum kopuyor kendime yalan soyleyemiyorum haftaya kalp atisini duyayim sonra testler 2 li 3 lu ya insan hamileleigin sevincini yasayamiyor okumasakmi aslinda bukadar cok bilmemek lazim aslinda senin agrin varmi benim gaz sancim fena ya belime bile vuruyor

aynı endıselerı bende yasıyorum canım cok fazla hemde bı gorsem kalp atısını duysam bı nebzede olsa rahatlardık gaz sancısı bugun bendede vardı hatta bebegemı bısey oluyo dıye dusundum tam rahım tarafımda ama doktor arkadasım var ona sordum kanama yoksa endıselencek bı durum yok rahat olmaya calıs dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…